ביה"ס מטומטם!!!

Ed Hunter

New member
ביה"ס מטומטם!!!

אוקיי אז ככה... שבוע שעבר היה לנו טיול שנתי ולא יצאתי לטיול כי היתי בטיפול אצל רופא ולא יכלתי להיעלם ככה ל4 ימים...(את האמת גם לא כל כך רציתי) קיבלתי מהסגן מנהל שלנו כעונש על זה שלא יצאתי למסע עבודה של 10 דפים על אילת... שואה! עכשיו היתי צריך להגיש את העבודה היום אבל לא הגשתי ולא נתנו לי להיכנס לשיעורים ואמרו שעד שאני לא מכין את העבודה אני לא ניכנס... עכשיו, אני בדילמה אם ללכת ראש בראש אם הביה"ס במטומטם הזה כי בתאכלס הם לא צודקים אני לא צריך לקבל עונש על משהו שאני לא אשם ומצד שני אני כבר בי"ב וכל החרא הזה גם אם אני אשיג משהו זה כבר לא יעזור לי כי אני עוד חצי שנה ניפרד מהביה"ס הזה... אז השאלה שלי אליכם היא: האם להכין את העבודה או ללכת ראש בראש?

מה פתאום ?!?!?!

הם לא יכולים לעשות את זה! זכותך המלאה לא לצאת לטיול שנתי מעפן (ועוד עם סיבה מוצדקת - רופא) ואף פעם לא הבנתי את הדפיקות של לעשות עבודה אם אתה לא יוצא לטיול...טיול אמור להיות כיף, לא? לא יוצאים לשם ללמוד, וגם לא צריך לעשות עבודה על אילת, "להשלים את החומר" ?!? WTF אני אומרת שתגיד להם ללכת להזדיין, במלים אחרות.

Ed Hunter

New member
אמממ ניסיתי אבל הם אמרו שעד שאני

לא מגיש אז אני לא ניכנס לכיתה... ובתאכלס להם לא מזיז אבל אני מפסיד חומר ובסוף אני זה שנידפק... אז ני מתלבט אם ללכת לפי הפרנציפ או לעשות את מה שהם אומרים ולהיפתר מזה...:\

אממממ...

אתה לא יכול לגבש את ההורים שלך נגד הבי"ס או משהו..? או שתעשה את העבודה אם היא לא קשה, אבל זה ביאוס להיכנע למערכת החינוך הדפוקה הזאת..

Ez sLeeP

New member
מה לומר לך..

תראה, אני מסיבותיי האישיות של רווחה אישית לא יצאתי לשבוע הכנה לצה"ל. לא ראיתי לנכון להעביר עצמי טראומה שכזו, כשיש לי זמן עד הגיוס. אני לא רואה צורך להסתגלות לסדר היום הצבאי טרם באמת אצטרך לקיים אותו. אין לי את כל העניין הזה של מוכנות נפשית. אני מוכן כשאני צריך. זה אני. אז לא יצאתי. בתחנונים לאמא, ובניסיון לשכנע את אבא שזה לא מה שיוציא אותי גבר, השגתי אישור מחלה מפוברק. כל אלו שלא יצאו, מהסיבות המוצדקות (שתיים מחברותיי עברו ניתוח, אחת נקעה את הרגל..) והפחות מוצדקות (הברזה מאסיבית של מעל לשליש שכבה) - נצטרכו לעשות עבודות. 4. בהיקף של 2000 מילים לכל עבודה. זנות. אני מסכים. דחינו את זה עד סוף השנה, ובסוף - כדי לקבל ציון, כמעט כולם הורידו את העבודות מהאינטרנט, ואותן עבודות. אצלינו לא קוראים את זה. היה V סימבולי על כל אחת מן העבודות. אני מציע שתברר באמת אם קוראים את זה. אם לא, הרגש חופשי לשוטט באינטרנט ולחפש אחר מבוקשך. מה גם, שאין לך זמן רב כי בינתיים אתה מפספס הרבה חומר, וזה לא שווה טרם הבגרויות. תעשה לעצמך טובה ואל תלך ראש בראש אלא אם יש לך סיכוי ממשי לנצח. אני בעד לדפוק את ההנהלה, אבל זה רק אני. ורק כשיש סיכוי לצאת מזה עם תעודת הצטיינות.
אה. תעשה טובה ואל תשתמש במילה שואה. שואה זה שואה. אסון זה אסון. נדבו'ש.

Ed Hunter

New member
אוקיי המילה _____ הוצאה מהלקסיקון

ניראה לי שאין לי כל כך סיכויי נגד הביה"ס הזה... כי לא בדיוק מקשיבים אצלינו לתלמידים אז ככה שכל מה שאני אומר מבחינת שווה לתחת...

fresh mishmesh

New member
מהההההההההה../images/Emo35.gif

אנשים, מה הולך אצלכם בבתי ספר??... אצלנו מי שלא רצה לצאת לגדנ"ע פשטו לא יצא! מה זה השטויות האלה?... עבודות, עניינים??... איזה בולשיט... יא אללה... מטורפים!

מזה השטויות האלה../images/Emo12.gif

לעשות עבודה בגלל שלא הלכת לטיול שנתי
תביא להם אישור מרופא שהיית בטיפולים בזמן הזה..מה הם יכולים להגיד? איזו חוצפה זאת להעיף אותך משיעורים, כי לא היית בטיול.. אני במקומך לא הייתי עושה את העבודה..כאילו שחסר מה לעשות...

ברור שלא להכין!!!

זה לא בסדר!!!!!! לא פייר! וכם כמו שאמרו תביא להם אישור רפואי או סתם אישור מאמאבא! אפילו אין סיבה ללכת "ראש בראש" הרי ברור שאתה צודק!!! ושזה ממש ממש לא בסדר! בעע.. מפגרים

Ed Hunter

New member
אני מסכים עם כולכם שצריך לא לותר

ולא להכין את העבודה... אבל לא יצא לי מזה כלום כי הביה"ס שלי שם ___ על מה שהתלמידים שלו רוצים או אומרים ובגלל זה לא משנה מה אני אעשה זה לא יוביל לשום מקום... וזה לא יפגע בהם זה יפגע רק בי...

or 343

New member
הא?!?! איזה מין בצפר זה?!!

אתה חייב לפנות למשרד החינוך!!!!!!!!!!!!!!!!

Stillwater

New member
שהבית ספר מעניש אותך בגלל שלא

יצאת לטיול שנתי מסיבה בריאותית ותשאל אותם אם זה מותר! אני חושבת שזה אסור בכלל להעניש תלמידים שלא יצאו לטיול שנתי.

Ed Hunter

New member
אוקיי נגיד ואסור מה אז?

יבטלו לי את העבודה... כל המורים ידעו מי זה אדי וישנאו אותיוכל הציונים שלי יצנחו חבל"ז.... היה שווה את זה?

אתה שומע מה שאתה אומר??

למה שהמורים ישנאו אותך?? מאיזה סיבה??? איזה שטויות!!!!

Ed Hunter

New member
מהסיבה שאני מבייש את הביה"ס....

זה בדוק שיש את המורים האלה....

לא משו

New member
אתה מבייש את ביה"ס?

הם אלה שמביישים אותך ואיך יתכן שהשיחות של אמא שלך לא עזרו? אתה בטוח שאתה בבית ספר ולא בצבא? גם אני לא לגדנ"ע (שבעיקרון הרבה יותר חשוב מטיול) ובכלל לא הייתי חולה, כל מה שהמורה אמרה לי היה "איך היה לך השבוע..." אני אישית הייתי נכנסת לשיעורים בלי לשאול אף אחד ואם הם רוצים להוציא אותך שיוציאו בכוח ועוד דבר שתמיד עובד, תודיע להם שאתה מתכוון לכתוב כתבה על הבית ספר בעיתון (ידיעות,מעריב) תראה איך תוך שניה הם משנים גישה...

timeatime

New member
בתור אחד שהיה לו הרבה מקרים כאלה...

אני אומר לך אל תעשה את העבודה כי גם ככה הם ישכחו מזה... פשוט תכנס לשיעור ושים זין על המורה... אתה צודק 100 אחוז ואפילו יותר, חוץ מזה תבדוק בתקנון בית ספר את זה. אני בטוח שאין שם תקנה כזאת.

למעלה