ביה"ס לריקוד??

vega3

New member
ביה"ס לריקוד??

האמת שהמון זמן אני רוצה ללמוד לרקוד, מישהו יודע איפה ניתן ללמוד ג'אז /מחול או ריקודים לאטינים לבני 20 + בחיפה?? (או קרוב לשם) ?? אם כן אשמח מאוד לתשובה.

galya13

New member
מצטרפת לשאלה, רק שבנתניה ולכל גיל

אני גם מחפשת בית ספר טוב לריקוד . אני גרה בנתניה. אני בת 31. מחפשת בית ספר או חוג , משהו רציני ומקצועי, לא סתם . האם מישהו מכיר?

sisili

New member
ריקודים סלוניים

יש בארץ התאחדות לריקודים. למנהל ההתאחדות קוראים בוריס. יש לו מספר בתי ספר בארץ. יש גם בית ספר באיזור כפר סבא שנקרא : צבעי הקשת. משם גם מגיעה אנה ארונוב. הטלפון שלו הוא: 054-6602554 הוא בטח יוכל לייעץ לך.

Vintage Queen

New member
בקשר לריקודים הסלוניים

אני וחברות שלי בנות 17-18 ואנחנו ממשש רוצות ללמוד את הריקוד יש בכלל חוגים או בתי ספר לגילאים שלנו?

לגליה!!!

יש בבית יצחק ריקודי סלסה ונראה לי גם ריקודים סלוניים.. גם אני מחפשת ריקודים סלוניים ואני בת 15 ואין בכלל חוגים לגיל כזה הכל למבוגרים !! וזה מבאסססס!!! :(

galya13

New member
תודה לך, האם את יודעת בבית יצחק

איך זה נקרא? ומה מספר טלפון שם? או שם של המקום? אני דווקא מחפשת והכל לילדים עד גילאים 18. אבל הכל לא בנתניה.

PMENY

New member
חוגים לריקוד

באוניברסיטת תל אביב יש 3 חוגים שפועלים, כנסו לאתר של ראובן סיון המרקי הכי טוב יש לא חוג בספורטן פתח תקווה וחוג בשבלול רמת גן. ביכורי עיתים מול בית מפעל הפיס.

מ י ק י3

New member
ביה"ס של ארתור מארי

משם השופט אלי מזרחי, וזה בית ספר שהוציא הרבה אלופים.........

galya13

New member
לפי מה שהבנתי יקר מאוד בארתור מאריי

דווקא ראיתי כבר את האתר שלהם. נדמה לי הם ברענננה. נראה לי דווקא בית ספר טוב, אבל אמרו שיקר שם. ושלמשל ב"הבנרה" מחירים יותר זולים. לא יודעת, ככה מישהו כתב לי בפורום אחר. (לא זוכרת איזה).

vega3

New member
../images/Emo66.gifתודה

תודה לכולם על הנכונות לעזור, ועל התשובות. אני בכל מקרה אמשיך לחפש ביה"ס לריקודים לאטינים בחיפה, קצת סיפור לנסוע למרכז הארץ אחרי יום עבודה. אך בכל מקרה שוב תודה לכווווולם

dof

New member
חוגים של ריקודים סלוניים ולטיניים

אני מכירה באוניברסיטת תל אביב ובביכורי העיתים. מרקידים שם בית ספר לריקודים סלוניים ולטיניים dance at once www.danceatonce.com

galya13

New member
תודה לכולם על הפרטים

תודה תודה תודה

pacificsurf

New member
ביה"ס לריקוד בטכניון ובאוניברסיטה

יש ריקודי סלסה ל20+ כל שבוע בטכניון ,באוניברסיטת חיפה, ובמפרץ. לפרטים: www.latinobeat.co.il www.clearmind.co.il

igargri

New member
,תיצרי איתי קשר

אני רוקד 12 שנה ביחד עם דני ו אנה הם חברה ניפלאים אז בהצלחה לכלם

למעלה