ביה"ס לסקי באישגל

תום1139

New member
ביה"ס לסקי באישגל

היי

זה נכון שיש רק ביה"ס לסקי אחד באישגל?
אם כן, נכנסתי לאתר שלו ונראה לי מוזר שמציעים לסנובורד שיעורים של שעתיים ורבע ביום בלבד.
ולסקי שלוש שעות בלבד. אני מדבר על שיעורים קבוצתיים.
אני רגיל מאתרי סקי אחרים שבבתי הספר לסקי יש סשן אחד בבוקר וסשן אחד אחה"צ, אין את זה באישגל?

ושאלה נוספת, כשאני מחפש מלון שקרוב למעליות באישגל, זה משנה איזה משלוש המעליות קרובה לי למלון? כי לפי המפה של האתר אני רואה ששלושתן מובילות לאותו המקום על ההר. fimba, silvretta, ועוד אחת עם שם מסובך. יש הבדל ביניהן? עדיף להיות קרוב לאחת ספציפית?

תודה רבה!!

air junkie

New member
לרוב אין הבדל

בפימבה והשניה אין תורים מורגשים. פימבה היא החדישה יותר ויש לה כסאות מחוממים אם זה שיקול מבחינתך.

סילוורטה זו המעלית שמקבלת גם את האנשים שמגיעים מחוץ לעיירה ברכבים ואוטובוסים בנוסף לאלו שגרים באתר.

מלון במיקום טוב באישגל (שקרוב למעליות ולאקשן) זה עסק לא זול בכלל. אפשר למצוא דירות החל ב50 יורו ללילה (שזה זול) במיקומים אטרקטיביים בעיירה.

ממש אתמול סגרתי הזמנה לפברואר ואת הדירות הטובות ביותר כבר תפסו. כדאי שתזדרז!

דנה130

New member
בי"ס לסקי באישגל

אכן, יש רק בי"ס אחד, שנותן שעורי סנובורד בשעות שציינת, והוא יקר...
לגבי מיקומי המעליות - יש שתי מעליות היוצאות מנקודות סמוכות זו לזו: Fimba, Pardatchgrat, ומעלית שלישית - Silvretta.
ה-Fimba וה-Silvretta מגיעות לאותה נקודה בהר, והשלישית, מעט למעלה משם. אני לא חושבת שזה משמעותי.
גם בגלישה חזרה, יש מסלול אחד שמוביל לשלושתן (כלומר, מרבית הדרך משותפת, ובסוף מתפצלים).

לגבי קרבה למעלית, יש כאלה שאוהבים את אזור Fimba מבחינת אפרה-סקי של מייד-לאחר-הגלישה ואת אזור Silvretta להמשך הערב, ויש שהפוך. אבל בשני האזורים יש אפרה סקי טוב גם אחה"צ וגם בלילה (אבל אני לא חיית-לילה...). בכל מקרה, אישגל מאוד לא זולה...

למעלה