בידן

calya

New member
לא יודעת, אבל היה לי סטארט אפ ../images/Emo6.gif

בדיוק האדריכלית שאלה אם אני רוצה טוש ליד השירותים ל"שטיפה אינטימית". אז אמרתי לה שלא, אני מעדיפה שירותים בתוך הטוש
מתחת לטוש יש לי ספסל בנוי, אמרתי לה שנעשה שם מכסה מתרומם ומתחת בול קליעה כזה ואז אפשר יהיה לשבת בשירותים וגם להתקלח בו זמנית. לא אחלה רעיון ?

באמת סטארט אפ.

מתאים מאד לאנשים מסוימים. כשרק מבינים את הרעיון. רק הנקיון נראה קצת מורכב, ודורש משרתים בבית.

calya

New member
צריכה המלצה ? אני אשמח לתת במסר

(אולי באמת אחרי כל הזמן הזה הגיע הזמן שאני אכתוב את פרטיה פה ? אני צריכה לשאול רשותה...)

בינא

Member
אישתי ממליצה על בידן

הבידן מורכב מתחת למושב האסלה, מאוד נוח להשתמש בו והוא בא במקום השוטפנים שתמיד נוזלים. משך הקיום שלו כ-10 שנים ואז מחליפים. נדרש לרכוש ברז T ולהרכיבו במקום הברז של הניאגרה. ברז T הוא ברז עם 2 ראשים ו-2 יציאות.

כן. על זה שאלתי

ורציתי לדעת באמת מה תוחלת החיים שלו, כי הברז שהתקנתי ליד השירותים מתקלקל מהר. מצאתי ברשת חברה שמוכרת בידן וגם מתקינה.

avi5199

New member
בידן שמורכב על האסלה יוצר בעיה בנקיון

זה עוד משהו שמתלכלך ומפריע לניקוי האסלה. עדיף בנפרד. או כמו שעושים אצלנו, פשוט יושבים על השפה של האמבט ומשתמשים ב"טלפון".

esr124

New member
בידה בתוך האסלה

במלון בחו"ל ראיתי בידה שמותקנת בתוך האסלה, יש צינור קטן שבנוי בתוך האסלה מפס היצור של האסלה. אישית לא ניסיתי להשתמש (בכל מקרה שירותים של בית מלון), אבל הרעיון נראה נחמד.

למעלה