בידינג בת"א

GilKramer

New member
דחווווווווווווווף!!!!!!!!

"אני", יש לי שאלות, ותודה לאל שיש לי את מי לשאול... יכול להיות שאני לא מבין את הבידינג כי אני עובד בלחץ, מאחר ואני צריך להספיק הכל עד מחר בבוקר... אניוויי... כבר הכנתי לעצמי מערכת והכנתי גם עדיפויות, אבל רציתי לדעת איך אני אמור לחלק את הנקודות. לאיזה קורס לתת יותר נקודות? לאיזה פחות? ענו כאן בפורום כבר כמה פעמים על השאלה הזו... הבעיה היא כזאת: אם לדוגמא אני נותן מעט נקודות לקורס שבו המרצים מבצעים רוטציות בשיעורים (כך שזה לא משנה במיוחד איזה קורס אני אקח), בהנחה שאני אקבל את העדיפות השנייה, אני אצטרך לבחור מתרגל אחר, ואז כל המערכת שעות שלי עלולה להשתבש. אז בכל זאת אני צריך לתת לקורס הזה יותר נקודות... אז שוב אני שואל: לאיזה קורס לתת יותר נקודות ולאיזה פחות? ואגב: מאחר שעוד לא נתנו לי הרשאה להיכנס למערכת, רציתי לדעת מה האפשרויות שנפתחות במסך הדירוג של הבידינג תחת "מסגרת לימוד"? בתודה מראש, אני! (לא "אני", אני
).

GilKramer

New member
שאלה נוספת

שאלה: דווקא בקורס מדעי המחשב, שאמרת שיש אפשרות לתת פחות נקודות, אני חושב שעליי לתת יותר נקודות, כי אין לי שום עדיפות אחרת (בכל עדיפות אחרת, התרגול יתנגש לי עם קורס אנגלית שאני חייב לקחת, מה לעשות...) שאלתי: עד איפה הגבול של הנקודות? עד כמה נקודות לתת לקורס הזה? 73? 33? פחות? יותר? אני שואל כי פשוט אין לי שמץ של מושג כמה נקודות לתת! תוכל לענות לי גם על השאלה ששאלתי בסוף ההודעה הקודמת? שוב תודה.

Thufir

New member
אז רגע...

גם אם לא הספקתי להרשם במקצה הראשון אני יכול להרשם בשני ולא יבטלו לי את הקבלה לאוניברסהטה או משהו בסדר גודל קטסטרופלי? רק שעות לא נוחות??

Thufir

New member
בידינג בת"א

עדדין לא הספקתי לשלם מקדמה ולא הבנתי איך לעזזאל בונים מערכת ומה בכלל קורסי החובה. בקיצור אם מישהו יכול להסביר את זה יהיה מצויין. השאלה העיקרית שלי זה מה ההבדל בין מקצה הבידינג הראשון לשני והאם זה משנה אם אני מפזפז את הראשון ונרשם רק בשני?

GilKramer

New member
Welcome 2 the club!

כנס לאתר של אונ´ ת"א ותוריד מצגת שמסבירה איך זה עובד... לא בטוח שתבין... אני מציע לך להיכנס לפורום סטודנטים ובטאג-ליין לחפש את הנושא שמסביר על הבידינג. חוץ מזה, אם תחפש בפורום כאן שאלות על בידינג בטוח שתמצא הסבר לשאלותיך (ותגלה שאנחנו מבולבלים בדיוק כמוך...)

Thufir

New member
אה, ועוד משהו...

אם מישהו יכול לסהביר לי איך אני מרכיב את המערכת ומה הדרישות כי חרשתי על האתר של האוניברסיטה ולא מצראתי אף פיסת מידע שימושית. ומה זה מנות?

NetMaster

New member
בקשר למנות

מנות זה המערכות שעות המוכנות שכבר קיבלת (או לפחות היית אמור לקבל).... מתוך המנות אתה בוחר את העדיפויות שלך בבידינג....

Thufir

New member
I´m confused...

בקיצור אפשר ללכת לישון רגוע עכשיו ולעשות הכל במקצה השני? אני רק רוצה לוודא.

NetMaster

New member
לא בטוח

אבל בכל זאת נראה לי שכן.... פשוט אתה תקבל מערכות פחות טובות ממה שהיית יכול לקבל במקצה הראשון של הבידינג....

Thufir

New member
זאת אומרת

איך אני יודע כמה שעות לקחת מאיזה קורס ומה השעות שאפשריות וכל זה ואז איך מגישים את המידע...

למעלה