בידיי
ים טריים!

girlontop

New member
בידיי ../images/Emo58.gifים טריים!

מה יהיה לנו הסתיו?
רידג' מחליט לנקוט באמצעים משפטיים נגד אמבר, מה שמכעיס את תומאס. הממממ, מזכיר לי את סיפור דילן-ג'סיקה.
ג'קי הוגה רעיון עסקי שכולל בתוכו את ניק ופלישיה. תנו לי לנחש - גם ניק יגלה שיש לו כשרון עיצוב!
עבודתו של ת'ורן בספקטרה מצליחה מעל ומעבר! |מאושרת|
מאסימו מגלה שג'קי שכבה עם דיקן. האם אני מריחה ניסיון חיסול בדרך?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

:[
איזה חצוף רידג'!!! שלא יתקרב לאמבר ושלא יעיז לעשות לה כלוםםם!!

יניב1

New member
ממש עלילות חדשות ודרמטיות!

הבראדלי הזה מרגיז! בא לי להרוג את רידג', מה הוא נטפל עכשיו לאמבר? לא מספיק הוא הצליח להעיף את ת'ורן מ"פורסטר" (אחת ההחלטות הטיפשיות ביותר שבראדלי אי פעם עשה בסדרה הזאת!!!) עכשיו צריך להיטפל לאמבר? שלא יעז לגעת בה, הסנוב ספוליד בוי הזה, אחרת יהיה לו ולמיסטר בל עסק איתי, ואני רציני!
וסוף סוף מאסימו יגלה את פרצופה האמיתי של ג'קי. שיזרוק אותה מכל המדרגות (אני בשמחה אעזור לו) הכ**ה הזאת, שונא אותה! מצידי הוא גם יכול לחסל את דיקן משהו (אבל רק אם בל מתקרב להחזיר אותו אחר כך כאיזה רוח שתטריד את ברידג'ט. בעצם, היא לא רוח גם?
וניק פלישה נראים לי מה זה לא קשורים ביחד, חוץ מזה, היא לא היתה נשואה לאחיה האבוד של טיילור? תתקנו אותי אם אני טועה, אבל לטיילור היה אח, לא זוכר איך קוראים לו אבל ברגע שהוא הגיע פלישה שמה עליו עין, הם התאהבו ועזבו את אל.איי ואת הסדרה - ומאז נעלמו עקבותיו. כשטיילור מתה לא רק שהוא לא בא, אפילו לא הזכירו אותו. מישהו זוכר אותו?

girlontop

New member
יניב, פספסת עלילה כנראה

מאסימו התגרש מג'קי ומיד עם חתימת ההסכם היא הלכה לדיקן ועשו-מה-שעשו. מאסימו מתחיל להתחרט, אבל אז הוא מגלה שג'קלין שכבה עם דיקן. כלומר, הוא כבר העיף אותה מקודם
פלישיה וזאק לא היו נשואים, סתם חברים. למה הוא לא היה בלוויה של טיילור (פעמיים!)? details, details, כמו שאני נוהגת לומר

יניב1

New member
את רואה, אז לא הייתי מעודכן בזה

מה הייתי עושה בלעדייך, מה? ולגבי הלוויה הראשונה של טיילור, אני לא זוכר אבל חושב שהוא לא היה בה, אני רק לא בטוח. בשנייה לא רק שהוא לא היה, אפילו לא הזכירו אותו!

girlontop

New member
אתה לא יכול לצפות מבראדלי

שיזכור שלטיילור יש אח. זה קצת גדול עליו

Traped In A Box

New member
לפחות הוא זכר שיש לה אבא...

אני מתפלא גם שביום ההלוויה ג'ק לא היה חולה או משהו ולא יכל לבוא... כי הוא תמיד חולה. זה התפקיד שלו בסידרה..

Guy K

New member
הוא לא היה בשתי הלוויות

והסיבה היחידה שג'ק הגיע להלוויה השניה היה כדי לצעוק על ברוק שהיתה שם גם היא.

לינה18

New member
זהו, גם אני הופתעתי שניזכרו לפתע

באבא של טיילור בהלוויה שלה.

לינה18

New member
ליניב

קודם כל כמו שריג' חזר לפורסטר, ככה גם אין לי ספק שת'ורן יחזור לפורסטר מתישהו.אין כאן שום דבר בלתי הפיך. ובקשר לג'קי-מסכימה איתך לחלוטין!

Traped In A Box

New member
מה אתם רוצים מג'קי? תעזבו אותה בשקט

כבר! דווקא אני מעדיף אותה איך שהיא עכשיו מאשר כשהיא הייתה בביץ' האוס של טיילור והפריעה לסטפני... (ועדיין לא הבנתי מה הקשר של לורן לכל זה..) ממש אין לי בעיה שמאסימו יעיף אותה אבל אני רוצה שהיא תשאר בסידרה... גם ככה דמויות באות והולכות כאן כל שני וחמישי אז לפחות שהיא וניק ומאסימו ישארו בשביל לבנות המשך מוצק לסידרה (לא במקום הפורסטרים כמובן אבל בכל זאת). חוץ מזה הגיע הזמן שמישהו יעשה דברים שמאסימו לא מודע לא אליהם ולא שולט בהם (כמו רומן של אישתו מהצד...), אתם לא חושבים?

לינה18

New member
ל-Traped

טוב, בקשר למה שאמרת, אז כל עוד היא לא עם מסימו, אז מבחינתי שתישאר בסידרה, אבל עם דיקן! כי היא ודיקן מעניינים ביחד, אבל את הדמות של מסימו היא סתם הרסה(בערך באותה תקופה שבה נהרסה גם הדמות שלה.)

girlontop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifג'קי שולתת!!11

אחת הדמויות האהובות עליי, במיוחד בשילוב עם דיקן - השניים האלה לוהטים!

לינה18

New member
בקשר לאמבר

זה לא יהיה תיק המישטרה הראשון שלה.
למרות שכעיקרון אני בעדה לחלוטין וכל מסעות הצלב האלה כנגדה בהתחלה של ברוק ועכשיו של ריג' ממש מעצבנים אותי.

למעלה