בידיי האמונות

karmy66

New member
בידיי האמונות

על אפיריון הנישא בידי-עבדים הביאוך לבית-תפילתי שביל פרחים בצבעי-חכלילי ותכלת ליחכו כפות רגלייך הענוגות הורודות הרכות ככף רגלה של נערה בדמי-ימיה קוצים חרכו בבשרך אך כסומא הלכת בלא להביט ימין ושמאל והגעת והגעת לפתח בית מקדשי ואבוא עד אלייך בידיים פרושות כפרוש רעב ללחם נשאתיך בידיי האמונות ואניחך על מזבחי עלית לעולה לאל תשוקתי ואת נחרכת נאנקת מבט של יסורים נסוכים על פני המלאכית שירדה מירומים ולפתע נפלטה יבבה יבבת זאבה מיוחמה ואפילו הנשר במרום צרח מבהלה ואדע כי אש תשוקתי חרכה בבשרך כי אש תשוקתי לא תכבה עד תש כוחך כוחי

גיצי תאווה רגעיים../images/Emo204.gif

זרועותייך כזוג נחשים כרוכות סביב מותניי ואני מתפתלת לחיכוך גופותינו העירומים המגע שלך עוצמתי ועם זאת כל כך רך לשונך מטיילת על צווארי הארוך מחליקה במורד לעבר פטמותיי הזקורות והופכת את נשימותיי לכבדות יותר אני רוצה להתמסר לך הלילה אך משהו עוצר מבעדי להמשיך אני נמלטת מאחיזת זרועותייך לא אסתפק בגיצי תאווה רגעיים כרוח קלה אעוף אל מקום מבטחים עד שאת ליבי תגנוב ואגמול לך מבוקשך

karmy66

New member
אהיה בתמנון

אהיה כתמנון כדי להקיף אותך 360 מעלות אשלח את קצות זרועותיי לכל נקב בגופך וזרוע אחת תהיה ברת-מזל כי זכתה לנקיקך הבתולי המחכה ותתפתלי במחול תשוקתך וזרועותיי יפרטו על גופך ולא לא תוכלי לעוף לחוף מבטחים עד אשר אבצע בך זממי

פתח נשמתי../images/Emo223.gif

אם כתמנון תהיה כצלופח חלקלק אחמוק מזרועותייך ולא תוכל לי כי הדרך אל פתח נשמתי חסומה ולא תדע את מילת הקסם שתפתח שעריי האם אתה האיש המופיע בחלומותיי האם אתה רודפני בעת מנוחתי ואם תוכיח שכך הדבר אעניק לך את מפתחות העונג וגופי יהיה כנוע לרגלייך

karmy66

New member
לא כנועה

לא כנועה תאב אני אלא סוררת רוצה אותך אכניעך בהבל פי ואחר במתק-זרועותיי ואז כאשר תרימי ידייך אל-על ותחתון לבן יתנוסס בידך אביסך בלשוני המחושפה המיומנה כל כך מפתח? יש ברשותי מתפחות סול מתפחות גנבים מפתחות לחדרי-הלב ואפילו רשיון פריצה יש בחזקתי רוצה אותך סוררת אאלפך עד שתבקשי עד שייחר גרונך מקרוא שמי

להכניע סוררת?../images/Emo54.gif

בנוסף לבקשותייך חשפת את צניעותך האינסופית רק אחד יוכל להכניע סוררת לאלף נמרה חסרת גבולות שכמותי ודרכך כושלת ותועה במטרה לבסוף הטעם היחיד שתדע יהיו ציפורניי הנעוצות בגופך הזהר להכריז נצחון בטרם עת כי אסור להמעיט בערך יריביך גם אם בחורה אני ומיומן אתה אוכל לומר בבטחה שלא יהיה זה קרב פשוט לא ארכין ראשי בפנייך שמחה אני שחסכת לי שאלתי כי עכשיו אדע אינך האיש המופיע בחלומותיי כי באהבה אין מלחמות

karmy66

New member
ואם ציפורנייך

למה כושלת היא נמרה בעור פיה אוהב אני סוררות הרי נכתב"בזעת-אפך תאכל לחם"וכה רעב לחמו של זכר מיוזע ואם ציפורייך ינעצו בלבי כלהבו המשונן של קופידון נצא שנינו נשכרים

להבת תשוקה../images/Emo115.gif

די במבט אחד שאיישיר לעינייך וכבר תחוש בחץ קופידון המפלח את ליבך כמו שהינך יודע יופי טהור מעוור עיניים מקהה חושים וממכר כיין אף הוא משתבח עם השנים רק זאת אומר לך איני חפצה במחזרים ולא בתאבת בשרים כי רבים נפלו ברשתי עד שמאסתי בהם שבעתי מגיצי תאווה ורק להבת התשוקה תספק את ייצרי

karmy66

New member
נבצר ממני

נבצר ממני להבין הגיגייך אולי כבר הוקסמתי מבלי ראות יופייך התהיי כרחל שעלתה מן-הרחצה? ההליכתך כאיילה שלוחה על חלוקי-נחל צונן? האם שדייך כתאומי-צבייה האם פיטמותייך שחורות בפחם או אלי ורודות כשפתי עולל בן-יומו??? ואולי אצית בך את אש תשוקתי תשוקתך כי חרבי שלופה כחרבו של הכרוב שפתחו של גן-העדן

מסכות../images/Emo47.gif

אין זה המקום לחשוף את המסכות אם תאב אתה בשם נוסף ברשימת כיבושייך אייעץ לך לעבור אל טרף אחר אם רוצה אתה להווכח לזיו פניי ולהתמכר לסם הלבנה אעניק לך את העונג הזה אך בכדי להשיג את ליבי תצטרך להתאמץ יתרה מזאת ולעבור את המכשולים הרבים בדרכך אליי אתה יודע מה עלייך לעשות עשה זאת

karmy66

New member
בינתך

בינתך נפלאה ממני רזייך הקהו שיניי הלוואי וידעתי את הדרך יודע היא שתקשה עליי הדרך קרי-אוזנייך היפות ואז תשתעי אותי מקיש כאנקור טועה? התניחי לי להלך במדבר כגמל שחורץ לשון כי גרונו בצמא -נשתה?? אבל הרי-פיה את ופיית כל היממה הינך

מפתח כניסה../images/Emo59.gif

עקשנותך מפתה ומעוררת את סקרנותי איש מיסתורין חסר פנים וקול יש לך מפתח כניסה למבחן הראשון שבדרך השתמש בו בתבונה כי מילותייך מתבזבזות לעיני כל ולא מופנות אל היעד הנכון

למעלה