בידור שנתי

כנסי

אני בשוק אני בהלם אני המומה
מההההה
אפשר לעשות "העתק" ואז כסה לא לכתוב לייק שוףף
לא נכון
אני בשוק.... עכשיו רדי למטה לייק כאילו דא... אם את כאילו רוצה לייק לדעת כאילו מה לייק אני כאילו רוצה לייק להגיד לך... (לייק כאילו...) עודדדדדד עוד קצת
הנה הנה הנה הנה הגעתתת
!
את ממש מפגרת
לייק כאילו אייזה צפונית שזה מסו מפחיד לייקקק... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את לייק כאילו בטוחה לייק אחותי לייק שאת כאילו בת לייק 11
אין מצב לייק
כאילו אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
איזה חכמה את...רואים שאת המחוננים...
אנשים "תעריחו... תעריחוו..." היא גילתה שאפשר לייק לעשות לייק "הדבק" לייק ואז כאילו לייק לא צריך לכתוב שוף
איני עדיין בשוק
בונא אחותי את גדולהההה........ רדי למטה... עוד ואחרוןןן או ש-ל-א-
את מפחידה אותי לייק... ולסיום (למטה) ליייק כאילו כאילו לייק לייק כאילו כאילו לייק דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חומד יש לי להבהיר לך כמה

דברים ... דבר ראשון: אני לא סובלת מתנשאים מה זאת אומרת אני מושלמת ועוד יותר ממאיוש עלק פחח אהבתי ... את השלמות שאת חושבת שיש בך דחפי למקום מאוד נינוח!!.... דבר שני: מחוננים לא כותבים עם שגיאות אבל אם את אומרת אז ננסה להאמין לך דבר שלישי:את בטוחה שאת אוהבת את מאיוש זה לא נראה ככה?!?! ושוב אני בטוחה שאת לא מושלמת יותר ממאיוש וחוצמזה בחיים אני לא יכנה אותי ככה עלקקק.... תכניסי טוב טוב את הדברים האלו ללב ולראש(לא שאני באה בכוונה לפגועכ בך כן אבל אני שונאת מתנשאים!! והתנהגות כזאת!!) שיהיה לך יום טוב בה בייי מאיוש אני אוהבת אותך מ=ו=ש=ל=מ=ת שלייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GrassBunnyGirl

New member
שיאוו כאילו ברור

שאני אוהבת את מעיוש!!!!!!11111 אבל היא לא יותר מושי-מושלמת מרוני!!!!111 כאילו, רוני בלונדינית כמוני!!!11 כי אני לייק בת דודה שלהההה!!!!1111

אוףףף אני לוידעתת

אני מטומטת שזה כל כך נוראאא אוי אלוהים תציל אותיי אחח המצב ממש ממש קשהההההההההההההההההההההההה וואי גיליתי שאפש/ר לעשות העתק הדבקקקקקקקקקקקקקקק שיאאאאאאאאאאאאא לייק דהההההההההההההה אני בהלם אני מושי למתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עופי עם המושי למות שלך למקום אחר מותקקק תתנדפי... לא!! זה לא ברוסיתתת!! פירוש:תנדפי-תעילמי בתוך האוויר ואסס לא תהיי פהה כאילו דה!! שיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!! אני מושייי למתתתתת

GrassBunnyGirl

New member
שיאוו את כסה כנאים!!!

סה כזה ברור!!!! שיאוו זה כזה ברור שאני מושית ברמות על לייק!!!!!!111111111

k a b o o k

New member
תשימי תמונה שלך..

ואז נוכל לומר לך אם את באמת מושלמת כמו שאת אומרת..

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif השכל של הילדה נדפק

אני בספק אם יש לה אחד כזה

למעלה