בידוד

עדיישן

New member
תשובה

הבית נמצא באזור הקריות. הגג הקיים הוא בטון והחלונות דאבל גלאס תודה מראש לעונים

לאמסכים

New member
יש אפשרות לעשות הנמכות תקרה עם בידוד

הנמכות תקרה מגבס גם מוסיפות בקטע העיצובי , בקירות חיצניים אפשר לעשות חפוי גבס עם בידוד , בקירות מסויימים אפשר אפילו להדביק אבן שזה אלמנט עיצובי שתורם לבידוד . בכל מקרה זה לא זול .

עדיישן

New member
האם אפשר לקבל עוד פרטים

האם אפשר לקבל עוד פרטים על חיפוי גבס עם בידוד? מה המפרט? והאם זה עמיד לגשם?

רוני1955

Active member
גבס

גבס לא עמיד לגשם. גבס מיישמים רק בפנים. אם הבנתי נכון את מה שהוצע, לעשות בידוד עם גבס לקירות חיצוניים, מהצד הפנימי של הקיר.

רוניניר

New member
פרטים

האם מדובר על בידוד לחימום או לקירור? האם יש דירה מתחת? או שזה בית קרקע ואם זה בית קרקע המרצפות" יושבות" על הקרקע או שהבית מורם מהקרקע רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אוויר

עדיישן

New member
תשובות

מדובר בבית קרקע בודד אשר יושב על הקרקע ברצוני לבודד את הבית מבחוץ ולא מבפנים, כלומר את הקירות החיצוניים. המרצפות "יושבות" על הקרקע זהו בית דו קומתי בידוד גם לחימום וגם לקירור אשמח לעוד פרטים ועזרה

רוניניר

New member
למה

אבקש לדעת מתי נבנה הבית למה ,מה הסיבה שאתה רוצה לבודד יותר טוב את הבית אני צריך להבין את הבעיה כדי למצוא את הפתרון רוני

עדיישן

New member
תשובות

הבית נבנה לפני 12 שנה הסיבה היא קור וחום,הבית מאוד קר בחורף וחם בקיץ והרבה סדקים בקירות החיצוניים כמו כן, קיימת רטיבות וטחב בקירות הפנימיים

רוניניר

New member
קירות חיצוניים

עקרונית צריך לבדוק את הקשר בין הקרקע בחוץ לבין הבית יכול להיות שהמים החיצוניים (גשם)פשוט חודרים מתחת לאדמה (מספיק 10 סמ עומק) יש לחפור תעלה צמוד לבנין בעומק של לפחות חצי מטר מתחת למפלס הבלטות ולצפות את הקיר החיצוני ביריעות זפת את נושא הקשר החיצוני עם האדמה החיצונית צריך לבדוק דבר ראשון נושאהבא זה (בתנאי שזה לא המים החיצוניים)ציפוי הקירות החיצוניים בפלטות 5 סמ קלקר ומעליהן טיח חדש או אבני כורכר (לפי התקציב ) נושא הגג פלטות קל קר כנ"ל ומעליהן יציקה קלה 3 סמ בטון לא חדיר למים+ירעות זפת מעליו רוני

אתה חייב לעשות טיח טרמי מבחוץ

אם קיימת רטיבות בקירות הפנימיים אז אין בכלל ברירה . לא לחכות שהטיח הפנימי יפגע גם כן . פעולה מקדימה לטיח יש לחשוף את החלק התחתון של הקירות מסביב לבית עד ליסוד , ולמרוח סיקה טופ לאיטום למניעת ספיגה קפילרית של מים. להסיר חלקים רופפים של הטיח הישן ולבצע טיח טרמי שזה טיח עם אחוז גבוה של פתיתי קלקר . פלטות קלקר זה לא פתרון טוב , הן לא ידבקו לקיר כמו טיח טרמי ולא יצא פיניש כמו טיח טרמי . לביצוע פנה אלי .

רוניניר

New member
פלטות קלקר

אין בכלל מה להשוות איטום עם פלטות, לאיטום עם שבבים תכנס לספרות המתאימה ותראה את מקדמי מעבר החום שלהם כל בית רציני שם פלטות ותאמין לי שאני יודע על מה אני כותב רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אוויר

למעלה