בידוד רעש

בידוד רעש

שאלה לחברי הפורום שגרים בבניינים ישנים (כלומר לא nieuwbouw):

אני עברתי כבר כמה דירות בהולנד וכל פעם אני נתקל בבעיות רעש ובידוד גרוע של דירות. כרגע אני שומע את ה"קליק" של הסוויץ' של השכן כאשר הוא מדליק את האור בחדר שינה. והשמיעה שלי ממש לא אבסולוטית.
האם גם אתם נתקלתם בבעיה כזו?
מה אפשר לעשות? יש דרך לבודד את הדירה טוב יותר?

תודה,
ק.

חנהר

New member
אנחנו גרים בבניין שנבנה בשנות ה-70-80

אם אני יושבת בשירותים אני כולה לשמוע את השכנה מתחתיי שרה שיר
.
אני חושבת שאתם יכולים לבנות בתוך הבית שלכם שכבת קיר נוספת שתאטום את הרעש.
מצאתי קישור לאתר שמראה כיצד ניתן לעשות זאת.

תודה

חשבתי שרק אני נופל על דירות כאלה. הדירה שלי היא משנות ה-30 והיא בין שתי דירות..אין רגע דל.

FalseFlat

New member
פתרונות אפשריים

לשים שכבת בידוד על הקירות ועליהם קיר גבס דק,
יש כל מיני פאנלים שאפשר גם לשים דוגמא - http://www.abcgeluid.com/products.php
http://ikgabouwen.knack.be/bouwen-r...stiek-van-uw-woning/article-1194839111328.htm

הרעשים באים מהתקרה רצפה \ או מהקירות ?
בכל מקרה הפתרון היעיל והזול אם אני לא טועה - זה לשים על הקירות הקיימים שכבת בידוד אקוסטי רצינית ועליה קיר גבס.
יוסיף לך קצת לעובי הקיר (5 סמ אני מעריך) אבל יחסוך לך את הרעש.

FalseFlat

New member
רעש מהקירות

אני לא יודע את המחירים, שגם תלויים בסוג הפתרון ואנשי המקצוע, בטוח שלא בחילדן (אירו),
עוד אופציה טובה שאתה יכול לשקול, זה להחליף את הקיר כולו יחד עם השכנים, אתה יכול לנסות להציע להם ואולי ככה לחסוך עלות.
אתה צריך להתייעץ עם בעל מקצוע ולראות מה הוא מציע.

אם השכן שלך גר בשכירות בדירה של חברת השכרה

(דיור ציבורי) אז הוא חייב לדאוג לבידוד מתאים מהצד שלו. אי ביצוע יכול להוביל לפינויו.

מעבר לזה - כדי לבודד את הצד שלך מהרעשים שלו, אתה יכול להתקין שכבה נוספת מבודדת בתקרות בצורת חיפוי גבס עם חומר מבודד מעליו (למשל זה שמשתמשים בו מתחת ללמינט או סוג דומה של משטחי צמר בידוד). זה גם יעזור לך לווסת את חשבונות האנרגיה בחורף כשפתאום לא תצטרך לחמם את הדירה שלו

זה די בעייתי במבנים ישנים בהם ההפרדה בין הדירות היא מעץ...
ודי תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע בזה, מה אורך השכירות שלך, מה אופיה ואיך בעל הבית שלך...

גרתי פעם בבניין כזה ומאוד לא היה נעים כל פעם שהשכן עשה עם זוגתו סקס לא שגרתי (הרבה אלמנטים של s&m פיזי ומילולי)...

חנהר

New member

אפשר לשאול מה הם אמרו, מעניין איך זה נשמע בהולנדית. עצם המחשבה גורמת לי לצחוק
, אני בטוחה שזה לא הכי נעים ונוח לגור לצד שכנים כאלה.
סתם מתוך סקרנות, איך את יודעת איזה סוג של סקס הם עשו
(s&m)?

Kanker hoer זה רק אחד מכינויי החיבה

שלו כלפיה - בין אם בזמן סקס או סתם כשהוא היה עצבני עליה

אהבה גדולה.

זה באמת מוביל לנושא בידוד חום

אני כנראה לא אוכל לבנות קירות גבס בזמן הקרוב אבל תהיתי אם אפשר לעשות משהו. גם בעניין בידוד חום/קור. הכל דורש שיפוצים וגבס?

van zada

New member
דווקא אי בידוד יכול לחמם את הבית

במקרה של השורה האחרונה שלך

למעלה