ביג טופ

ביג טופ

היי. מכירים את המשחק big top משנת 83? משחק הסולמות המדליק, זוכרים? הגעתי לאתר של הורדת משחקים ישנים, הורדתי את הקובץ אבל באינסטל יש בעיה.זה לא זז ולא מתקין. מישהו יודע על דרך מהירה ומוצלחת להתקנת המשחק? בבקשה...אני חייב להשיג את המשחק הזה!

בבקשה...

אין אף אחד שיכול לעזור? לא אמורה להיות לכלם תשובה לכל שאלה...ובטח שלזאת...יללא לעבודה!

קישקשתא

New member
סליחה?

יאללה לעבודה? (לפחות תלמד לאיית) אתה מבקר במשחקי נוסטלגיה, החתול יעזר לך. אני לא אגנוב-אוריד משחק ואגלה מה הבעיה שלך איתו כי אתה לא מצליח לבד.

קישטה...אה סליחה קישקשתא

יש לך פורום משהו.... התגובה שלך לא היתה במקום. אם אין לך משהו שיכול לעזור אז אל תגיב! חשבתי שהפורום הזה נועד בשביל כל סוגי השאלות שבעולם...עשית לי קבלת פנים מה-זה יפה...כל הכבוד לך...

קישקשתא

New member
צהובון יקר

לו היית מקדיש ממרצך וזמנך לקרוא מעט בפורום היית מגלה שאנחנו (חברי הפורום) מנסים לעזור לכל הפונים כמיטב יכולתנו ומקדישים לא מעט זמן ומרץ לנושא. צר לי אם השירות שאנחנו מעניקים לא טוב בעיניך. אחת הדרכים שאנו מציעים "כפתרון" או בתשובה לשאלות היא להפנות לאתרים/ פורומים מתאימים. אותך לא הפנתי למשחקי נוסטלגיה מאחר וברור לי שאתה כבר שם. הפורום נועד לכל השאלות שבעולם - אך העונים הם בני אדם, ולא תמיד יודעים הכל, ושוב בני אדם שבוחרים לעזור - יש לפנות אליהם בהתאם. אתה מבקש בקשה, זה הזמן ללמוד איך עושים זאת, בניגוד לדרישה. עכשיו לפני שאני פונה לגוף שיתבע אותך על גניבת תוכנה אני מציעה (כן אני ממין נקבה כמו שיכולת ללמוד בקלות מאי ספור ההודעות שלי ושל חברים אלי פה, אבל לא טרחת כמובן) שתנסה לקבל תשובה במקום המתאים וההולם כפי שהצעתי גם לפני כן.

פגעסוס

Well-known member
מן הסתם...

משהו פגום בקובץ ההתקנה. אתה יכול לגשת לפורום משחקי נוסטלגיה (שכבר ביקרת בו), ויתכן שהם יפנו אותך לאתר ממנו ניתן להוריד קובץ שאינו פגום. אם אתה מעדיף לנסות לתקן את הקובץ (חסר סיכוי לדעתי), פנה לפורום תמיכה טכנית, יתכן ששם יוכלו לעזור לך (שוב אני מדגיש שהסיכוי קלוש). אני חושב שלפני שרושמים משהו בפורום, צריך לברר מה דעת חברי הפורום האחרים על הנושא. בפורום הזה לא דוגלים בהורדת משחקים או כל דבר אחר שאינו מעוגן בחוק. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא קדוש. גם אני חיפשתי משחקים ושירים ברשת, אבל לא אשאל עליהם בפורום זה, ולא אבקש משאר חברי הפורום להיות שותפים לפשע. בשל האפיון הלא ברור של משחקי הנוסטלגיה (ABANDONWARE), קישה לא מחקה את ההודעה הראשית והעדיפה להתעלם. אבל מאחר ולא ויתרת והקפצת את ההודעה (יאללה לעבודה! - אינך חושב שזו גסות רוח לאמר זאת לאנשים שעוזרים מרצונם החופשי) היא הסבירה לך במפורש מדוע לא קיבלת תגובה. יש פורום מיוחד לנושא שעליו אתה מדבר, אני מקווה שתמצא שם את מה שאתה מחפש... GYXOIO

shonshon5

New member
גם חוקי, גם נקי.... ../images/Emo8.gif

נסה למצוא גירסא עובדת כאן. או פה. ואפילו שם. הכול חוקי, חינמי, ועובד. בהצלחה! אבי

קודם כל תודה...אבל...

ה-"פה"- האתר הועבר למקום אחר ואין שם מעבר אז אופציית ה"פה"בטלה. ב"כאן" רשמתי ביג טופ אבל אני לא רואה את זה. וב"שם"גם אין, ב"שם"-אין את זה במאה אחוז! קוראים למשחק Big top אבל זה לא מופיע!!

למעלה