ביג בראדר526

בוביץ

New member
ביג בראדר526../images/Emo58.gif

אוי איזה פרק מעולה!!!!!!!!!!! דיאן הוכיחה שהיא הכי טוב יודעת את המשחק. . עם התוכנית שלה לעיף את קארן. איזה פרק (ירון בטח מה זה כועס על דיאן בגלל קארן.) מדהים. דיאן הוכיחה שהיא מש מבינה את המשחק. חבל שהבנים בסוף כרתו בירת להעיף אותה אוף רק לא רציתי שמרווין ו מייקל יגיעו לפיינל 2 ועכשיו נראה שכל הסיכויים הולכים שמיקיל ודרו יהיו בפיינל 2 איך לכל הרוחות מייקל הגיע לשלב הזה אני לא מבין אוף אני מקווה שדיאן תתעשת ותצביע נגד מייקל איך נקומיס וקארן לא הבינו את זה? טוב לדעתי אחד הפרקים המעולים שבעונה הזאת

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif526

אני חושב בדיוק ההפך ממך. דיאן מוכיחה שהיא ממש לא יודעת איך לשחק את המשחק. אל תשכח שיש 7 אנשים שצריכים להצביע לה. היא בגדה בהבטחה שלה ל3 מהם כבר(התאומות ומרווין) ועכשיו לעוד 2 (קרן ונקומיס) אז גם אם היא תגיע לפיינל 2 מי יבחר בה? אם היא תגיע לפיינל 2 אם דרו או מייקל היא תפסיד ואם היא תגיע לפיינל 2 עם נקומיס או קרן היא עדין תפסיד אלא אם המשתתפים יקחו את המשחק שלה מעבר לרמה האישית ויסתכלו עלייה כאל שחקנית טובה ולא אל מישהי שבגדה בהם. אבל מה הסיכויים שזה כבר יקרה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif526

המהלך הזה גאוני . כל החשיבה על המהלך הזה ברור שמבחינתה זה לא טוב ובעיקר כי דרו ומייקל כרתו ברית ואמרו כשיגיעו לשלושה הם יעיפו את דיאן ורוב הסיכויים שזה יקרה. כי אם השבוע קארן עפה נקומיס עפה שבוע הבא כי היא לא יכולה להתחרות בתחרות ההוה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 526

דיאן מטומטמת. על פניו זה מהלך חכם, אבל היא שוכחת שכל זוג שהיא תבחר להיות איתו אף אחד לא ייקח אותה לפיינל 2, ועם נקומיס וקארן יש לה הרבה יותר סיכוי לזכות בהו"ה האחרון מאשר נגד דרו ומייקל. התחרות ויטו היתה ממש ממש לא הוגנת לדעתי. אסור שהפיינל 2 יהיו דרו קאובוי. אסור שקארן תעוף. שבוע הבא נקומיס בלי הו"ה, כך שאם קארן תעוף- נקומיס תעוף שבוע הבא על בטוח. הבית יהיה ממש אפור ומשעמם בלי נקומיס וקארן. בדיוק בשביל זה כ"כ חשוב עניין הבריתות החשאיות. וויל עף בגלל שהברית שלו לא היתה כ"כ חשאית, ודיאן החליפה צדדים בגלל שהברית החזקה של נקומיס וקארן לא היתה חשאית. כשנקומיס דיברה עם דיאן היא היתה צריכה לשכנע אותה שדרו וקאובוי יקחו אחד את השני לפיינל. אוף אסור שקארן תעוף. דיאן עברה לדארק סייד. היא שחקנית חכמה, אבל פיינל של דיאן, דרו ומייקל יהיה פשוט משעמם, וממש לא מגיע למייקל להיות בפיינל.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif526

קארן ונקומיס שמרו על הברית שלהן כמה שיותר בשקט קשה להסתיר ברית לאורך הרבסה זמן ברר שגילו אותן קשה להסתתר בוילה עם ברית חשאית קארן ניסתה לכ המזן מתחת לראדר ורואים שאי אפשר לשחק ככה חבל לי על נקומיס כי ברור שברגע שקארן עפה נקומיס תעוף דיאן כבר יאן סיכוי לזכות במשחק אלב אני אעדיף שדיאן תזכה מאשר קאבוי(איך לכל הרוחות? הזהרתי מראש שאם לא יעיפו את קאבוי כמה שיותר מוקדם זה יחזור להם כבומרנג) או דרו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה בכלל לא נכון מה שאמרת על ברית חשאית. בביג בראדר 4 לג'ון וג'י היתה ברית חשאית- הם קיללו אחד את השני כל הזמן, אבל בדלתיים סגורות תיכננו דברים. והכי יפה- בביג בראדר 3, דניאל וג'ייסון קיימו ברית חשאית, שאף אחד לא ידע עליה ממש עד שהם ראו את הקלטות של הפרקים. לא דניאל ולא ג'ייסון היו מטרות, ועם זאת הם תימרנו את כל מה שקרה בבית (בעיקר דניאל).

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

טוב לא ראיתי את העונות האלה _(וחבל על כך) אני מניח שקארן ונקומיס לא היו בכזה תובנה לעשות ככהץ. תקשיב הלכ נהרסז בגלל אדריה כי אפם אדריה לא היתה הורסת ושמה את וויל זה היה לא כזה משנה ולא היו ממש שמים לב ברגע שאדריה שברה את כל הברית הגדולה של הבנות הכל נהרס.

../images/Emo58.gif

אוקיי פרק בסדר.. כי אני מפחד שקארן תעופ ולפי מה שאני יודע ( קיוותי גם לגבי וויל ואיפה הוא היום ?) כנראה קראן הולכת .. אופ חבל אבל אולי דיאן וניקומס יהיו ביחד הכל יכול להשתנות אפחד לא יודע . אני כבר מת לראות איך ויל הגיב שהוא ראה את אדריה נכנסת הבית זה נראה ביום שישי חחחח וואי הולך להיות מעניין

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מחשבה נואשת של מישהו שמסרב להאמין שקארן הולכת לעוף: יכולהיות שדיאן עשתה גירסה מתוחכמת לסיקס פינגרז? כאילו- תימרנה את דרו וקאובוי, כדי לוודא שהם לא ישתתפו בתחרות וטו ואפילו יעזרו לה, כך שהוטו בעצם בטוח אצלה או אצל נקומיס או קארן -> הוטו בטוח לא אצל קאובוי. דיאן מורידה את דרו, קארן עולה במקום דרו. דרו מצביע נגד קארן, דיאן מצביעה נגד קאובוי, וההחלטה נופלת על נקומיס, שתעיף את קאובוי. ככה דיאן גם לא יוצאת לחלוטין ה"רעה" בסיפור, כי מי שבתכלס העיפה את קאובוי זו נקומיס. אפשרי, לא? נקווה...

למעלה