ביג בראדר 720

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה אושר! הבנאדם השנוא עלי בבית סוף סוף עף. מייק בוגי שולט. אני מתחיל להעדיף שהוא יזכה מאשר וויל. בכל זאת, לוויל יש כבר חצי מיליון בחשבון בנק.. ג'אנל חייבת לעוף השבוע. אין לי כוח לעוד זכיה שלה בויטו. חבל שמייק בעזרת הכוח שלו לא יכול להעמיד את הזוכה בויטו. אם הוא היה יכול, הויטו בעצם לא היה חשוב השבוע וג'אנל הייתה עפה בטוח
בכל זאת, אני מסוגל לדמיין את ג'אנל זוכה בויטו ובהו"ה כל שבוע לחילופין ומצילה את עצמה
אני שמח ש-6 מתוך 7 השחקנים שנשארו יודעים לשחק את המשחק. כן, אריקה יודעת לשחק, דאמיט.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אם שבוע הבא עף גבר, אני רואה את שלושת הבנות מתאחדות ומעיפות את השלושה האחרים אחד אחרי השני. זה יהיה אולי המהלך הכי טוב שהן יכולות לעשות. דניאל לא הייתה מורגשת בפרק, חוץ מהוידוי שלה על הויטו שהיה די משעשע. דניאל צריכה לעזוב את LOD ומהר כי אין שום סיכוי שאם היא תגיע איתם לפיינל 4 היא תזכה בהו"ה/ויטו. הם יעיפו אותה בלי שום היסוס, ואז זה יהיה גמר וויל/בוגי עם זכיה נוספת של וויל. וחבל, אני רוצה לראות את אחת מהנשים זוכות. או את צ'יקן ג'ורג', שיהיה הדבר הכי משעשע והזוי בעולם. אבל נחכה לספטמבר. (
זה עוד שבועיים וחצי!)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif פידס קטן

בתור חובב ביטלס מושבע, אני מוכרח להגיד שוויל לא בדיוק מבין את ההיררכיה שם. אבל, למי אכפת. ואת רינגו לא העיפו. רינגו שולט.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אם וויל זוכה - באמת שמגיע לו. שוב, הוא הגיע למשחק עם מטרה ענקית על הגב (למרות שלא כמו ריצ'ארד בהישרדות אול סטאר, כי במקרה הזה הבית מלא באסטרטגים מעולים כמוהו, בניגוד להישרדות 8) וויל משחק בכולם כמו במריונטה. מגיע לו לזכות. כן, שוב. אם הוא משחק כמו מריונטה בבסט של הבסט של המוחות של ביג בראדר לדורותיו (שזה מה שהוא עושה), אז הוא מרוויח את זה ביושר. מי שמפתיע אותי זה בוגי, שהתחיל כעציץ ולאט לאט מגלה שגם הוא שייגעץ לא קטן.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כן, אני מניח שאתה צודק. הישרודת היה בדיחה, בדיחה ממש לא מצחיקה. אם הוא יזכה, מה שאני לא מאמין שיקרה, הוא יהיה הבנאדם הכי גאון עלי אדמות. אני לא רואה איך מישהו מצביע למישהו שכבר זכה, אבל אם אמבר זכתה, הכל אפשרי. בוגי פיתח עמוד שדרה, ואני רואה פיצוץ בצ'ילטאון בפרקים הקרבים- וויל יגן על ג'נאל ובוגי על אריקה.

למעלה