ביג בראדר 720

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 720

טוב שהאווי בחוץ. כזה תמים לא ראיתי המון זמן. בוגי העלה את האינטנסיביות של המשחק שלו והיה מרתק לראות אותו לוקח את המושכות ומשחק את תפקיד הסנדק בצורה כל כך טובה. העימות שלו מול ג'ורג' היה מרתק כי זה דבר לא שכיח לראות במשחקי אסטרטגיה כאשר כולם מרגישים מספיק בנח לשבת ביחד ולדון בפומבי במצב מסוים שבדרך כלל מוצא את עצמו נידון בסודי סודות מאחורי גבם של המתמודדים כאשר לכל אחד יש רק פיסות מידע להסתמך עליהם כדי לקבל החלטה. ג'ורג' נכנס ובצדק לסחטנות של בוגי - אין לו בשביל מה להתאמץ יותר מדי לעצבן את בוגי כאשר גם ככה הובהר לו שיש להם את הקולות להשאיר בבית את מי שהם ירצו מבין המועמדים שלו וגם את הסיכויים הטובים יותר לזכות ב-HOH בנוסף לכח החדש. עכשיו שבוגי HOH יהיה מעניין מי המטרה שלו - האם שוב אריקה תמצא את עצמה מועמדת ליד ג'אנל ? האם ג'ורג' ישלם את המחיר וימצא את עצמו מועמד ליד ג'אנל ? כמה זמן תישאר הנאמנות לליג'ן אוף דום. ראינו את וויל מראה בקיעים בברית בכך שהוא רצה לראות את ג'אנל נשארת רק כי היא תשים את דניאל כמטרה. ודי ברור שהוא לא ממש סומך על ג'יימס. האם הכח של בוגי בעצם בוזבז לגמרי ? אמרו טוב ל-3 הדחות ועברנו כבר 2 והשלישית זה גם ככה מועמדים שלו. מחכה ליום שלישי.

willo

New member
../images/Emo58.gif 720

מה שאני לא מבין זה למה ג'ורג' לא אמר לבוגי שוויל ביקש להיות מועמד. בוגי הוא הכוכב של הפרק, הוא תימרן את הכוחות, היה פעיל והעיף את האווי. מעניין אם בתור HOH מותר לו להשתמש בכוח שלו עצמו? הרי הוא לא יכול להעמיד את HOH (הוא) ומי שמזיק בוטו, אבל האם הוא יכול לבטל וטו, למשל דניאל זוכה בוטו ומצילה את מי שמועמד (לא היא), האם הוא יוכל להחזיר אותו? מעניין שהאווי לא עלה על ג'יימס אחרי שהוא ציטט. עוד מעניין LOD לא הצביעו כגוש אחד, האם ג'יימס משחק משחק כפול או שלא? האווי עף בצורה מבישה, שתוק ותלך, תקטר בחוץ. אני בטוח בשבפידס היו הרבה קטעים שלא ראינו, מעניין מי יעוף השבוע (יש לי הרגשה שאריקה לא תהיה מועמדת, בוגי אוהב אותה כמו שראינו).

Doji

New member
../images/Emo58.gif

התשובה לשאלה הראשונה שלך היתה בפידס, לא יודע אם הראו את זה בפרק כי לא ראיתי עדיין את הפרק. בלילה לפני השימוש בויטו (שהיה לילה נטול שינה לחלוטין עבור ג'ורג' שלא ידע מה לעשות עם עצמו וקילל את הרגע בו זכה ב- HOH) ד"ר וויל הגיע אל ג'ורג' עם הצעה "מהפכנית" (פחחחח כאילו הוא לא הציע את זה לכל HOH עד עכשיו...) שג'ורג' ישים אותו להדחה והתרברב שהוא האדם היחיד שיבוא אל ג'ורג' ויבקש כזה דבר, אבל הוא ביקש מג'ורג' שבכל מקרה לא יספר לאף אחד על זה, גם לא למייק בוגי, כי המשמעות של וויל מול אריקה היא שאריקה עפה ווויל לא מעוניין שבוגי ידע שהיה לו חלק בזה. לג'ורג' יש בעיה מסויימת עם לשים להדחה שחקנים מעולים כמו ד"ר וויל (גם אם הם מבקשים זאת) או ג'אנל כי הוא מודע לכך שהם באמת ALL-STARS והוא לא. הוא מרגיש שזה לא נכון שדווקא הוא יעיף שחקן אמיתי של BB (כמו ג'אנל במקרה זה). אני יכול לנחש שזה ה- HOH האחרון שג'ורג' יזכה בו בכוונה או שלא בכוונה בקריירת הריאלטי שנשארה לו, הוא שנא כל רגע מהחוויה הזאת ואמר את זה לג'אנל שהוא שמח שהוא קיבל HOH קצר בגלל דאבל-אוויקשן וויק.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הראו רק חלק, רק שוויל ביקש (לא שהוא ביקש לא לספר) ואז הראו וידוי של וויל שאומר שזו טעות שלו שהוא לא סיפר לבוגי על הבקשה שלו.

../images/Emo58.gif

קצת חבל לי על האווי. התמונה הראשונה שראיתי לאחר שחזרו לבית הייתה ג'אנל עומדת לבד במטבח כשכולם מחובקים. זה היה אפילו קצת עצוב. אני באמת לא רואה מצב בו ג'אנל מצילה את עצמה, אולי עם POV והדבר שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור הוא שעד כמה שצ'ילטאון שחקנים נהדרים ותחרותיים וממש לא אכפת לי שיזכו - הדרך היחידה בה הם כמעט נפטרו מג'אנל היא דרך בק-דור. פחדנים.

../images/Emo58.gif

נורא קל להגיד שמנסים לעשות לג'אנל בק-דור, אבל מה לעשות שזו הדרך הכי יעילה להעיף אנשים. ככה העיפו את דיאן ומרסלס, את קייסר וג'יימס בעונה 6 ואת ג'ייס בעונה 5.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הסבר פחדנים על שום מה ? כל פעם שהעמידו אותה להדחה היא זכתה בוויטו, הפעם ג'ורג' פשוט לא רצה להעמיד אותה להדחה מסיבות השמורות לו. איפה יש פה אלמנט של פחד ? אנשים מכבדים אותה בבית שהיא טובה בתחרויות אבל אסטרטגית היא תומרנה כמו בובה על-ידי צ'ילטאון. להגנתה יאמר שלא היה לה הרבה סיכויים מרגע שסומנה. מצד שני היא לא יכלה להרשות לעצמה לא לקחת תחרויות כי גם ככה ברית עונה 6 הייתה על הכוונת של כל הבית.

../images/Emo58.gif

על שום זה שהם לא מאפשרים לה להגן על עצמה. הייתי רוצה לכתוב שאין הבדל בין בק-דור אחד למשנהו אבל יש קצת הבדל בין ג'אנל למרסלס או דיאן. כשרואים את השמחה לאיד ואת האושר שהמתמודדים חווים רק מהמחשבה על זה שהם הצליחו ללכוד את ג'אנל באיזו פינה צרה - זה מחליא. זה לא פייר לנצח מישהו בכדורת כשאין לו בכלל כדורים לגלגל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קצת פרספקטיבה. אף אחד עד עכשיו לא תכנן מראש לעשות בק-דור לג'אנל. כאשר אחד המודחים זוכה בוויטו ומשתמש בו על עצמו ל-HOH ולשחקנים האחרים בבית ישנה האופציה לנצל את ההזדמנות. אם בשבוע בו יש 2 מועמדים ואחד מהם אמור להיות PAWN - זה שלא היה PAWN זוכה בוויטו ומציל את עצמו (נגיד לשם ההקבלה השבוע את ג'יימס זוכה ואת אריקה ה-PAWN), ה-HOH לא רוצה שה-PAWN שלו יעוף ולכן ינצל את המצב לשים במקומו שחקן אחר שהדחתו תיטיב איתו - כמו שהאווי מצא את עצמו עף וכמו שקייזר מצא את עצמו עף באותה צורה כאשר ג'אנל הצילה את עצמה. אני לא קורא לזה בק-דור, בק-דור זה מה שעשו במכוון לג'ייס וג'יימס בעונות הקודמות, בצורה יזומה מראש ומתוכננת לפרטים.

../images/Emo58.gif

זה טוב שאתה לא קורא לזה בק-דור, כל המתמודדים ושאר העולם כן חושבים שזה כן בק-דור, אבל בקטנה
בכל מקרה, הנקודה היותר חשובה היא שלמשחק הזה יש באג רציני. הוא לא שומר על השחקנים החזקים שלו. יש מעין פרצת אבטחה קטנה. כמובן שאפשר לראות את הצד החיובי בזה אבל כשאני רואה את צ'יקן ג'ורג' ואת אריקה מחזיקים מעמד יותר זמן בגלל הפרצה המפגרת הזו - זה מתסכל בתור צופה.

../images/Emo58.gif

ומה בדיוק קורה בהישרדות? לא יעזור כלום, בכל ריאלטי שמבוסס על כך שהמתמודדים מעיפים אחד את השני - תמיד יהיו כאלה שלא עושים כלום ויגיעו רחוק. אני דווקא חושב שעצם העובדה שאנחנו בשבעה האחרונים וג'אנל, דניאל, וויל, מייק וג'יימס שם זה חתיכת הישג. ולגבי הבק-דור - אני לא יודע אם ראית את העונות הקודמות או לא, אבל לפי התיאור שלך לבק-דור אני יכול רק לשער שלא. אם ראית את עונות 5 או 6 וראית מה עשו שם לג'ייס וקייסר היית מבין מה זה בק-דור אמיתי. אין מה לעשות, אם מישהו מציל את עצמו בוטו, ההו"ה חייב לשים מישהו במקומו - ככה המשחק עובד. כל עוד ההצלה של הבן אדם בוטו וההחלטה את מי לשים במקומו לא תוכננה מראש, זה לא בק-דור.

Doji

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

בעונה הזאת יש אינפלציה במונח BACK DOOR. גם בוידויים בדייארי רום הם כל הזמן אומרים בק-דור משום מה. בק-דור זה בק-דור רק אם יש תכנון מוקדם ומחושב של ה- HOH להעיף בצורה הזאת. ג'ייס בעונה 5 וג'יימס בעונה 6. ג'ייס בעונה 7 בכלל התמודד ב- POV וטען שעשו לו בק-דור, חוצפה, אני חושב שמהנקודה הזאת בעונה התחילה האינפלציה של איזכור המונח בביקורים שלהם בדייארי רום.

../images/Emo58.gif

איך שאתם רוצים. אתם רוצים להמציא את המשחק מחדש ולא רוצים לקרוא לזה בק-דור, אל תקראו. קצת מגוחך בעיניי בהתחשב בעובדה שבתוכנית קוראים לזה ככה, אבל whatever זה לא באמת הדבר שיציל את העולם. (למרות שאם הייתי נסחף הייתי אומר זה שק-דור זה בק-דור רק אם יש תכנון מוקדם ומחושב של ה- HOH להעיף בצורה הזאת והוא לובש חולצה אדומה באותו היום
)

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שגם אם זה לא מתוכנן מראש, אבל מעלים מישהו על הבלוק אחרי הויטו ומעיפים אותו זה עדיין סוג של בק דור, אבל לא כזה שצריך לבכות עליו ולהגיד שזה מלוכלך. המטרה הלכה, צריך מטרה חדשה, מה לעשות. הבק דור הרע הרבה יותר זה הבק דור של ג'ייס וג'יימס בעונות הקודמות, עם שיתוף הפעולה של כל הבית. זה באמת משהו מלוכלך ופחדני משהו, אבל גם ככה אי אפשר לעשות אותו עכשיו כשמגרילים את הבחירות בתחרות הויטו. בקיצור - שיעשו לג'אנל בק דור

../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי לך במסנג'ר: אפשר לעשות את זה כבר עכשיו. אם בעונות הקודמות עשו את זה לפני הנומז, כעת עושים את זה אחרי הויטו. במידה ושחקן מסוים (נגיד ג'אנל) לא משתתף ב-POV כל יושבי הבית ניגשים ל-HOH ומבקשים ממנו להעמיד את אותו השחקן. זה בדיוק אותו בק-דור מתוכנן וכל הבית משתתף בהכנתו.

willo

New member
../images/Emo58.gif צודק

טעתי את זה כבר כשקייזר הודח. יש כאן שחיקה של מושג, והאמת שלדעתי בכלל קצת קשה לעשות בק-דור כי כל הרעיון הוא לחסום מישהו מלהשתתף בוטו ואז באופן מאורן כל מי שמשחק בוטו פועל נגדו. ברגע שיש לנו הגרלה זה נמנע.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק. ברגע שיש הגרלה אי אפשר לסגור הרמטית את ההעפה של הבנאדם. וזה מה שקורה בבאק-דור אמיתי - מרגע שנקבע ה-HOH מתכננים תוכנית הרמטית, 110% שבנאדם יעוף, ואין אפשרות אחרת. הו"ה הוא בברית של שישה. השישה האלה מתחרים בויטו. למי שרוצים להעיף אין מילה, ולא לאף אחד אחר. ביום חמישי בערב נכתב התסריט לשבוע הקרוב, ואין מנוס משם. זה באק-דור. אם אחד המועמדים משתמש בויטו ומישהו שאנשי הבית רוצים להעיף עולה לבלוק ועף, זה לא באק דור. זה המשחק. זו המשמעות של כוח הוטו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 720

פרק מעולה. אני קצת מצטער שראיתי את רובו בפידס, נהרס כל אפקט ההפתעה. האם אני אפיק לקחים לקראת שבוע הבא? כן בטח.... אין מה להגיד, בוגי עשה את הצעד שלו והצליח. עד עכשיו ראיתי אותו כלא יותר מאשר נספח שולי של הד"ר. העניין הוא שג'אנל על הכוונת של בוגי ולדעתי זה לא בקו אחד עם התוכניות של וויל. וויל וג'אנל נראים מאוד מיודדים לאחרונה, גם במה שמראים בפרקים וגם בפידס, מעבר לכל הפלירטוטים, אני לא חושב שוויל חושב להיפטר ממנה. לפני כמה שבועות, כשעוד קייזר היה בבית, קראית באתר של www.hamsterwatch.com (זהירות, לא להיכנס, ספויילרים לפידס) שהוא כותב שקייזר-ג'אנל-האווי מבינים שג'יימס בוגד בהם, אבל אחרי זמן מה שוכחים וצריכים שיקרה משהו קטן שיזכיר להם שוב לתהות אם הוא איתם ואז שוב הם שוכחים וכך שוב ושוב. כעת ג'ורג' אמר לג'אנל באופן מפורש שג'יימס ביקש ממנו להעמיד אותה להדחה, לא חושב שהיא כבר יכולה "לשכוח" את זה. לא ממש אכפת לי שהאווי עף, גם בעונה 6 הוא לא היה נסבל במיוחד. חבל לי רק מבחינת ג'אנל שעכשיו היא בבית לבד. היא יודעת שג'יימס לא איתה והיא יודעת שצ'ילטאון הצביעו נגד האווי למרות שהבטיחו לה שהם מדיחים את אריקה. דניאל-אריקה שונאות אותה וג'ורג' לא באמת קיים. בעונה 6 כשג'יימס הרגיש שהוא משחק כנגד כל הבית וחייב בכל תחרות לזכות בויטו או HOH כדי לשרוד זה היה לא נעים במיוחד. ד"ר וויל הולך ומתקדם בצעדי ענק לעשות היסטוריה ולזכות בעונה נוספת של BB

../images/Emo58.gif

כמה כיף לראות את שני האנשים הכי לא נסבלים עפים בזה אחר זה, גם איך שהם יצאו מהבית מעידה בדיוק על מה שהם - בלתי נסבלים. זה חוקי שאני מתחיל לעודד את מייק על פני וויל? אם למישהו עוד היה ספק בפרקים הקודמים, בפרק הזה מייק בהחלט הוכיח את עצמו כשחקן טוב בפני עצמו, ולא כסייד-קיק משעשע לוויל. היה גם מעניין לראות סוף סוף שוויל ובוגי לא על קו אחד. נראה לי די הגיוני שאריקה קרובה למייק וג'אנל קרובה לוויל ובגלל זה מייק/וויל רוצה להעיף את ג'אנל/אריקה (בהתאמה) כדי לשני תהיה מחויבות בלעדית כלפיו. אני מקווה שג'ורג' יהיה הבא לעוף וככה נשאר עם 6 שלכל אחד יש ברית עם כמעט כל אחד.

למעלה