ביג בראדר 719

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אני לא שופט אנשים בבית כי הפם נמצאים בעצם במצב שאנו לא מכירים חיים עם אנשים שחלקם הם לא סובלים ושונאים והם נמצאים בבית שבתכלס אין להם על מי לסמוך באמת ולפעמים זה מוציא את הרע מהאנשים. זה חלק מהקטע בביג בראדר שאנשים משמיצים אחד את הנשי וזה תמיד יוצא בקטע מוגזם זה קורה בכל עונה ועונה... ז\ה חלק מהמשחק ואלה לא ממש החיים המאיתיים ולא מעידים על האדם האמיתי. ככה שאני לא ממש שופט את האדם על פי הבית אני שופט אותם יותר כשחקן . . זה לא שגאנל לא יורדת על האחרים. ודניאל משחקת די דומה לעונה 3 מה גלוי במשחקה? חוץ מהקטע שלה נגד גאנל(שגאנל די התחילה כשהיא שמה אותה במועמדויות) יש לה ברית של LOD שהיא די בשקט ומצד שני היא מפעילה בחכמה גם את אריקה וציקן גורג . היתרונות שלה שהיא מצליחה להתחבר עם כל אחד(חוץ מגאנל והאווי,עם קייזר היו לה שיחות) היא לא כזו ברוטלית במשחקה היא עדיין מחשבת הכל בשקט ועושה הכל בחדרים שקטים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif פידסךהיום HOH השני והויטו

למי שלא רוצה לדעת מי הHOH השני ומי זכה בויטו שלא יקרא את השורות הבאות נו דוגי אמרתי לך שגאנל לא תוותר ועכשיו היא די במצב טוב כי וויל פשוט כנראה אובר סורי עליה ונראה לי שעכעשיו הוא רוצה להריץ אותה לזכייה . בוגי זכה בHOH ושם את גאנל וגיימס וגאנל זכתה בויטו. ווויל אפילו אמר לה שהוא מוכן לעוף ולהיות בסקווסטר האוס כדי לשכנע אנשים להצביע לטובת גאנל

Doji

New member
../images/Emo58.gif פידס של היום

אני שמח שג'אנל התאוששה, פחדתי שהיא תבקש DOR ותוותר על הכל. אני לא יודע אם וויל-בוגי באמת איתה עכשיו או שזו סתם עוד ברית מפוברקת של צ'ילטאון כמו שיש להם עם כל אחד אחר בבית. הם סיכמו להתנהל בבית כאילו ג'אנל מכוונת להעיף אותם והם מכוונים להעיף אותה, אבל למעשה הם עובדים ביחד להעיף את כל השאר. נראה לי שג'יימס עף השבוע. so much for LOD and their VETO king...

E r u

New member
../images/Emo58.gifפידס של היום - HOH וויטו

פידס של 20/8
וואי ג'דיי ג'ייני היתה ממש במצב קשה, מסכנה שלי
בכל אופן למרות כל ההצהרות שלה שהיא רוצה לעזוב ולסיים את המשחק - שמחתי לראות שהיא זכתה בויטו אחרי שבוגי זכה בHOH והעמיס אותה ואת ג'יימס. מעניין את מי הוא יעלה במקומה. ואני מתחיל להרגיש בטוח כי וויל ובוגי ממש דואגים לג'אנל.

Doji

New member
נווווווווו איפה 720??? ../images/Emo122.gif

לא היה אמור לצאת כבר?

willo

New member
דווקא יש מהבוקר

אני מחכה שהילדים ישנו כדי לראות - שלחתי לך מסר

למעלה