ביג בראדר 719

E r u

New member
ביג בראדר 719 ../images/Emo58.gif

פאק איזה מזל - אם דניאל היתה זוכה זה היה כל כך רע, כל כך. צ'יקן ג'ורג' רולז! הלוואי שיעיפו את ג'יימס לעזאזל, אני כל כך מתעב את הבחור. אחלה פרק, יאיי על מרסלס שהלך למרות שהתבאסתי קלות כי הוא אמר שהוא כמעט בטוח לא היה שם את ג'אנל אם הוא היה זוכה בHOH. והכי מבאס זה שאמריקה בחרה בג'אנל והיא לא יכלה להשתתף [לפחות הבית יודע מה מעמדה (לא שנראה לי שהם חשבו שמשהו השתנה מעונה 6)] ועוד יותר מבאס שמייק בוגי זכה בקו דט'ה - דווקא למרות הבאסה, רציתי שהוא ישתמש בזה ויעמיד להדחה את ג'יימס והאווי וככה ג'יימס היה הולך הביתה. מחכה ליום ראשון לראות מה עלה בגורלו של הבוגד,
גו ג'אנל

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif719

סוף סוף נפטרנו ממרסלס.. וקצת קשה לי להבין למה ג'ורג' בחר את המעומדים האלו.. אבל עדין אני לא חושב שזה כל כך משנה כי נראה לי שמייק ישתמש בכוח שלו ביום ראשון וישים את ג'אנל להדחה..

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק מענין. כל הכבוד לרון שניחש את התשובה לשטות החדשה, חבל שהיא אל בוגי, פשוט בוגי ישתמש בה רק אם הוא או וויל בסכנה, הרי חוץ מCG, הוא בברית עם כולם (או שכככה כולם חושבים). הבחירה של ג'ורג' היא ביזבוז של מועמדות, וויל נגד ג'אנל היה יותר מעניין, אני מקווה שאריקה תעוף, וביום חמישי CG ואז נשאר עם השישה שבאמת משחקים והכל פתוח.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 719

ציפיתי שוויל או בוגי ינחשו את זה. שבוגי ראה את הגרים ריפר הוא ידע שהוא צדק. כמובן ג'אנל אפילו לא יודעת להגיד את הביטוי שכמו שצריך. לא כל כך מפתיע למה ג'יימס ואריקה הפכו להיות מועמדים. ג'יימס רצה להעיף את ג'ורג' וכמו שמרסלס ציין אריקה לא ממש הייתה נחמדה לג'ורג' כאשר פעמיים העיפה אותו מתחרויות. קודם נראה מה יקרה בוויטו - אם מישהו ישתמש בוויטו עד שג'ורג' יצטרך להכריז מועמד חדש כבר יהיה לדניאל זמן לדבר איתו ואם הוא באמת התכוון לדברים שלו בשיחה ההיא עם דניאל הוא יעשה מה שדניאל תבקש ממנו ויעמיד את ג'אנל. אולי הוא בכלל חשב על BACKDOOR בתקווה שג'אנל לא תתחרה בוויטו השבוע. מעניין אם וויל ובוגי יתפתו להעיף את ג'יימס. עוד יותר מעניין מה מידת הנאמנות שלהם במשחק לאחרים עקב עברם הלא מזהיר בנושא. אני לא פוסל מצב בו וויל עובד על ג'אנל מצד אחד ובוגי עובד על אריקה מצד שני ואלו יהיו ה-4 האחרונים כאשר כל אחת מהבנות בטוחה שהיא הצלע השלישית של הברית ולבסוף נישאר עם וויל ובוגי בפיינל 2. אני לא רואה את מייק ממהר להתשמש בכח שלו, בטח לא השבוע. מעניין מה ג'אנל חושבת עכשיו על צ'ילטאון אחרי שמרסלס הודח פה אחד. יהיה מעניין לראות את ההתלקחות בבית גם מול ג'יימס וגם מול צ'ילטאון.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 719

פרק מוזר. צ'יל טאון שיכנעו את ג'אנל והאווי לפני ההדחה להעיף את מרסלס וזו בסוף היתה התוכנית, כך שהם לא בגדו בה מהבחינה הזאת לפי מה שהיא יודעת. מוזר, אבל אני שמח שצ'יקן ג'ורג' HOH ולא דניאל. הוא גם עשה בחירה טובה מבחינתו למועמדים שלא יזעזעו את הבית אם הוא יעמיד אותם. אני גם מרוצה מהקו-ד'טה והזכיה של בוגי כי זה נותן יתרון ענק לצ'ילטאון בשבועות הקרובים. בוגי לא יעשה שטויות ויבזבז את זה על אריקה או משהו כזה. הוא יחכה לשבוע בו הוא עצמו או וויל יהיו מועמדים להדחה כדי להשתמש בזה. לא מאמין שיש להם נאמנות גדולה מידי ל- LOD ושהוא ינסה להציל את דניאל אם היא מועמדת, בטוח שלא את ג'יימס.

willo

New member
|ספילר|

אין שבועות, יש רק עד סוף השבוע לקו=ד'טה כי ג'ולי אמרה לבוגי שזה טוב לשלוש הצבעות בלבד, אחת כבר עברה ויש לנו שתיים השבוע...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אוף כמעט דניאל זכתה. סוף סוף מרסלס עזב(לא עשה כלום בתוכנית) לדעתי אריקה תעוף לדעתי בוגי לא ישתמש בכוח כדי להציל את גיימס למרות שזה הזמדנות להעיף את גאנל. אם וויל ובוגי באמת רוצים להעיף את גאנל זאת ההזדמנות שלהם. אם הכוח הזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

למה האווי הצביע למרסלס? למה צ'יקן ג'ורג' העמיד את אריקה וג'יימס? הכל היה דחוס מדי. שונא שבועות של דאבל אוויקשן!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ב.כי גיימס שם אותו להדחה כשגיימס היה הHOH. ושכחת את השיחה של מרסלס לגורג הפרק שגאריקה בתחרות הHOH הראשונה העיפה אותו מהרמפה הזו וגם בעוד תחרות היא ניפתה אותו. ציקן גורג לדעתי בכלל לא מודע מה קורה בבית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

לא היה לו הרבה זמן להחליט וגם לא נראה לי שהוא ממש מבין מה קורה בבית

Doji

New member
../images/Emo58.gif פידס-ויטו-הדחה-ואחרי ההדחה

ספויילרים רבים למטה. אין לי שום יכולות איפוק מסתבר. דווקא בהישרדות תמיד התאפקתי וגם בביבי האוסטרלי. אוליי הבעיה עם הריאלטי הזה הם הפידים שמאוד זמינים וקשה לא לפתוח את הקבצים האלו. מצד שני, גם זה סוג של צפיה בריאלטי, יש יותר מידע, אבל כל אפקט ההפתעה נהרס כי בפרקים מאכילים אותי במידע בכמויות מדודות ומשאירים מקום לספקות לקראת הדחות/ויטו/נומיניישנס וכו'. ממש עצוב לראות את מה שקרה לג'אנל מאז ההדחה של האווי. היא כל היום בוכה ורוצה לזרוק את התחרויות ושיעיפו אותה וזהו. אני חושב שפתאום היא הבינה שהיא לגמרי לבד, שג'יימס לא בצד שלה ושוויל שיחק בה לאורך כל העונה. היא גם מרגישה מטומטמת שבטחה בצ'יל-טאון והמשיכה להאמין לג'יימס ומרגישה מנוצחת ע"י דניאל. לפי איך שזה נראה כרגע ג'אנל תעוף בקרוב לסקווסטר אם אין לה יותר כוח/רצון לנצח בתחרויות. הצ'יק'ן ג'ורג' השקרן הזה הבטיח לה ולהאווי ראשונים אחרי שהוא קבע את המועמדים שלו להדחה שאם יהיה שימוש בויטו הוא לא ישים אותם. ואז כמובן התחילו הלחצים עליו להעמיד את ג'אנל, לא בדיוק הבנתי למה הוא בחר בהאווי. וויל וג'יימס מרגישים אשמים בכל מה שקורה לג'אנל ומנסים לנחם אותה ונראה לי שהיא רק מתעצבנת מזה, וויל פחות או יותר הודה בפניה בחלק מהמזימות שלו בשבועות האחרונים ואיך הוא עבד עליה. את השאר היא כבר מנחשת לבד. אני זוכר שג'יימס הרגיש שהוא לבד בבית בעונה 6 ושהוא חייב לזכות בויטו כדי לשרוד כל שבוע ושזה לא עניין פשוט. ממש חבל (ומפתיע) שהיא מקבלת את זה קשה כלכך.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifפידז ויטו בשחב ואחרי הדחה

יכול להיות שעכשיו זו האסטרטגיה של גאנל לבבכות ושוויל וגימס ירחמו עליה בכל מקרה גאנל תתעשת. יקח זמן ותבין שתילחם עד הסוף מצד שני אני שמח מגיע לה קצת. עדיין לא אכפת לי לראות פיינל 3 של דניאל גאנל וויל

Doji

New member
../images/Emo58.gif

זה לא אסטרטגיה, היא ממש לא מתפקדת כרגע וזו לא הצגה. ואתה אומר ש"מגיע לה" רק בגלל שאתה בצד של דניאל (עוד מעונה 3...). גם אני חושב שהניצחון בעונה 3 נגזל מדניאל בגלל שלא היה סקווסטר ושדניאל שחקנית מעולה, אבל העונה הזאת היא מעצבנת. נמאס לי לראות אותה מתנהגת כמו טוני סופראנו עם כל ה-"bring it on, girl" וההתנהגות הביריונית שלה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

המגיע לה-הוא ללא קשר לדניאל! הכונה שלי שדי מתחילת העונה ובמהלך העונה חיכינו לרגע הזה שS6 תתפרק שגאנל תבין שלהתחבר עם צילטאון היה טעות וטשגיימס בגד בה. גאנל שחקנית חכמה עם המון אמביציה מאבל אני חושב שזה הדבר שחיכינו לקרות הפיצוץ הזה. אולי טעיתי מבחינת מילים אבל דווקא עכשיו זה הרגע שאני הכי מצפה ומחכה לגאנל הרגע שבו תשחק קצת לבד מבלי S6. ואיזה התנהגות בריונית. דניאל נלחמת והחזירה מלחמה(שהתחילה משבוע 1) קשה לגאנל . מה הקשר טוני סופראנו?.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

בעולם האסוציאציות שלי טוני סופראנו = בריונות, וולגריות, בוס של מאפיה. בלייב פידס דניאל משמיצה את ג'אנל בכל הזדמנות שנקרית בדרכה. היא הסיטה את מרסלס ואת אריקה כנגד ג'אנל (לא שהיה צריך הרבה עבודה כדי לדחוף אותם לכיוון הזה). זה התחיל עם הטחינה 24/7 של התקרית בה ג'אנל קראה לדניאל "שחקנית חלשה", בהתחלה היא טחנה את הסיפור לאריקה, אח"כ עם שינויים קטנים לבוגי ווויל, אח"כ בוריאציה אחרת למרסלס ולג'יימס וכך הלאה. שבוע שלם של הקישקושים שלה בלייב פידס - I'm a weak player?? I'll show that bitch what's a weak player. that bitch is going down. bring it on Janel,, come'on, let's go girl. אח"כ כשהיא יצאה מהבידוד של 24 שעות שקיבלה בתחרות הויטו בו ג'אנל זכתה היא האשימה את ג'אנל שתפסה את השירותים בעת היציאה שלה מהבידוד בכוונה (כי דניאל לא השתינה בבידוד וחיכתה לצאת). כל פעם שבחדר האדום היא יושבת עם מרסלס ואריקה השיחות תמיד מגיעות לאותו נושא - ג'אנל היא ויקסן, היא שונאת נשים, היא רוצה את כל הגברים, היא פוסטמה בלונדינית וכו'. מאוד מזכיר את השיחות של הפרנדשיפ בעונה 6 כשמגי ניהלה את העניינים וג'ניפר, אפריל, איווט ובו (על תקן מרסלס) ישבו וירדו על ג'אנל. לא אוהב את ההתנהגות של דניאל העונה הזאת והיא משחקת משחק שונה מאוד מעונה 3. בעונה 3 היא פעלה מאחורי הקלעים ותימרנה מי יועמד להדחה ומי יעוף. הפעם היא in your face, משחקת משחק אגרסיבי ושולטת בלפחות 3 קולות בטוחים בבית - הקול של אריקה, הקול של ג'יימס והקול של ג'ורג'. אני מקווה שצ'יל-טאון יעברו לטפל בדניאל בקרוב. אם וויל יחכה יותר מידי כבר תהיה לו בעיה עם הקולות להעיף אותה, והיא בונה על זה.

למעלה