ביג בראדר 705

De fire

New member
גם אני לא פגשתי בתרכובת הזו מימי

בעצם יש מצב שפגשתי באמא רוסיה. אבל בטירונות אני די בטוח שזה היה בעיקר שמן עם תוספת אורז\תפוחי אדמה.

adi007

New member
מה!

לי היה את האוכל הכי טעים

בוביץ

New member
ביג בראדר 705 ../images/Emo58.gif USA

טוב קודם כל האוכל זה כזה מגעיל והתחרות אוכל עם אכילת העכברים האלה היה מגעיל! לא יכולתי להסתכל על העכברים האלה בפה . אני לא סובל את מרסלס תעוף בבקשה! חבל לי על דיאן ונקומיס אני דווקא די מחבב אותן אלב חבל שלא נוצרת ממש ברית נגד עונה 6 זה נראה שכולם מחכים שמישהו ישבור את עונה 6 ואף אחד לא עושה כלום למה לא דיאן ונקומיס מדברות עם מרלסלס -אריקה ועם עונה 2 ויחברו ביחד להעיף את עונה 6 האם לשים את דיאן ונקומיס היה צעד רע בעבור קייזר אי אפשר לענות בצורה חד משמעית כי שתיהן היו נגד קייזר וברית עונה 6 השאלה מי יותר מאיים מבחינתן ברית עונה 2 או דיאן ונקומיס.. לפחות אהבתי שגאנל קראה לגיימס להכנס בחדר והתעמתה איתו על ההפרדה שהוא עושה עם עונה 6.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, נפתח בזה שביג בראדר אול סטארס זה כל מה שציפינו שיהיה בהישרדות אול סטארז והתאכזבנו. שחקנים שהם אסטרטגים מדהימים אחד-אחד (חוץ מהאווי. ואריקה), ומישהו שהיה שנוא ואידיוט בעונה שלו, אבל הפך לאסטרטג מעולה מן המניין שיותר מראוי להיות באול סטארז (ג'ייס). ואגב ג'ייס - קודם כל, כבר שכחתי לגמרי שנקומיס המציאה את תוכנית ה-6 פינגרס בעונה 5 במיוחד כדי להעיף אותו. ושמתם לב שיש לו שרשרת של חי? בקשר לנומיניישנס - אם ג'ורג' היה על הבלוק במקום דיאן- היה מצויין. דיאן עם מלא פוטנציאל, ונקומיס קצת מאכזבת אותי. אני אתבאס ממש אם דיאן תעוף. גם די התבאסתי שאלי עפה, אבל הכל עדיף על דניאל שתעוף. היא הבינה את הטעות שלה, ותחזור לתלם. עונה 6- לא אוהב אותם. חוץ מג'יימס, אבל הוא לא באמת בברית שלהם. ג'ייס יצא פשוט מלך שהוא השווה את האווי שקפץ עם הזכיה של קייזר בהו"ה לעצמו בעונה 5. האיש באמת התבגר, ויותר חשוב- הוא יודע טוב מאוד כמה מטומטם הוא היה בעונה 5, והפיק מזה לקחים. עוד בקשר לנומיניישנס, זו היתה יכולה להיות החלטה חכמה מצד קייזר - אם אלו לא היו וויל ובוגי, ואם זה לא היה אול סטאר. בבית של אול סטאר כולם יגידו הכל. כולם ישקרו לכולם. אף אחד לא יכול לבטוח באף אחד. להאמין לוויל ובוגי היתה אחת ההחלטות המטומטמות, ובאמת שציפיתי מקייזר ליותר. ואגב ציפיתי ליותר- נראה לי שוויל אשכרה מאמין לג'ייס. זה מצחיק לראות איך דוקא ג'ייס, האידיוט מעונה 5, מצליח לשחק בוויל - מי ששיחק בכולם בעונה 2.

בוביץ

New member
תגובה לירון../images/Emo58.gif

גייס אכן נראה חכם (והבין את השגיאות שלו.) שמשחק את שני הצדדיים אבל קיזר שם לב אליו והוא היה אחד שחשבו להעמיד להדחה ככה שבכל זאת רק את גאנל הוא הצליח לשכנע וויל לא כזה בוטח בגייס ככה לפחות לדעתי. מה שמעצבן אותי בבית זה שאין ממש ברית נגד עונה 6 יש את ברית עונה 2 וברית עונה 5 אבל הם לא ממש מתחברים נקומיס היתה צריכה לדבר עם וויל ובוגי ולעשות ברית נגד עונה 6.. ובכלל חבל שדיאן ששלטה בברית הבנות בבית לא שולטת םפה על הדברים לדעתי הן יכלו לחבור את מרסלס וגם את דניאל ואולי את אריקה הבוכיינית. אני לא חושב שקייזר עשה צעד טיפש הרי גם נקומיס ודיאן הן נגד ברית עונה 6 השאלה מי מאיים יותר נגדם בהתחשב שוויל גרוע בתחרויות(הוא לא סובל תחרויות של שאלות הבית ועל מתמודדי הבית ככה לפחות על פי הראיונות המוקדמים שלו בצאטים לפני התוכנית) ובוגי לא כזה מציאה נקומיס ודיאן יש יותר סיכוים לזכות בHOH מאשר צילטאון.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין ברית נגד עונה 6? הרי כולם נגד עונה 6 ולא משנה מי יזכה ב HOH הוא יעמיד שני אנשי עונה 6. הדבר הכי טוב בינתיים הוא שאין חצי נגד חצי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifלא ממש

יש לנו ארבעה נגד עונה 6 ואלה בוגי וויל ונקומיס ודיאן, אריקה כנראה עם עונה 6 (אלא אם זה הצגה של ההתאהבות בקייזר היא אסטרטגיה) דניאל לא תלך נגדם בשבועות הקרובים. ומרסלס כנראה גם עם עונה 6 וציקן גורג הוא ציקן גורג הוא עם עצמו. וגייס מנסה לשחק עם שלוש המחנות(ויעדיף שמישהו אחר ישים את עונה 6 בההעפה)

בוביץ

New member
האוס קולז של כל השבוע ועד כה|ספוילר

טוב שבוע שעבר היה די מעניין עם מבקר הטלוויזיה בפרק שאליסון התארחה אהבתי שאליסון העריכה את דניאל אבל היא צדקה לגבי גיימס שהוא אידיוט אם הוא חושב שברית עונה 6 ממש איתו בכל מקרה ממש מעצבן שהשבוע באנקי הוא האורח הוא כזה מעצבן ואידיוט. הוא לא סובל את דיאן כי בגלל שהיא נבחרה לבית והוא לא(הם הרי מאותו ארץ....עיר או משהו כזה) מזל שהוא לא בבית.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 705

קודם כל אני רוצה לומר שלא ראיתי את העונות הקודמות ושזאת בעצם עונת הביג בראדר הראשונה, ולכן מבין גדול אני לא. לא הבנתי בדיוק מה זו הדייסה הגועלית הזו - אבל הם באמת צריכים לאכול אותה 3 פעמים ביום למשך שבוע שלם? זו פשוט התעללות. האתגר אוכל היה מגניב ונקומיס יצאה די מטומטמת שהיא לקחה בנדנה במקום. ד"ר וויל הזה פשוט מעצבן. אבל מה זה מעצבן שמגיע לו מוות איטי בייסורים, מה זה ההרצאות על הבוטוקס והייחצון העצמי הזה.. ?! עוד משהו. מכל החשים את עצמם שם הכי נורמלי זה לפי דעתי דווקא האווי. זאת אומרת אותו אני הכי סובל. אה.. וכמובן קייסר אבל הוא לא חש במיוחד. בעונה הקודמת ראיתי רק את שני הפרקים הראשונים אבל עיצבן אותי להוריד 3 כאלה בשבוע ולא היה לי זמן אז פרשתי. אני מקווה שעכשיו אני אעמוד בזה כי זו באמת תכנית מעולה. עד כה התרשמתי שהפרק עם אתגר האוכל והנומיניישנס הכי מעניין וההדחה האחרונה הייתה משעממת מאוד.

Boran

New member
הסבר ../images/Emo58.gif

בעונה 5 כולם רצו להעיף את ג'ייס. העמידו אותו להדחה פעם אחר פעם. אבל הבעיה היא, שמי שמועמד בטוח משחק בויטו. ואיזה 3 פעמים ניסו להעיף אותו אבל הוא זכה בויטו. אז נקומיס הגתה רעיון. אם תהיה ברית של 6 אנשים, שאחד מהם זוכה בהו"ה. הוא מעמיד להדחה שניים מתוך הברית, ואז מה שקורה זה שבתחרות הוטו משתתפים הו"ה ומישהו מהברית לבחירתו, ושני המועמדים (שגם הם מהברית) ושני חברי הברית שנותרו. ככה בעצם היחידים שמשתתפים בתחרות הויטו הם ששת חברי הברית. אחד מהם 100% זוכה בויטו, משתמש בו, הו"ה שם את ג'ייס להעפה. וככה בעצם הם עוקפים את הויטו ומעיפים את ג'ייס על בטוח, בלי לתת לו אפילו הזדמנות להתחרות על הויטו.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif אם אני לא טועה

כל אחד הנומיניישנס רשאי לבחור לתחרות הויטו אחד נוסף.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

להבטיח שמי שיזכה בויטו ישתמש בו להעמיד את ג'ייס. הרי שישה משתתפים בויטו, ואם מישהו מהם לא שייך לברית יש סיכוי תיאורטי שהתוכנית תיכשל. ולא יודע, אבל לי התוכנית הזו נראית כמו משהו די ברור שחייבים להשתמש בו אם יש לך את המספרים. כלומר, זה אחד הדברים הראשונים שעולים לראש. בטח ובטח אם אתה כל היום תקוע בבית הזה ואסטרטגיה מעסיקה אותך 24/7. לא נראה לי שזה מראה שנקומיס כזו חכמה. לפחות לא כמו שהתאומות היו טיפשות ושיכורות מהפאוור טריפ שלהן.

../images/Emo58.gif

אולי במבט לאחור זה באמת מובן מאליו, אבל אתה צריך לחשוב שזה לא היה כל כך ברור אז, במיוחד לאור העובדה שעונה 5 הייתה העונה הראשונה שבה רק 6 השתתפו בויטו, ולא כולם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון שלהיות חכם בדיעבד זו לא חוכמה, אבל זה עדיין נראה לי כמו תוכנית מאוד מתבקשת שלא כ"כ קשה לחשוב עליה. יכול להיות שהאנטי הכללי שלי כלפי נאקומיס לא נותן לי לתת לה את הקרדיט שאולי מגיע לה, אני מוכן להודות בזה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה גאוני, במקרה הספציפי הזה. הבעיה, שאחר כך השתמשו בזה נגיד כדי להעיף את ג'יימס. זה מאפשר דיקטטורה מוחלטת. הויטו מאפשר לתת סיכוי כלשהו לאנשים שנגיד הו"ה שונא או משו כזה. התכנית הזו היא דלת אחורית שהמפיקים לא חשבו עליה, ששוללת את הצ'אנס הזה. לכן עכשיו עשו את השינוי ששלושת המתמודדים האחרים נבחרים בהגרלה, וטוב שכך. כשעושים 6 פינגרז על מישהו אידיוט ומעצבן כמו ג'ייס (של עונה 5), זה גאוני. אבל בתכנית כזו אפשר להשתמש גם על מישהו שאתה אוהב, ואז אתה תצא בהרגשה חרא.

willo

New member
../images/Emo58.gif

ולכן לדעתי שינו והשנה יש הגרלה מי משתתף בוטו

למעלה