../images/Emo58.gif
קודם כל, נפתח בזה שביג בראדר אול סטארס זה כל מה שציפינו שיהיה בהישרדות אול סטארז והתאכזבנו. שחקנים שהם אסטרטגים מדהימים אחד-אחד (חוץ מהאווי. ואריקה), ומישהו שהיה שנוא ואידיוט בעונה שלו, אבל הפך לאסטרטג מעולה מן המניין שיותר מראוי להיות באול סטארז (ג'ייס). ואגב ג'ייס - קודם כל, כבר שכחתי לגמרי שנקומיס המציאה את תוכנית ה-6 פינגרס בעונה 5 במיוחד כדי להעיף אותו. ושמתם לב שיש לו שרשרת של חי? בקשר לנומיניישנס - אם ג'ורג' היה על הבלוק במקום דיאן- היה מצויין. דיאן עם מלא פוטנציאל, ונקומיס קצת מאכזבת אותי. אני אתבאס ממש אם דיאן תעוף. גם די התבאסתי שאלי עפה, אבל הכל עדיף על דניאל שתעוף. היא הבינה את הטעות שלה, ותחזור לתלם. עונה 6- לא אוהב אותם. חוץ מג'יימס, אבל הוא לא באמת בברית שלהם. ג'ייס יצא פשוט מלך שהוא השווה את האווי שקפץ עם הזכיה של קייזר בהו"ה לעצמו בעונה 5. האיש באמת התבגר, ויותר חשוב- הוא יודע טוב מאוד כמה מטומטם הוא היה בעונה 5, והפיק מזה לקחים. עוד בקשר לנומיניישנס, זו היתה יכולה להיות החלטה חכמה מצד קייזר - אם אלו לא היו וויל ובוגי, ואם זה לא היה אול סטאר. בבית של אול סטאר כולם יגידו הכל. כולם ישקרו לכולם. אף אחד לא יכול לבטוח באף אחד. להאמין לוויל ובוגי היתה אחת ההחלטות המטומטמות, ובאמת שציפיתי מקייזר ליותר. ואגב ציפיתי ליותר- נראה לי שוויל אשכרה מאמין לג'ייס. זה מצחיק לראות איך דוקא ג'ייס, האידיוט מעונה 5, מצליח לשחק בוויל - מי ששיחק בכולם בעונה 2.