ביג בראדר 705

E r u

New member
../images/Emo58.gif

קראתי פה תגובות ואני לא מבין. אני אוהב את עונה 6,אוהב את קייסר,ג'אנל,ג'יימס ואת האווי טיפה פחות,הוא מקצין יותר מדי הכל ואני זוכר לו מעונה 6 את השטות שהוא עשה. הלוואי שג'אנל תזכה שוב או האווי בHOH. גו עונה 6!

maya567

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

גם לי לא מובן מה כל התגובות השליליות האלו. הפרק היה ממש פרק טוב. הוא גם היה ממש מעניין, בלי כמעט רגעים מתים. אישית, אני מסכימה עם המהלך של קייזר. אני אולי הייתי שמה בוגי מול נקומיס (שיהיה באמת שני צדדים אחד מול השני) - הבעיה במקרה כזה, שאתה נתקע שבוע אח"כ עם 3 אנשים עצבניים עליך (מי שלא הודח, ושני בעלי הברית). עכשיו הוא כביכול עשה דיל עם בוגי וויל (שבניגוד למה שהם מציירים את עצמם, נראה לי שמתייחסים אליהם בבית כמו אל פינצ'רים - נובחים נובחים, אבל לא עושים שום דבר מעבר), ובשבוע הבא יש לו, כביכול, רק אויב אחד. נכון שזה לא 100% וזה ביג בראדר, ואסור לקחת שום דבר באופן ודאי - אבל זה עדיין סיכון טוב. ואני אומר זאת שוב. אני מתה על ד"ר ויל. ואני מקווה מכאן ועד השמיים שהפיינל 4 יהיו ג'אנל, קייסר, ג'יימס וויל - אבל בעונה הזו, לדעתי, הוא בא בשביל הקטעים והקידום העצמי, ופחות בשביל ממש אסטרטגיה. זה לא אומר שצריך לזלזל בו, אבל מצד שני - כולם יודעים מי זה וויל, ושצריך לנטרל אותו, לכן תמיד תהיה אפשרות להעמיד אותו ואת בוגי כמועמדים להדחה. בעוד שבמקרה של דיאן ונקומיס, לאו דווקא. ובניגוד למה שרבים כאן חושבים, אם ג'ייס יקח שבוע הבא HOH (מה שלפי הוידויים שלו הוא לא יעשה, אלא אם כן זה יקרה בטעות) - הוא יעדיף להעיף את צ'יקן ג'ורג' מאשר לצאת באופן מלא נגד S6. אז בקיצור, איך שאני רואה את זה - קייסר עשה מהלך טוב. כשבשבועות הקרובים, המעמד של עונה 6 פחות או יותר נשאר אותו דבר - צ'יקן ג'ורג', מרסלס, אריקה, דניאל, ג'ייס, ג'יימס, ג'אנל והאווי (8 אנשים) לא יצאו נגדם. עם הד"ר ובוגי יש לו דיל (אמנם, לא שווה כלום, אבל בוא נגיד שהד"ר ישמור על המילה שלו) - מה שמשאיר את דיאן או נקומיס. מי מהן שתשאר. סיכויים כאלה הם סיכויים טובים מבחינתי. ומבחינת קייסר. איזו מגילה....

למעלה