ביג בראדר 705

amitooshacham

New member
ביג בראדר 705

נראה לי שכדאי להתחיל לפתוח הודעה ראשית בלי ספוילר, כי השרשורים יגיעו באיזשהו שלב למעל 25 תגובות..

De fire

New member
../images/Emo58.gif705

אני ממש לא בטוח מה קאייסר רצה להשיג בנומס האלה, כשדי ברור שלא לנאקומיס ולא לדיאן אין ממש מושג מה הולך בבית בשלב הזה. לראות איך אנשים יגיבו? לאף אחד בבית לא ממש אכפת מהן, ובגלל שהן באותו צד הבית לא ממש "יקרע לשניים" ואי אפשר יהיה לראות מי עם מי. מבחינתו הוא היה חייב להעמיד מישהו מהשלישיה של וויל ובוגי (חדר הו"ה דיסקו סטייל? Say what?) וג'ייס, כאשר האופציה המועדפת היא וויל ובוגי ואם מישהו מהם זוכה בויטו לשים את ג'ייס במקום. מצד שני, למרות השחצנות הלא ברורה והתרנגול הודו על הראש, אני די מחבב את וויל, ואין לי בעיה שישאר בבית ויכנס בברית עונה 6 כל עוד ג'אנל תצליח להציל את עצמה. קאייסר מיצה מבחינתי, והאווי מיותר ומעצבן מתמיד. אם היתה לי הבחירה על מי לוותר מעונה 6, שני אלה היו אופציה מספר אחת. לג'יימס אני לא דואג כי הוא יכול לדאוג לעצמו. רק ג'אנל הראתה צד פגיע השבוע כשהסתנוורה מהריבועים של ג'ייס והכריזה בתחילת הפרק שהיא מרגישה בטוחה עכשיו שאליסון מחוץ לבית. את? בטוחה? מה עובר לך בראש ילדה? בכל אופן, אני לא אוהד את ברית עונה 6 אבל בנתיים זו הדרך היחידה של ג'אנל לשרוד, לפחות עד שידלדלו שורות האופוזיציה. ככה שמהבחינה הזו, למרות שהנומס שלו הזויים מבחינת נקודת המבט של חובב עונה 6, הם לא כ"כ מפריעים לי. אני בעד להפטר מהמשקל העודף. זה יהפוך את המשחק להרבה יותר מעניין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 705

מבחינה אסטרטגית די משעמם. הנומיניישנז היו די צפויים וחבל כי לא יצא לנו לראות את דיאן ונאקומיס באמת לוקחות חלק במשחק. דווקא היחיד מעונה 6 שאני נהנה לראות במשחק זה האווי בזכות הקטעים הקומיים שלו - עם וויל, עם ג'ורג', ההערה לאריקה. ג'יימס משחק שקט מאוד ונראה שגם החברה שלו לא ממש סומכים עליו. אני מקווה לראות שבוע הבא HOH שבאמת יכניס את הבית למערבולת ונראה את המשחק נכנס להילוך יותר גבוה. מילא וויל מעיר הערות של "אני נעלב שלא מעמידים אותי להדחה" אבל מה בוגי הזה מציק כל הזמן ? הוא ממש לא בקטגוריה של וויל.

../images/Emo58.gif

העונה הזאת היא כנראה החוויה המתקנת של עונה 6. מה לעשות, כשאין אנשים ממש שנואים בבית ג'אנל-ג'יימס-קייסר-האווי לא נראים כל כך טוב... אני ממש מבואס שהעמידו את דיאן ונקומיס להדחה ואני ממש מקווה שהן יצליחו לצאת מזה. אם כבר צריך לוותר על מישהו מבין שתיהן אז אני אלך על נקומיס, ולו רק בגלל שדיאן יותר נקמנית. גם מנקודת מבט יותר אובייקטיבית קייסר יצא אדיוט. אם הוא רוצה לשים מישהו על הבלוק שרוצה להעיף אותו - וויל ומייק הרבה יותר מסוכנים (או לפחות מציגים את עצמם ככה). כרגע אני לגמרי בעד הברית של עונה 5+2. אריקה וג'ורג' מיותרים. מרסלס יכול לא לדבר כל הפרק ועדיין אני אשנא אותו יותר מכל. האווי אדיוט. מייק גם. קייסר מלא בעצמו, ולא בצורה הטובה. קדימה דיאן, נקומיס, וויל, ג'ייס, ג'אנל, ג'יימס ודניאל!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בלע. בתוך שבועיים לאבד גם את אליסון וגם את נקומיס/דיאן? סאקס. היחידים שהייתי שמח לראות עפים מהבית הם האווי וג'אנל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אני מבין את ההרגשה. היחידים שאני בינתיים נהנה לראות את המשחק שלהם זה בעיקר ג'ייס (הכי מפתיע מבחינתי) ווויל תמיד יהיה וויל. כל השאר ובעיקר הברית של עונה 6 מינוס ג'יימס שלא ממש ברור איפה הוא לגמרי עומד פתאום מתגלים לפחות אצלי כלא מציאה ממש גדולה בעיקר כמו שצויין כבר שאין את מי לשנוא בבית (מלבד ההרגשה המתבקשת של מה לכל הרוחות מרסלס עושה שם). אני הייתי מעדיף גם לראות את ג'אנל עפה השבוע על פני דיאן/נאקומיס. לא שיש לי משהו נגדה היא באמת אחלה אבל לטובת המשחק אם נאקומיס הייתה זוכה ב-HOH היה הרבה יותר מעניין בשבילי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני חייב להבין את ההערצה הזו לדיאן ונאקומיס. מה שתיהן עשו בנתיים העונה שהופך אותן ליותר מעניינות ממרסלס נגיד? וגם בעונה שלהן אני חושב שהן היו ממש אובררייטד. אבל זה נושא לדיון אחר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא הייתי קורא לזה הערצה. בוא לא נגזים. אני חושב שבתור שחקניות אסטרטגיות ומבחינת מה שאני לפחות ראיתי מהן בעונה שלהן, יש להן הרבה יותר מה לתרום לעונה הזו גם מבחינת אישיות וגם מבחינת המשחק עצמו. זה שעד עכשיו זה לא בא לידי ביטוי זה העובדה שהן די לבד בבית. מוזר לי שהן לא ישר ניסו להתחבר למישהו - גם אם לא לג'ייס אז לפחות לדניאל, התרנגולת ואולי אריקה. נאקומיס היא מסוג השחקניות שמעדיפה לשבת בצד ולהסתכל טוב טוב עד שהיא מחליטה מתי הזמן הנכון לשחק את המשחק. דיאן עשתה את זה בצורה דומה גם כן למרות שהמשחק העיקרי שלה היה בדרו שכפי שהסתבר גם שיחק בה. דיאן אצלי נתפסת כמי שמוכנה לעשות כל מהלך שהוא כדי להיטיב עם מעמדה בבית ובמשחק - גם אם זה אומר לתקוע סכין בגב של הברית שלה. סוג כזה של שחקנים תמיד יהיה פופולרי אצלי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifעונה 5 ו7

דיאן בעונה 5 די שלטה במשחק ופיפסה אותו בגלל התאהבות בדרו האידיוט. היא הצליחה בהתחלה לשכנע את דרו לשים עליה את הויטו היא שלטה בברית הנשים בבית ולפורר בעזרת נקומיס עם רעיון ה6 פינגרס את ההורסמנים. הטעות שלה שהיא שמה בסוף מבטחים עם הבנים והעיפה את קארן וחברה לדרו שהעיף אותה לכל הרוחות בפיינל 3. מנקומיס הייתה הליד של דיאן ועזרה באסטרטגיות והצליחה עםה רעיון ה6 פינגרס להעיף את גייס. ואילולא דיאן הטיפשה שהעיפה אותה היה לה סיכוי טוב להגיע לפיינל 2 עם דיאן.

../images/Emo58.gif 705

הברית של עונה 6 עולה לי על העצבים. איך אפשר בכלל לשחק את המשחק הזה כשיש לך ברית אחת דומיננטית שהספיקה לספח אליה כמה מתמודדים מעצבנים (מרסלס ושות')? בכל אופן, אני בעד וויל ובוגי עד הסוף. לא ראיתי את עונה 2 אבל אני בד"כ אוהב את האנדרדוג שאין לו סיכוי קלוש לנצח. אז גו עונה 2!
אה כן, נפלטה לי אנחת "אוווווו" שסמנת המיני-רומן בין קייזר לאריקה. מה אתם אומרים? יש מצב שהם יהיו זוג והאדיוט הזה עוד ידפוק את הברית שלו עבורה?

Ulong

New member
../images/Emo58.gif לגבי "הרומן"

אני חושב שהיא מנסה לשחק בו לאור המצב הנתון, שבו יש ברית גדולה של כל האלו מעונה 6. יש מצב שבאמת יש מתח מיני בינהם אבל אני חושב שהאפשרות הראשונה היא הנכונה בגלל שהיא נותנה היחידה מהעונה שלה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 705

קייזר עשה צעד נכון לדעתי. ולמרות שהייתי רוצה לראות את נקומיס ממשיכה רחוק העונה, מבחינת S6 היא מסוכנת. העניין הוא שלמעשה, מבחינת קבוצת עונה 6, כ-ל שאר השחקנים העונה הם סכנה עבורם, למעט אוליי דניאל ומרסלס. כמעט כל מי שיזכה ב- HOH, שאינו ג'אנל, קייזר, האווי או ג'יימס, יעמיד שניים מהם מיד להדחה. ייתכן ומרסלס לא ינהג כך כי הוא חושב שהוא יכול להיסתפח אליהם וכנ"ל לגבי דניאל - לפחות לא בשבוע שבועיים הקרובים, אח"כ גם הם בלי לחשוב פעמיים יעמידו להדחה את S6. כשהמספרים בבית יתחילו להעיק. אם בוגי או וויל יזכו ב- HOH הם לא יכבדו שום הסכם לדעתי ויעמידו להדחה את ג'יימס+קייזר. לא חושב שיש להם הרבה ברירה. אם S6 ימשיכו לשלוט העונה , אני מחכה לצעד של ג'יימס (נניח חבירה לדניאל + ג'ייס + אריקה...), כי הוא מודע היטב למיקומו ב- S6. מעניין מה יעשה צ'יקן ג'ורג' אם יזכה ב- HOH. או אריקה. האווי כל-כך מיותר.... אפילו לו בתור אתנחתא קומית. אני חושב שזו תהיה עונה מעולה בזכות אנשי S6. הם מן הסתם לא יוכלו לזכות ב- HOH כל העונה ויגיעו רגעי מפנה בהם ג'יימס יופרש או יפרוש מהקבוצה הזאת. ובגלל הפרוניה הזאת, גם אצל ג'יימס וגם אצלם, יהיה מעניין.

willo

New member
../images/Emo58.gif 705

אוי קייזר, קייזר, קייזר.... הסיכוי היחיד הוא אם בוטו אחת מהבנות תצא ואז תכניס פנימה את וויל או בוגי או ג'ייס אחרת זה הסוף שלך (לא למדת מהעסקה עם ג'ניפר?). אני מקווה שהוטו יכניס עניין, ושמי שיזכה בHOH יהיו לא מעונה 6, לא מעונה 2 ולא ג'ייס (אם כי הוא בהחלט מוצא חן בעייני כשחקן) ואז יעמידו את וויל מול קייזר להצבעה למשל - יהיה מעניין. לגבי האוכל - זה פשוט צום של שבוע, איך אפשר לחשוב על לאכול את זה איכס (ובוגי, על מה שעשית לדיאן נכנסים היום לכלא (במיוחד אם היית בצבא כמו בוגי שלנו)- תזהר)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מגניב שהחליפו את הפי.בי אנד ג'יי לדיסה הזו. וזו דייסה של טירונות. אפשר להתרגל לזה, ואפילו לאהוב את זה מדי פעם אם ממש משתדלים.

willo

New member
בחיים לא אהבתי את זה

וגם הזמן לא עושה למחשבה עליה טוב

למעלה