ביג בראדר 530

amitooshacham

New member
ביג בראדר 530 ../images/Emo58.gif

איזה חרא. לא יכול להיות מצב יותר גרוע מזה. על הפרצוף. הפיינל 2 הכי גרוע בתוכנית ריאליטי אי פעם. אם קאובוי זוכה רק בגלל שיש לו "לב טוב", זה עוד יותר יהיה פטתי. אם דרו זוכה, אני יבין איכשהו, אבל עדיין לא מגיע לו לזכות. אפילו עדיף שג'ייס או סקוט ינצחו לעומת דרו :-| קקי של פינאלה הולך להיות. דיאן במצבה הזכירה לי את קאת'י מהישרדות. נפילה קטנה מהתחרות האחרונה, והיא הפסידה את ההזדמנות שלה לנצח.

Boran

New member
../images/Emo58.gif530

הפיינל של עונה 4 היה יותר גרוע. רק הפיינל של עונה 3 היה מושלם
דיאן שיחקה בכולם, ודרו שיחק בדיאן לאורך כל הדרך. אז לדיאן מגיע הפרופס, אבל לדרו מגיע טיפה פרופס. בכל מקרה, לקאובוי ממש לא הגיע. מי היה מאמין שבסוף ה"הורסמן" ישארו מאוחדים רק מעצם היותם "הורסמנים", ויגיעו לפיינל 2. העונה הזו התחילה בהורסמן, והיא תסתיים בהורסמן, כאשר הברית הטובה (וויל, קארן, נקומיס) תקועה בג'ורי האוס. דיאן בשתי הידיים שלה הביאה את עצמה למצב הזה. היא היתה צריכה לדעת שבפיינל 3 עם קארן ונקומיס יש לה יותר סיכוי מאשר פיינל 3 עם דרו וקאובוי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 530

מי היה מאמין. בתחילת הדרך שהסוסונים התחילו להרוס את עצמם החל מהקנאה של סקוט בג'ייס/הולי וההדחה של בעלת בובת חלון-ראווה אמרתי לעצמי - אין סיכוי שהפיינל 2 יהיו שניהם סוסונים - היחיד שיש לו סיכוי זה דרו. כמה טעיתי. אני אף פעם לא אוהב לדבר במונחים של שערורייתי או בזיון. מטבעם של דברים יש אלף ואחד גורמים שהסדרה יכולה להתפתח אליהם. לא תמיד (והמון פעמים זה המקרה) הכי ראויים מגיעים לסוף. דרו בהחלט זוכה ראוי. לדעתי דרו עשה החלטה מאוד נבונה. הוא מבין במספרים ואני בטוח שדיאן בטפשותה אכן פלטה משהו בנוגע לתמיכה שיש לה אצל המושבעים. דרו ודיאן יושבים בערך על אותה משבצת של הדייר המניפולטיבי שששיחק את המשחק חזק. דיאן אמנם שיחקה טיפה יותר חזק ונתפסה כמי שאחראית במו ידיה לנפילת התאומות ע"י שבירת ברית התאומים והדחת מרווין וקארן אבל גם לדרו הייתה יד בדבר. ייתכן ודרו היה מנצח גם מול דיאן אבל אני לא רואה איזו סיבה יש למישהו לתת לקאובוי את הכסף פרט לרחמים. מול דיאן דרו היה מסתכן בכך שדיאן תקבל את הקולות ממי שמוריד את הכובע בפני דיאן ששיחקה את המשחק כל כך טוב. אני צופה 7-0 לדרו אם סיכוי קטן לקול ניחומים למייקל מצד התאומות. דרו בחלקים גדולים של המשחק הצטייר כמי שאין לו עמוד שדרה וכמתמודד חלש אבל לקראת הסוף הוכיח שהוא שיחק בדיאן לא מעט וידע להחליט החלטות קשות שצריך.

../images/Emo58.gif

"איפ כרמן אי אה בומרן איי וייל|סגדש| סי יו לייטר . זה מה שאמרתי לדיאן שהיא העיפה את קארן ! אוי אני משח ועצוב כאילו מצד אחד WTF קאובוי עושה שם אופ אופ אופ דרו חמוד אבל כאילו לא מגיע לו לזכות או שכן כי הוא באמת שרד בלי ההורסמנים ! אפ אחד לא יצביע לקאובוי כי כולם יודעים שהוא סתם שם הוא אפ פעם לא שיחק באמת את המשחק וואו זה הגמר הראשון שלי בביג בארדר אז אני מתרגש והייתי רוצה לראות את דרו לוקח כולם חוצ מקאובוי !

כנסו לפה לא מעליי ../images/Emo58.gif

"איפ כרמן איז אה בומרנג איי וויל סי יו לייטר " זה מה שאמרתי לדיאן שהיא העיפה את קארן ! אוי אני שמח ועצוב כאילו מצד אחד WTF קאובוי עושה שם אופ אופ אופ דרו חמוד אבל כאילו לא מגיע לו לזכות או שכן כי הוא באמת שרד בלי ההורסמנים ! ועשה הכל כדי להמשיך וזכה בHOי מרשימים אפ אחד לא יצביע לקאובוי כי כולם יודעים שהוא סתם שם הוא אפ פעם לא שיחק באמת את המשחק וואו זה הגמר הראשון שלי בביג בארדר אז אני מתרגש והייתי רוצה לראות את דרו לוקח כולם חוצ מקאובוי

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איך לך אותיות סופיות? אופ אופ אופ, אפ פעם, אפ אחד, חוצ

למעלה