ביג בראדר 502

De fire

New member
הרובוט הפנאט מסכים.

לפעמים, למרות שזה אולי עלול להעיב קצת על רוח הפורום כי אנשים מתחילים להתמרמר (לפעמים בצדק, אין מה לעשות, זה מרגיז) שמוחקים הם הודעות, בפורום כמו 24, או בפורום שמארח סדרות כ"כ רבות שאלמנט המתח לגבי ההדחה ו\או הזכיה שולט בהן, זה הכרחי לשמור על כללים נוקשים וברורים למניעת ספויילרים. ספויילרים מבריחים אנשים, והמטרה של מנהלי הפורומים היא לא לרדות בחברים האחרים כמו שרבים מדי רואים את זה, אלא להשיט את הספינה בין כל הסלעים, בדרך המלך (ואם זה לא היה הדימוי הכי פלצני ששמעתם השנה אני לא יודע מה כן) בצורה שתרצה עד כמה שאפשר את מירב החברים. ולמי שדילג (בצדק מוחלט) על גבב השטויות הנפוחות והארוכות בפיסקה למעלה, השורה התחתונה- אל תסתכלו על מדיניות הספוילרים ומחיקת ההודעות כמשהו אישי נגדכם. זה לא. זה רק בא לנסות להפוך את הפורום לנגיש ומהנה לכמה שיותר אנשים.

ran110

New member
אתה אוליי מתכוון לכך שהכותרת

לספויילר צריכה להיות נטרלית, חייבים לכתוב משפטים למשל :המנצח בהשרדות הוא:(ספויילר)

amitooshacham

New member
גם זה יכול להטעות

מישהו יכול לכתוב בטעות "המנצחת", למשל, ואז זה יהיה ספוילר. עדיף רק לרשום ספוילר ואז לכתוב בגוף ההודעה "המנצח בהישרדות הוא..."

Boran

New member
לא.

אני מתכוון- אין משפטים בכותרת. רק סימן הספוילר, שם הסדרה ומספר הפרק. אם מדובר במקרה הספציפי של המנצח/ת בסדרה מסויימת, אז חובה לכתוב בכותרת "ספוילר לזוכה" ואת שם הסדרה, כדי שאנשים ידעו שמדובר בספוילר לזוכה, כי כמו שכתוב בחוקי הפורום, יש אנשים שרוצים לדעת ספוילר על מי עף בפרק הבא, אבל אם יגלו להם מי זוכה זה יהרוס להם הכל. כמו כן, אני אישית מעדיף מאוד את השימוש במילה הספציפית "זוכה", כי אפשר לקרוא אותה לשני המינים.

למעלה