ביג בראדר 502

amitooshacham

New member
ביג בראדר 502../images/Emo58.gif

סופסוף פרק טוב. לעומת הפרק הראשון הגרוע (לדעתי), היה פרק מצוין. הפייבוריטים שלי משתנים מרגע לרגע. כרגע הם ניקומיס, הולי, דרו, סקוט, קארן ומרווין. ג'ייס מעצבן, הוא מקבל את ה- HOH וכבר חושב שהוא שולט בכל העולם. שמישהו יזכיר לו שהוא לא יוכל לזכות ב HOH הבא. אני מאוד מקווה שהוא יהיה מועמד שבוע הבא.. הוא מעצבן. מעצבנים נוספים: מייק, מייקל, וויל, אדריה ודיאן.

dyrm1

New member
../images/Emo5.gif רק עכשיו שמתי לב שהסדרה

משודרת 3 פעמים בשבוע, זה המון הורדות! כמה פרקים יש לעונה של ביג בראדר בד"כ?? זה הופך להיות בעייתי כל ההורדות השבועיות שלי באינטרנט... - 3 פרקי ביג בראדר - פרק של ניפ/טאק - פרק של the amazing race ובקרוב יהיה גם את ערוץ yes-real...

LOVEtheMcMAHONS

New member
בסביבות ה-30 פרקים ../images/Emo58.gif502

התגובה של סקוט וג'ייס לגילוי של מייקל הייתה מעצבנת. לא הבנתי למה בכלל הוא גילה להם לפני שהוא גילה לניקומיס. יש אנשים בבית שהם בלתי מורגשים - כמו דיאן לורי ודרו. אני לא אוהב את הברית של סקוט, דרו, מייקל וג'ייס. הייתי רוצה לראות את מייקל עוזב אותם ועושה משהו עם ניקומיס אבל זה לא יקרה. לפי הוויס-אובר יהיה טוויסט לוויטו שיהיה שונה משנה שעברה. אולי שהזוכה בויטו יוכל לקבוע בעצמו מי יהיה זה שיהיה מועמד להדחה. את מייק אני לא אוהב, סתם בחור משעמם. הקטע של היכולת של הHOH לרגל מעניין, אבל הייתי מעדיף שהיו אוסרים על ה-HOH לגלות לאחרים ושהמסך יתגלה רק שהוא לבד בחדר והחדר נעול. כי זה היה יכול להוביל למצבים מעניינים. התחרות מותרות הייתה חביבה, אבל האמריקאים פשוט קלים מדי עם הדיירים - היה סימון על כוס המרגריטה שאליו הם היו צריכים להגיע , וראו בבירור שהם לא הגיעו אבל בגלל שהזמן הלך להיגמר הם לא המשיכו לנסות למלא את הכוס ושלחו את מייקל למגלשה. עוד לא היה תקדים שהדיירים לא קיבלו את הפריבילגיה של הג'קוזי במשימה הראשונה. ג'קוזי = ביקיני = רייטינג. CBS יודעים לעשות טלוויזיה.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif 502

חבל שג'ייס בחר את ג'ניפר. דווקא היחידה שאני מחבב שם. גם לי היה מוזר התגובות שלהם שהם גילו שהם אחים הם היו קצת אדישים.. הייתם מצפים מאנשים שגילו שהם אחים לשבת כמה שעות טובות ולהכיר אחד את השני.. הברית של 4 הבחורים לדעתי לא תחזיק מעמד כל כך הרבה זמן. גם הולי מצחיקה היא כל כך הבלונדינית הטיפוסית.. ויש כאלה שבכלל לא מרגישים אותם ואני אפילו לא זוכר איך קוראים להם. אבל סך הכל פרק מעניין.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה ברור שההפקה מקלה מאוד במשימה על הג'קוזי, כי אם לא זוכים בה אין ג'קוזי כל העונה, ואי אפשר בלי ג'קוזי בעונה של בי.בי. מייקל ממש אידיוט. הוא אומר דבר ראשון ל-HOH שיש לו אחות בבית? אני מופתע שג'ייס לא מינה אותו עם ג'ניפר! אחים = איום על כל ברית. הוא היה צריך לקחת את ג'ניפר הצידה, ולספר לה לבד, בשקט, ולשמור את זה בסוד מכולם. לא רק שהוא סיפר לכולם לפני שהוא סיפר לה, הוא גם סיפר לה בנוכחות כולם. אם מייקל יזכה בוטו יהיה מאוד מעניין. ממש לא אהבתי את מייק ורציתי שהוא יעוף, אבל מה שאמרו עליו בשתי הדקות האחרונות של הפרק גורם לי לחשוב שהוא יכול להיות בנאדם די מעניין... אבל אסור שג'ניפר תעוף. הולי צריכה לעוף. מעצבנת.

dyrm1

New member
../images/Emo58.gif 502

אני ממש התעצבנתי על מייקל האדיוט הזה!!!!!!! הדבר הכי חכם לעשות זה לפנות אל ג'ניפר בשקט בשקט, לספר לה הכל, להמשיך להעמיד פנים מול כל השאר כאילו אין שום קשר בין הקאבוי לפאנקיסטית ולקמבן את דרכם אל הגמר יחד (או לפחות לנסות). אבל מייקל האדיוט פנה לאדם האחרון שהיה צריך לפנות אליו, לג'ייס, שבהזדמנות הראשונה יעיף אותה מרבעיית "ג'ייס-דרו-מייק מייקל". אני חושב שהוא הבין שהוא טעה מהתגובות שלהם אחרי שהוא סיפר להם (ולמארווין שאיכשהו נדחף לשם), אבל למה הוא לא ניסה לדבר עם ג'ייס שלא יבחר בג'ניפר להעפה? נורא מעצבן המייקל הזה, הוא הצליח להרוס אפשרות לעונה מצויינת, אם היה סותם את הפה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק! ועוד הטמבלים האלה "מה? אני לא יודע מה להגיד לך, מייקל. בוא נקרא למרווין נראה מה הוא חושב. מרווין, בוא הנה..." מייקל רצה לספר רק לג'ייס, בסוף יצא שאילצו אותו לספר לכל הבית. ואני מסכים בקשר למה שהוא היה צריך לעשות.

yoooni

New member
מאוכזב מזה שהעמידו ../images/Emo58.gif

את ג'ניפר להעפה
לגבי מייק אין לי בעיה... צריך לעוף, ואיתו גם מארבין

Boran

New member
../images/Emo58.gif

גם אני רוצה שמארווין יעוף כבר לקיבינימט, הוא מעצבן אותי משום מה. ויוני- לא כותבים משפטים בכותרת בהודעות עם ספוילר. ההודעה הבאה עם משפט בכותרת תימחק.

yoooni

New member
כל עוד לא כותבים ספוילר

בכותרת עצמה זה בסדר גמור...

Boran

New member
אצלך בפורום אולי

וזה לא שיגעון שלי, זה עקב בקשות ומקרים מהעבר. גם בפורום של 24, כל הודעה עם ספוילר שבכותרת כתוב משהו חוץ ממספר הפרק- נמחקת. הכותרת שלך למשל. נניח שאני יודע שאתה אוהב את יוסי, גלעד וחדווה. מהכותרת שלך אני יכול להבין שאחד משלושתם או שניים משלושתם מועמדים להעפה. וזה לא רלוונטי אם זה נכון או לא נכון, זה כבר הרס לי את הצפייה בפרק. בכל מקרה, זה לא נתון לוויכוח, וזה כתוב גם בחוקי הפורום. בהודעות עם ספוילרים מותר לכתוב בכותרת רק את שם הסדרה ומספר הפרק.

yoooni

New member
לא הייתי מגיב כך

אם לא הייתי רואה שליקי מיס ריל מחליקים את זה.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=34953656 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=34961030 אני דווקא מאד מכבד חוקים, אבל לפחות שהם יחולו על כולם... ומעולם לא נתקלתי כאן בהערה כזאת של להימנע מההערות בכותרת. אם הייתי יודע זה לא היה קורה.

yoooni

New member
ולא רוצה להיות קטנוני

אבל בחוקי הפורום לא מצויינת הערה על כך תחת ההערות על ספוילרים * ספוילרים בלי אזהרה ימחקו מיידית. יש אנשים שרוצים לדעת מה יקרה, איך התכנית מתקדמת בארה``ב וכאלה, אבל יש גם כאלה שלא, אז חובה לשים את אייקון הספוילר (שנכתב כך-
) או אזהרה בכתב בנושא ההודעה. אם בהודעה עצמה כתוב השם של מי שזכה בעונה המדוברת (או בכל עונה אחרת שלא שודרה בארץ עדין לצורך העניין), נא לכתוב בכותרת ההודעה "ספוילר לזוכה" ושם הסידרה- יש אנשים שאוהבים ספוילרים שנוגעים במי שעף באותו פרק, אבל גילוי שם המנצח הורס להם הכל. כמו-כן, אתם מתבקשים לא לכתוב ספוילרים סתם. יופי, אתם יודעים מה קורה בפרק של מחר/מי מנצח, אנחנו גאים בכם. אם אף אחד לא מבקש במפורש מידע על עתיד סדרה זו או אחרת, אין שום צורך לפרסם ספוילרים לא נחוצים שאין להם שום מטרה. בנוסף, אם יש לכם שאלה שחלק ממנה הוא ספוילר (לדוגמה- "למה העיפו את *** בהישרדות 8?"), לא מספיק לכתוב בכותרת ההודעה "שאלה (ספוילר)", בגלל שככה אף אחד לא יודע באיזה ספוילר מדובר, ולכן נא לציין בכותרת גם את שם הסידרה אליה מתיחסת השאלה. הערה חשובה נוספת בקשר לספוילרים- אם סידרה כבר שודרה בארץ, אבל משודרת בפעם השניה בערוץ אחר, או בהפרש זמנים גדול- היא עדיין דורשת ספוילר. דוגמה- אם "המירוץ למיליון" שודר כבר ביס, אבל עכשיו מתחיל את שידורו בערוץ 10, כל מידע על הסדרה שעוד לא שודר בערוץ 10 נחשב ספוילר, גם אם הוא שודר כבר ביס.
תסכים איתי שאם אני לא גולש בפורום 24 אני לא בדיוק אמור להכיר את החוקים שלהם - ובטח שלא לדעת שהם חלים כאן - אם הם לא רשומים בחוקי הפורום.

yes REAL

New member
אני חושב שצריכים להיות כאן הבהרות

מאד ספציפיות לגבי חוקי ספויילרים - חלק מהם הכרחיים, חלק מהם ברורים - חלק לא, חלק מהם נראים כאילו הומצאו על המקום, חלק מהם (לדעתי) מגוחכים להפליא, חלק מהם... אלוהים יודע.

Boran

New member
עודכנו חוקי הפורום בנוגע לספוילרים.

יוני אתה צודק, זה לא היה כתוב בחוקי הפורום, למרות שכבר דיברנו על זה הרבה מאוד בעבר בפורום. בכל מקרה עכשיו זה כתוב שם. ויקי- חוק שלא ברור לך אתה מוזמן לשאול. כל החוקים נכתבו בגלל סיבה מסויימת ולא סתם כי בא לי או לאוסי.

yoooni

New member
סבבה ../images/Emo45.gif

אתה יודע שאין לי בעיה עם חוקים... אם כתוב משהו אני מבצע... באמת שלא נתקלתי בהודעות עם הדיונים על כך.

yes REAL

New member
נראה לי שלא הבהרתי את עצמי - ב"כאן"

לא התכוונתי ספציפית לחוקי הפורום הנוכחי (שהם די הגיוניים וברורים לי - אם כי לא הקדשתי מחשבה בעבר למידע בכותרת ועכשיו אני אקפיד על כך בעתיד) אלא לחוקים של תפוז בכלל בכל הנוגע לספויילרים, כי אני חושב שצריכה להיות איזוהשהי אחידות - אני נכנס לפורומים אחרים ואני ממש לא מאמין למה שאני רואה שם, הן מבחינת חסור הקפדה ועודף הקפדה כאיחד.

Boran

New member
אני מסכים.

אני לא נמצא בכ"כ הרבה פורומים של טלויזיה, אבל אני מסכים שיש פער די גדול. בפורום של 24 למשל (אהם, אלכס) ההקפדה היא ממש פנאטית, מוחקים הודעות על ימין ועל שמאל. אבל כתור צופה בסדרה, זה מאוד נחוץ כי המתח הוא אלמנט מאוד חשוב. בפורומים אחרים יש הקפדה קלה מאוד על ענייני הספוילרים ואני מסכים שזה יכול להיות מאוד מבלבל לגולש הממוצע. אבל עם זאת, בסדרות שונות יש חשיבות שונה למרכיב המתח, ולכן בסדרות מסויימות ספוילרים לא הורסים כמעט בכלל, כך שקשה להחליט על חוקים אחידים בקשר לספוילרים.

למעלה