ביג בראדר 501 ספויילר!!

Eskorbuto

New member
ביג בראדר 501 ספויילר!!

וואה וואה איזה עונה מחכה לנו.. בנים חתיכים הביאו לנו הפעם לא כמו שנים עברו :p הטוויסט ממש מגניב, מעניין מה יהיה עם זה, גם בקשר לאחים ולתאומים..מעניין מי זה התאום\ה שמחליפים ביניהם.. אנשים ממש אחלה, לא יודעת יש לי הרגשה שיהיה טוב..זה כבר התחיל טוב עם העשרת אלפים דולר ותחרות האוכל..עשו את זה בעונה שעברה אבל באמצע הדרך..ככה היה מגניב ככה על ההתחלה אבל בטח לורי תועמד לעוף..נתטרך לחכות ולראות יאללה תוסיפו אתם, אני חייבת לעוף לעבודה אין לי הרבה זמן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 501

פרק פותח נפלא. מסכנה לורי - לעשות כזה מעשה בהתחלה שרק מחפשים סיבה לשים מישהו על הצ'ופינג בלוק זה מטופש. 10,000 או לא , כדאי לה להיות מוכנה להיות הראשונה לעוף. מצד שני כבר היה לזה תקדים בעונה ישנה יותר, ככה שאין לדעת. אני אוהב את הסיפור של ג'ניפר ומייקל, אבל הקטע של התאומים שיתחלפו נראה לי ממש כיתה א', צריך לראות איך זה יתבצע בפועל - על הנייר זה נראה מפגר. חוצמזה אני כבר לא אוהב את ג'ס וסקוט. אני מקווה שהברית של וויל ו-2 הבחורות תצליח להחזיק מעמד. מעניין איך מייקל יגלה את הסוד לאחרים ולג'ניפר. אין לי ספק שהעונה תהיה טובה יותר מעונה 4.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אני אוהב את ג'ניפר, הולי, דרו ולורי. שונא את מייקל ואת וויל. הטוויסט של התאומים נשמע מעניין מאוד.. אני מקווה שהאחרים בבית יגלו שהם התחלפו, ככה יהיה יותר מעניין

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif אני יודע מי בטוח לא

(התאום) סקוט. הוא דוגמן פלייגירל לשעבר, והעיתונים לא מצאו עליו כלום, כך שככל הנראה זה לא הוא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
|ספויילר|

אני לא חושב שיש יותר מדי מה להעלות ספקולציות. יש 2 אנשים בבית עם אח תאום, וזה יהיה אחד מהשניים - דיאן או דרו נדמה לי.

yes REAL

New member
ואני אגב לא ממש מאמין ../images/Emo58.gif

שזה רק דיאן או דרו

Eskorbuto

New member
ספויילר !!

גם אני לא חושבת שזה דיאן או דרו..זה יהיה ברור מדי, ואם רוצים להסתיר את זה לא נראה לי שיגידו את זה אבל אי אפשר לדעת.. לדעתי גם יגלו את זה דיי מהר, נראה עד כמה הם חכמים

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה פשוט קורע איך הם מעצימים דברים. פרוג'קט דו נוט אסום, "טוויסטים מדהימים" שירגעו קצת הקטע עם החצי אח/ות נחמד מאוד הקטע עם התאומים נשמע ממש דפוק, ובנוסף- ממש לא הוגן. למה שבזמן שכולם תקועים חודשיים בבית בלי לצאת, אחד מהם יוכל להיות בבית און אנד אוף?

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif הוא לא יוצא אבל

כל המנופים יעברו לבית אחר מבודד, כך בכל אופן הם טוענים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לגבי הטוויסט המדובר

אין פה 100 אחוז וודאות, אבל גם לאדריה יש תאום. זה מאושר ממקורות יודעי דבר. מוזר שבדיון עלה שלדיאן ולדרו יש תאום ואדריה לא ציינה שום דבר. כנראה היא זו שתהיה מעורבת בטוויסט.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif והמשך לזה

המצב כרגע : ידוע על ארבע דיירים עם תאומים : דרו,דיאן, אדריה והולי. הועלו ספקולציות שיותר מתאום אחד הולך להתחלף. אחרת אם התאום המתחלף יעזוב בשבוע הראשון או השני כל הטוויסט הזה מסיים את חלקו. מאחר ודיאן ודרו ציינו שיש להם אח תאום, והולי ואדריה לא - ייתכן שהולי ואדריה יהיו אלה שייתחלפו.

dyrm1

New member
../images/Emo58.gif 501

עונה ראשונה של ביג בראדר שאני רואה והפרק הראשון היה מצויין. הפייבוריטים המסתמנים שלי למהלך העונה - וויל והבנות שאיתו, למרות שיכול מאוד להיות שלורי תעוף ראשונה. הגזימו קצת עם הטוויסטים (למדו משהו מפרדייז הוטל), המנחה כל 10 דקות אמרה את המילה "טוויסט", העניין עם התאומים המתחלפים נשמע דווקא רעיון גרוע, אבל נראה איך יבצעו את זה.

yonitheman15

New member
מישהו יכול להסביר לי קצת על ביג ברא

מישהו יכול להסביר לי קצת על ביג בראדר ?? אני רואה/ראיתי את רוב סדרות המציאות אבל את זה אני לא מכיר.... מה המטרה של המשחק ? מה עושים ? איך זה הולך פשוט??? מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה? כי אני רוצה לדעת אם זה "משתלם" לי להוריד תפרק...( 700 מגה )

Boran

New member
משתלם, משתלם

בשורה הכחולה למעלה יש קישור למילון המונחים של הפורום שם יש את "מילון סדרות המציאות" יש לך שם הסבר מפורט על מה זה הפורמט הזה. והעונה הזו עושה רושם שהולכת להיות אחלה עונה.

amitooshacham

New member
זה מה שאמרת גם בתחילת עונה 4

לדעתי הפרק הראשון לא ברמה גבוהה בכלל, וזו הולכת להיות עוד עונה משעממת

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif501

פרק ראשון של ביר בראדר שאני רואה נחמד:) נראה מעניין.. אין לי פייבורטים בנתיים. ו3 פעמים בשבוע? רק היום ראיתי את הפרק שהיה ביום שלישי:/ נו טוב.. נסתדר איכשהו.

למעלה