ביג באנג!!!

btekx

New member
ביג באנג!!!

http://www.basilmarket.com/forum/1554787/1/The_quotBig_Bangquot__KMST_Revamp.html ישנם המון שינוי, בין זה יתרון וחסרנות שונו רמות של מפלצות, למשל- Stone Golem כעת רמה 20 (במקום 55) את מפלצות מלודי ומאריאט הרבה יותר גבוהה למשל- Master Chronos כעת רמה 75! (במקום 46) Sand Rat כעת רמה 77! (במקום 24) וישנם מפלצות הרבה יותר חזק שיתאים לרמה גבוהה... Flyeye כעת רמה 122! (במקום 41) Coolie Zombie כעת רמה 132 (במקום 57) מי מכיר את הסקיל של קוסמים עבודה 4 "Big Bang" שזה אף אחד לא עולה... בגלל שהחלטו שלהוסיף זמן בשביל ג'נסיס, מטמור ובילארד... מעלה גם זה, את סקיל Big Bang שיכול לפגוע 5 פעמיים ראה בתמונה... בנוסף הוסיר את הלוחמים וקוסמים את HP increase ואת MP Increase כך אני חושב שיתאים את HP ואת MP בכול רמה כלומר דופק את מי שהשתמש בנק' כדי לעלות את HP/MP (במקום STR/INT....) ויחזיר אותם לקודם... בקיצור בלאגן בלאגן

Don Nirtin

New member
זה לא קריא ההודעה שלך.|כסל\

ובכל מקרה אני אכתוב מאמר סיכום על הפאץ' כשהוא יגיע.

אמם זה רק אני או שההודעה ממש לא כתובה טוב?

תנסה לקרוא את מה שאתה שולח לפני שאתה שולח אותו.... "בנוסף הוסיר את הלוחמים וקוסמים את increase HP ואת increase MP " שזה אומר בעברית: בנוסף הסירו ללוחמים את הסקיל HP recovery והסירו לקוסמים את הסקיל MP recovery

btekx

New member
יודעת שאני גרוע בלשון

כן אני יודע כנראה שכתבתי לא נכון...

Hasselblad

New member
תראו יש דרך להעיר

אלעד כבר הסביר לנו בעבר שמסיבות כאלה ואחרות יש לו קשיים מסויימים. יתכן והוא לא יודע לנסח דברים בדרך שלנו נראת אולי הכי ברורה. רוצים לעזור לו? בכיף תסבירו לו איך לנסח נכון רק בבקשה בלי ביקורת ובלי ללגלג. ההודעה מכוונת לכלום ולא למשתמשים ספציפים כבר ראיתי לא מעט פעמים שהעירו לו על ניסוחים.

Don Nirtin

New member
זה מובן לי לגמרי../images/Emo87.gif

רק אמרתי שזה לא קריא. לא לגלגתי ולא כלום. בכל מקרה, אלעד, סליחה

btekx

New member
זה בסדר לא נעלבתי, חהחה...

אבל תודה על הערות...

Hasselblad

New member
לא קשור עם נעלבת או לא

באופן כללי אני חושבת שאתה יכול ללמוד הרבה מהקהילה הזאת על הדרך להתנסח ככל שתהיה פה יותר פעיל ככה תוכל ללמוד יותר. חשוב לי שבאופן כללי כקהילה נדע להעיר בצורה יפה אחד לשני ללמוד וללמד!

מ י ל ר

New member
מה זה crit? (או מה שאמרת)

ומה הולך להיות עם הסקילים של הקוסמים בעבודה רביעית? כי אני רק מחכה לבליזרד הרצחני, מה הולך להיות איתו בדיוק?

BLIZZARD ?

אני לא רוצה לאכזב אותך אבל כשהביג באנג יגיע תוכל להשתמש בו רק כל חצי דקה הוא יהיה חזק יותר אבל בסה"כ תוכל לעשות פחות נזק מלפני הביג באנג ד"T תקרא את ההודעה שמסבירה מה זה CRIT כי זה די חשוב לדעת...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלדעתי CRIT זה קיצור של

CRICITAL וזה המספרים הורודים האלה, זה הרבה יותר חוזק או משהו כזה...

CRITICAL ATTAK

אתה יודע... כשיש את האדום וורוד הזה וזה מוסיף לך 100% מההתקפה שלך.... CRIT בקיצור ומה שהתכוונתי זה שכל השחקנים מקבלים CRIT קטן (50%-20 מהנזק שלך מוסף בסיכוי של 15% ) וזה לכולם ... בנוסף יש PQ חדשים ולרמות שונות לא עוד PQ עד רמה 85 ואז כלום..... (זאת אומרת LUDI הופכת ללרמה הרבה יותר גבוהה אז גם ה- PQ יהיה בהתאם)

למעלה