ביגי

multi

New member
אני אוהב את

gimme the loot me and my bitch long kiss goodnight Ten Crack Commandments Things Done Changed Everyday Struggle Machine Gun Funk ready to die וג´וסי ששכחתי איך מאייתים את זה

Syndrome

New member
כל הדיסק הראשון - חוויה

גם השני אחלה אחלה דיסק ובשלישי יש כמה קטעים חמודים גם... אבל דגש על הראשון, לשמוע READY TO DIE

DJ$upreme

New member
הראשון גאוני

השני יכל להיות דיסק אחד גאוני גם כן, אבל נהיה כפול סביר פלוס. השלישי מצוין, רק יחסית מעט ביגי והמון אורחים. הפייבוריט שלי ממנו הוא, אגב, השיר עם סאדאת X. הארדקור היפהופ מלוכלך במובן הפשוט ביותר. וכיוון שביגי הוא הראפר האהוב עלי מלבדש MC ג´ננה, אני אקדיש לו סט במסיבה הבאה.

את האמת

שמעתי את READY TO DIE(לפי העצה שלך אז בדיסקים שחייבים במערכת) אבל איך לומר זה לא היה ממש הדבר מבחינתי זה היה דיסק נחמד וכיף לשמוע אותו מידי פעם ככה שאין מה לעשות אבל מצד שני עדיין לא חרשתי עליו למרות שלפי דעתי דיסקים טובים אלו דיסקים שאתה מתחיל לאהוב אותם לפני אתה חורש עליהם

tomoshe

New member
תשובה מנומקת ובאחריות הבד"צ

Notorious BIG, Bone Thugs N Harmony - Notorious Thugs Notorious BIG. - Somebody´s Gotta Die The Notorious B.I.G. - Everyday Struggle Notorious B.I.G. - Big Poppa Notorious Big - Give Me The Loot Notorious BIG - Going Back To Cali Notorious BIG - Hypnotize Notorious BIG - Juicy Notorious BIG - Last Day (Feat The Lox) The Notorious B.I.G. - Niggas Bleed Notorious BIG - One More Chance Biggie Smalls - Party And Bullshit Notorious B.I.G. - Playa Hater Notorious BIG - Ten Crack Commandments The Notorious BIG - Your Nobody (Till Somebody Kil Notorious BIG & Method Man - The What Notorious BIG feat. 112 - The Sky Is The Limit Biggie Smalls w/ R.Kelly - Fucking You Tonight

Eg MAN

New member
אני אהבתי את אלה

המלצה שלי בכלל לרוץ ולקנות את 3 הדיסקים שלו כמו שאני עשיתי אבל חוץ מהשיר המפורסמים כמו mo money mo problems וhypnotize יש גם את notorious thugs ואת playa hater אבל חוץ מהשירים שיש בדיסקים יש גם את party and bulshit ואת dreams of fuckin an r&b bitch

למעלה