ביגוד

oritpl

New member
ביגוד

היי לכולם אמא שלי התחילה לחפש בגד לחתונה שלי אבל היא שמנה לא חבית אבל לא חסר לה היא הלכה לכמה מעצבות בגדים וכל אחת אומרת משהו אחר האם מישהי יכולה להמליץ על מישהו טוב בגוש דן כלומר ת"א רמת גן גבעתיים וחולון אבל זה צריך להיות מישהו שיודע לעבוד עם שמנות היא ממש מיואשת מהחיפושים ואמרה שאם לא אשאל בפורום היא תתחיל לבקר כאן לעיתים קרובות...... תודה על תגובתכן המהירה אורית

שרונס

New member
הגרה מעצבת מעולה ויש לה הרבה

בגדים במידות יחסית גדולות. הבנתי שגם הגרה לא קטנה ומבינה את הבעיה. אני אמנם לא מכירה את החנויות שלה בגוש דן אך יש לי רשימה מהשנה שעברה של כל החנויות שלה באזור. אז ככה: יש לה חנויות בכיכר המדינה, דיזנגוף 222, קניון אילון, קניון ערים בכפר סבא וקניון הזהב בראשל"צ. אם את צריכה טלפונים של החנויות כדי לברר רם הן עוד קיימות, רק תבקשי. שרון.

Sharon_1

New member
אולי ב"מתאים לי"?

לפי הקטלוגים שלהם יש להם בגדים מאד יפים.

*שיר

New member
כדאי לנסות גם אצל דורית שדה

יש לה הרבה שמלות יפות למידות "לא אידיאליות" יש חנות בדיזינגוף וגם חנות (קטנה) בקניון אביב

אתי@

New member
דורין פרנקפורט והגרה

את שתי החנויות יש בקניון הזהב בחלק החדש, וגם בקניון חולון יש חנות של דורין פרנקפורט. בהצלחה, ותספרי לנו איך היה ומה אמא שלך מצאה.

*שיר

New member
לדורין פרנקפורט יש דברים מאוד יפים

ויש לה גם חנות גדולה בדיזינגוף

saritusha

New member
../images/Emo6.gif חנות בחולון

יש בחולון חנות בשם פנינת חן. כבר שמעתי על כמה אמהות של כלות שקנו שם. יש להם בגדים ממש יפים. אני לא יודעת מה טווח המידות שלהם. יש להם מידות גדולות אבל אני לא יודעת עד כמה. את יכולה להתקשר ולשאול או לגשת לשם: כיכר ויצמן 1 חולון טל´ 5044919

אתי@

New member
ואולי גם ב"קומיסר" היא תוכל למצוא

משהו יפה... זה בסוקולוב למעלה, קצת אחרי סבוי.

oritpl

New member
תודה לכולן

איזה מתוקות אתן, איך כל כך מהר עניתם, מספרי טלפון תודה רבה אעדכן בהמשך.......

למעלה