ביגוד סקי

HowIMet

New member
ביגוד סקי

איפה מומלץ לקנות ביגוד לסקי? יש כל מיני חבילות ביגוד באינטרנט בסביבות 1000 שקל, שווה?
אם אשכיר חליפה העלויות יפחתו משמעותית?
שאלה ספציפית לגבי קולומביה עודפים, זו אפשרות סבירה?
ושאלה ספציפית לגבי גרביים, יש כל מיני גרביים צבאיות שמתיימרות להיות תרמיות, זה גם יכול לעשות את העבודה?

warzu

New member
עצה לביגוד

הייתי בקולומביה עודפים ועדיין נורא יקר.
האופציות הם לקנות באינטרנט ולהסתכן באי התאמה
ואופציה נוספת ומומלצת ביותר היא חנות אוף פיסט בהרצליה של רובי שחבר בפורום.
יש לו מחירים סופר הוגנים והוא סופר מקצוען.
ממליץ בחום לבקר אצלו.
מחירים שפויים לגמרי ומוצרים מעולים.

warzu

New member
למען הזר ספק, אין לי שום קשר לחנות או לבעליה

סתם לקוח מרוצה

itamo

New member
גם סקי פס סבבה. וכמובן אפשר גם בחו"ל

אנחנו בפעם הראשונה שכרנו ביגוד בסקי פס ואחרי זה קנינו והמחיר של ההשכרה ירד מהמחיר של הקניה. היה להם בשנה שעברה דיל של הכל (בלי כפפות) ב 1000 שקל. לא מדובר במותגים, אבל היינו מאוד מרוצים.
קסדות קנינו באוף פיסט וכפפות ומשקפת בסקי דיל ובדיוטי פרי ובחו"ל.
בכל מקרה ביגוד הייתי ממליץ לקחת מהארץ כדי שלא לבזבז זמן בחו"ל ושתוכלו ישר להתחיל לגלוש. כמובן שבחו"ל תמיד יהיה מבחר יותר גדול, אבל תצטרכו למצוא זמן לזה.

marceloros

Member
מנהל
ביגוד בזול

שרון סקי שרון, ממנו קניתי בעונה הקודמת ולשביעות רצוני מציע חבילה מלאה (או כמעט מלאה) בסכומים האלו. מדובר בביגוד טוב שעושה עבודה טובה, פשוט בזול ולא ממותג, ובנוחות שמגיעה אליך עד הבית.
חנויות הסקי השונות בחלקן (סקי פס, שלג/למטייל, אולי מסעות) החלו גם להציע חלופות כאלו לדעתי כדי להתחרות, ויש אצלם גם מותגים יקרים יותר.
לסיום אני אצטרף להמלצה לבקר אצל רובי אוף-פיסט, פשוט כי יש לו מחירים טובים כמו בחו"ל, ואפשר לסמוך על חבר פורום בעיניים עצומות.
לקנות חבילה בסיסית או להשקיע בציוד יותר יקר ויותר מקצועי זו כבר החלטה שלך.

ciclista

New member
משתתף בהמלצה על שרון

לפני שנתיים הגיע אלינו הביתה והלביש את זוגתי קומפלט ב1000 ש"ח. לא הייתה שום בעייה בסקי, הכל אחלה ונראה גם טוב. נכון, לא כתוב על זה helly Hansen.

HowIMet

New member
השאלה היא

האם ב1000 שקל אוכל לקנות חבילה שכוללת יותר מחולצה אחת וזוג גרביים אחד כדי שלא אצטרך לקנות עוד עבור השבוע הזה. בשביל פעם ראשונה אני רוצה לקנות דברים יחסית זולים אבל שלא יבאסו לי את החוויה ולא יהיו אטומים מספיק או איכותיים מספיק בשביל שימוש של שבוע...

marceloros

Member
מנהל
זה מספיק

אני התחלתי בהרבה פחות מזה.
אם אתה רוצה לחסוך זה טוב מאוד, מספק, אבל לא כולל יותר גרביים או חולצות מבלי להעלות את המחיר.
אתה גם לא צריך יותר, לא תתבאס, הכל יעשה את העבודה.
תרצה להשקיע תקח גרב סקי ליום, ותחסוך שם את ה-2 דקות כביסה.
אני לא גולש עם חולצה/מכנס מנדפת/טרמית בכלל, השנה ניסיתי כי זה היה בחבילה, לא שינה לי בכלל. זה לא משהו חובה כמו חליפה/גרביים/כפפות/גוגלס. תרצה להשקיע גם תקנה עוד.
תרצה לחכות לשנה הבאה, לא תהיה לך בעיה.
תרצה כאמור להשקיע בציוד ממותג (וכן גם איכותי יותר) זה יעלה לך הרבה יותר, ותהנה גם, אבל לא חובה.

אוף פיסט מציעה-

מעיל ומכנס מהמותג "הורספדרז" {ממברנה 5000\5000ממ} +חולצה תרמית "סוגה-פוינט"+חם צוואר "לוול"+ 2 זוגות גברי סקי מקצועיות של K2 ב990 שח בלבד ובנוסף 15% הנחה על כל פריט נוסף שתיצטרך!
הכל דגמי 2014 ,אחריות מלאה על המעיל והמכנס------המחיר הזה הוא מחיר לחנוכה עד יום שישי הקרוב -מחיר מבצע רגיל 1190 שח -מחיר מלא של הפריטים כ1900 שח !

בברכה

marceloros

Member
מנהל
יפה !

והנה הבחור קיבל עוד הצעה מעולה.

אוף פיסט מציעה לזמן מוגבל-

מעיל ומכנס מהמותג "הורספדרז" {ממברנה 5000\5000ממ} +חולצה תרמית "סוגה-פוינט"+חם צוואר "לוול"+ 2 זוגות גברי סקי מקצועיות של K2 ב990 שח בלבד ובנוסף 15% הנחה על כל פריט נוסף שתיצטרך!
הכל דגמי 2014 ,אחריות מלאה על המעיל והמכנס------המחיר הזה הוא מחיר לחנוכה עד יום שישי הקרוב -מחיר מבצע רגיל 1190 שח -מחיר מלא של הפריטים כ1900 שח !

בברכה

norco

New member
יש לילה לבן בשלג היום ומחר

כשהיה לפני חודש קניתי ב480 שקל מכנס ומעיל סקי, אפשר היה גם לקנות ב450

אני בטוח שגם אם תלך היום תמצא שם דילים טובים.

למעלה