ביגוד לסנובורד

tele5

New member
ביגוד לסנובורד

שבוע טוב לכולם
אני די חדש בתחום
ואני רוצה לקנות ביגוד ל סנובורד
מכנסים וג'קט
אני מחפש משהו לא יקר מידי ושהיה טוב
אשמח לקבל המלצות על חברות
ודגמים
תודה

rany76

New member
האם כדאי לקנות בארץ או בפאס דה לה קאסה?

נוסע בקרוב לשבוע סקי בפאס דה לה קאסה. מחפש לקנות מכנסי סקי וגוגלס.
האם מישהו שהיה שם יודע להגיד לי האם כדאי לקנות שם במחיר זול יותר, או לקנות כבר בארץ?
האם יש הבדלים משמעותיים במחיר?

תודה

איל שחר

New member
אף פעם לא ראיתי באתרים בחו"ל, בשיא העונה,

מחירים זולים מאשר בארץ.

marceloros

Member
מנהל
ובנוסף

קנית פה, אתה מקבל שרות במקרה וקיימת בעיה, במקרים מסויימים אפילו לקרע או תפר שנפתח.

משהZ

New member
לדעתי

מה הבעייה תעשה סקר שוק
תשווה מחירים ותראה בעצמך ....

נ.ב
מוצר שנפרם או נפגם במסגרת האחריות, אני מצפה שיוחלף לחדש ולא ישלח למתפרה מקומית או לחלופין שישלח ליצרן וטיפול

k hut

New member
המלצה חמה

כמי שניהל חנות סנואובורד ועבד בתחום כמה שנים,
ביקרתי באירופה ובארה"ב, וראיתי לא מעט חנויות ומחירים שונים,
יש לי מסקנה ברורה:
ציוד פשוט ובסיסי למתחילים בלבד - סיילים של אירופה וארה"ב
ציוד בינוני ומעלה - רק בישראל!
יש היום חנויות שוברות שוק שלא נזכיר את שמן כי הפורום לא פרסומי,
אבל עשה בדיקה אמיתית ותבין שחבל להסתכן ברכישה בחו"ל
כשיש לך כאן מחירים מעולים, ובעיקר שירות אמיתי.

למען הסר כל ספק - אין לי שום קשר לאף גוף מסחרי בתחום.

בהצלחה!

משהZ

New member
בחו"ל על פי רוב זול יותר ומשמעותית

לא הבנתי למה אתה מתכוון ציוד בסיסי או ציוד בינוני ומה הבדל בניהם מבחינת מחיר ?(באופן יחסי כמובן)
אתה טוען שמשתלם לקנות בארצות הברית או מאירופה רק ציוד בסיסי כי רק הוא זול ואילו ציוד בינוני ומעלה יהיה בארץ יותר זול?
האם אותם שוברי שוק מוכרים את מיטב המותגים המובילים בעולם במחירי שוברי שוק (מבחית מחירים בעולם)

בכל מקרה המחירים בארץ ביחס לארצות הברית למשל הם לפחות פי 2 (ושלא להזכיר את הsale שהולכים שם בימים אלו)

לדעתי כל מי שיכול שיזמין משם אין מה להתלבט,
חבל לקנות בארץ ציוד בינוני במחיר של ציוד מעולה+ שם...

החוכמה זה לא לקנות בחנות שעל אתר הסקי בשיא העונה....מומלץ לכנות לקנות לפני או לפחות בחנויות שלא צמודות למרכזי סקי

k hut

New member
תשובות

אם מחפשים ביגוד פשוט, ללא מותגים - אפשר למצוא פריטים זולים יותר
באירופה - וכמובן בארה"ב.

לגבי הציוד הבינוני ומעלה, הכוונה למותגים טובים, שמייצרים ביגוד איכותי
ומאחוריהם גב של יבואן שיטפל בתקלות - ריצרצ'ים, תפרים וכו'.

למעט סיילים מטורפים בארה"ב, ציוד איכותי שווה לרכוש בארץ,
המחיר יהיה זהה או קרוב מאוד, וההפרש הקטן לא שווה את הסיכון
של חוסר אחריות.

במותגים מסויימים תמצא אפילו מחירים טובים יותר בארץ מאשר בחו"ל.

רובי העלה כמה דברים מעניינים בעבר - לכו לבדוק אותו.

Mr MAG

New member
שטויות במיץ.

מחירי אירופה, בשיא העונה, באתר סקי - דומים למחירים בארץ.
מחירי ארה"ב זולים ב50% לפחות.

כמה דוגמאות:

קרש burton nug חדש בארה"ב כולל משלוח אקספרס עד הבית - 1500 ש"ח, בארץ מעל ל2200 ש"ח, הפרש של 45%+

הג'קט שלי burton bonded dryride hoodie מחיר מומלץ בארה"ב 300 שקל, מחיר בו רכשתי בפועל (עם משלוח לניו יורק) 180 שקל, מחיר בארץ (שנה שעברה כשקניתי אותו ונכנסתי לחנות כאן כדי להשוות מחירים) היה 450 שקל. כלומר הפרש של 50-100%.

המכנס שלי, analog gravel, זה מודל של שנת 2010 שכשהיה חדש ה msrp שלו היה 250 דולר (כלומר 880 שקל) והיום הוא כבר discontinued - וכמו שאתה בטח יודע ה msrp לא משקף את המחיר בחנויות שנמוך משמעותית בדרך כלל. בארץ קניתי אותו (מודה, הייתה לי דודא) ב 1000 ש"ח במבצע.

גם בלי המבצעים והסיילים והאפשרות לקנות עודפים\עונה קודמת - בארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. מה שמונע מרובנו להנות מהמחירים האלה הם המיסוי, והסכמי בלעדיות שיש למותגים שונים בארה"ב שמונעים מחנויות אונליין לשלוח את מוצריהם לישראל. מי שיש לו הזדמנות להיכנס לחנות בארה"ב או לסנג'ר חבר\קרוב משפחה שיביא לו, שיעשה את זה בלי לחשוב פעמיים.

משהZ

New member
כמה שאתה צודק

אני נמנעתי מלהזכיר מותגים אך כמה שהבחור צודק
גוגלס M1 של אנון עונה 2014 מחירון בארץ1100 ש"ח (לדגם הפשוט) הדגם היקר במחירון הוא 199$ וניתן למצוא במכירות גם ב165$ (הדגם הפשוט זול יותר בערך ב14$)
כנ"ל לגבי הלבשה גקטים שנמכרים כאן 1650 ש"ח(מעונה 2013) שם ב1600ש"ח אתה מקבל גם את המכנס וגם הגקט (אגב גם ברטון)
קסדות אנון (לא זוכר כרגע את הדגם) 590ש"ח שם ללא מבצע 89$

ספידר כפפות שעולות כאן 400 ש"ח!!! נקנו בניו יורק ב25$

אז מי שיכול שיעשה לעצמו טובה ויקנה משם....
ומי שלא ישתדל להעזר השירותי הדואר רצוי בUSPS (כדי להמנע ממסי שחרור נוספים, שחברת השילוח עושה) רק סכום שגבוה מ75$ חייב במע"מ
או שפשוט תארגנו לכם טיול לUS ותקנו שם את מרבית הציוד אני לא צוחק ניתן למצוא טיסות ב850$ כך שתשלמו על טיול ותקנו ציוד בזול

נכון שישנו הסכם בלעדיות בין היצרן ליבואן (ברטון) ולא מעט חנויות לא שולחות לארץ אך יש כאלו שכן (צריך לחפש...)

עכשיו האם ברטון נחשבים ציוד בסיסי? (לדעתי לא)

אני מבין שהשוק כאן לא גדול כמו זה שבארצות הברית אבל בכל זאת יש גבול כמה אפשר לדרוש מלקוח כאן בארץ,
במיוחד שהתל"ג בארץ נמוך משמעותית מהתל"ג בארצות הברית.

תלוי אצל מי...

בסקי פס המחירים גבוהים בהרבה לעומת ארה״ב ובטח שלעומת מבצעים בארה״ב. באופפיסט המחירים דומים לארה״ב, אבל עדיין אפשר למצוא מבצעים וחיסולים זולים ברשת. השאלה בעיני היא בנוגע לאחריות ושירות או בנוגע להתאמה של פריט לגוף.
(נעליים קניתי בסקיפס אחרי מדידות רבות במחיר מופרך לחלוטין (פי 3 מהמחיר שנמכרות בארה״ב). גרביים הזמנתי באינטרנט במחיר זול מאוד.)

rendbend

New member
בסקיפס המחירים מוגזים מדי, כבר מזמן הפסקתי

להסתובב שם.
חבר שלי רכש משקפת, עלתה לו פי שלוש, אחרי שהוא גילה שהוא שילם מחיר מוגזם
הוא ישר הגיע והחזיר את זה ובכך סיים את סבב הקניות שלו.
גם לי יש עבר קניות אצלם אבל ככה זה בהתחלה, לומדים...

מסכימה, אבל

נעלים צריכות להיות נוחות וצריך למדוד. אם כבר מדדתי ומצאתי משהו נוח אז קניתי שם, תוך ידיעה שזה מחיר מוגזם.

מצחיק

היום בעידן האינטרנט לא בעייה להשוות מחירים עם חו"ל,אז תשוו.
אין סיבה שהמחיר בישראל יהיה יקר מאירופה ושם כל המותגים עולים אותו הדבר-אז תשוו.
"קיבלתי הנחה" -הנחה ממה ? פועל יוצא שהלקוח קונה את ההנחה ולא את המוצר.-אז תשוו .
כן בישראל יש שרות ואחריות תשוו גם את זה.

ובקיצור,תשוו ותיבדקו את אותו המוצר מול מחירו בחו"ל כולל העלויות שלכם להביא אותו {אם יש}אחריות וכו - ותקנו איפה שהכי טוב לכם

k hut

New member
נמנעתי מלהזכיר שמות, אבל אם כבר התחלתם...

אני מסתובב לא מעט באירופה, המחירים שאני מכיר מרובי הם זהים או זולים יותר במכירות חיסול.

עכשיו - תוסיפו לזה שירות הכי טוב בעולם + אחריות קרובה לבית...

ושוב - אין לי שום קשר לרובי מעבר להכרות רבת שנים עם רמת המוצרים
והשירות שהוא נתן לי ולעוד לא מעט אנשים שאני מכיר.

ברור שאין מה להשוות מוצרי ברטון וספיידר בין ארה"ב לישראל...
שוחטים אותנו היבואנים בארץ

אבל במותגים כמו רייד,רום ברמות הגבוהות ביותר - תעשו השוואה ותבינו לבד.

למעלה