ביבי רק ביבי יחזיר את הבטחון
ר רלוונטי New member 26/9/01 #2 מצחיק.................... אומרים גם שסיינפלד חוזר אם חומר חדש....יש לך עוד בדיחות?
ר ראובן10 New member 26/9/01 #5 מי שבביבי מזלזל................... חוץ מזה מה יהיה עם שגיאות הכתיב של רלונטי?
ר ראובן10 New member 26/9/01 #7 בדיחה:בורג מת השרלטן והדמגוג הקטן מת להיות ראש ממשלה.................
ר רלוונטי New member 26/9/01 #8 בחלומות................. ראובן רואה את שמי נשרפים לו הפיוזים....א או ע ראובן ידידי גם ביבי יחזיר הכל. אז למה שנתנגד....נהפוך הוא, יהיה לו הרבה יותר קל.
בחלומות................. ראובן רואה את שמי נשרפים לו הפיוזים....א או ע ראובן ידידי גם ביבי יחזיר הכל. אז למה שנתנגד....נהפוך הוא, יהיה לו הרבה יותר קל.
D DIZEL XXX New member 26/9/01 #4 אולי ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif גם אני ...ממאוכזבי ביבי (ביזיוןמנהרת הכותל,אוריינט ועוד........) אפילו מר ב ט ח ו ן...שרון!!! נפל לו המלפפון!!! אז החוגר היום המפתח הבטיחו ה בקושי,זכינו ב
אולי ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif גם אני ...ממאוכזבי ביבי (ביזיוןמנהרת הכותל,אוריינט ועוד........) אפילו מר ב ט ח ו ן...שרון!!! נפל לו המלפפון!!! אז החוגר היום המפתח הבטיחו ה בקושי,זכינו ב