ביבי פרק 28

Eskorbuto

New member
ביבי פרק 28 ../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב, ממש נהנתי ממנו.. ושוב, כנגד כל הסיכויים אלי זוכה בויטו..ובאמת אי אפשר לדעת מה היא תעשה, אני ממש מקווה שהיא תעיף את ג'ון אבל אי אפשר לדעת אצלה..נחכה למחר. השיחה בין רוברט לבת שלו..וואי איזה מרגש זה היה..באמת הגיע לו לזכות. הכי מגניב עם הכדור הפורח הזה או מה שזה לא יהיה..זה נראה הדבר הכי שווה שיש..גם כן רוברט הזה פדלאה בתחרות הזאת..יעני הבנות ניצחו אותו..חח בהחלט הפרקים האחרונים משתפרים, נקווה שימשיכו להעלות ברמה ולא לרדת.

gah

New member
../images/Emo58.gif

עונה עם איזה מיליון מהפכונים! לצערי אריקה תהיה הבאה שתעוף, היא מהווה יותר איום על אליסון מאשר ג'ון וזאת תהיה הסיבה היחידה שהיא תעיף אותה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif BB4 28

מסכים עם טל. אליסון יודעת שמול ג'ון ורוברט יש לה יותר סיכוי מאשר מול אריקה. אין לי בכלל ספק שאריקה תעוף. סך הכל היה פרק טוב אבל צפוי. כל הבנייה של הפרק הייתה סביב סיכוייה הנמוכים של אלי לזכות בויטו - כמה היא הייתה לחוצה, וכמה כל האחרים אמרו שאסור לתת לה לזכות. תחרות הפרס הייתה חביבה ורוברט יכול לתרץ את ההופעה הכושלת שלו בזה שהוא היה ראשון וכל האחרים פחות או יותר ראו מה הם צריכים לעשות כדי לעשות את המסלול בזמן טוב יותר. צר לי להגיד את זה, אבל כל העונה לא סבלתי את אליסון - הבכיינות, הפראנויות, השקרים, הפרצופים המעוותים. אבל שאני בוחן קילו לקילו (באנגלית זה נשמע טוב יותר) מי עשה יותר ומי הסתכן יותר ומי שיחק את המשחק - רק אליסון ואיכשהוא גם ג'ון עומדות בקריטריונים, כאשר רוברט ואריקה נעזרו באנשים אחרים שייסחבו אותם על הגב ע"י זה שהם התחמקו מתחת לרדאר (ג'ק ושני הסטוג'ס האחרים עשו עבורם את העבודה ולכן הם עדיין במשחק).

Boran

New member
../images/Emo58.gif ביג בראדר 429 ../images/Emo58.gif

חח ה"ווטר בלון ארמי" קרע אותי
איך הם התעללו בג'י המסכן משום מה דיינה נראית די חמודה עכשיו, מחוץ למשחק. אם האפליקיישן לבי.בי 5 מתחיל עכשיו, בטח תהיה עונת חורף של זה, וזה מצויין. כי הרי זה לא כמו הישרדות, שאם מתחיל האפליקיישן עכשיו אז הצילומים יהיו עוד 3 חודשים והסדרה תשודר עוד חצי שנה ככה- אם האפליקיישנז מתחיל עכשיו אז בטח עוד איזה 3 חודשים תשודר העונה הבאה. בעסה שאריקה עפה. עכשיו רוב חייב לזכות בהו"ה, אחרת הדבר הכי צפוי וחרא בעונה יקרה- ג'ון ואלי בפיינל. ואם ג'ון תזכה... זה יהיה ממש ממש רע. הפעם הראשונה מאז הישרדות 4 שמישהי שאין לי שמץ של מושג למה לעזאזל משאירים את היצור המעצבן הזה תזכה. ועכשיו, ספוילר לבי.בי 3 למי שלא ראה (או לא הגיע עד האמצע בערך) מה היה הדבר שדייויד ואמנדה עשו פעם ראשונה בדיוק? שהם שכבו בביג בראדר? ליסה ואריק עשו בדיוק אותו דבר, ואפילו היה להם רומן שלם, אז מה פה בדיוק פעם ראשונה?

gah

New member
429../images/Emo58.gif

קודם כל, בקשר לשאלה שלך ירון - הם עשו סקס, בניגוד לאחרים מעונות קודמות (בלי להזכיר שמות) שרק התנשקו או היו ביחד או משהו, הם אשכרה הזדיינו חחח. בקשר לפרק, קודם כל, אני חייב לציין שאני חולה על התחרויות האלה של ההחזקות ובמיוחד הקטע שזה שלושה שלבים, זה יהיה חזק, אגב, אליסון תיקח את זה ותעלה לשלב השלישי... חבל לי מאוד על אריקה, ממש אהבתי אותה, היא הייתה תותחית. מצטער ירון אבל דיינה עדיין צורה ולא הייתי נוגע בה עם לייזר, איחס כזאת מגעילההההה. אני מאוד מקווה שנראה אליסון-רוברט בגמר עם ניצחון של רוברט (מה שלא יקרה), רק לא ג'ון, רק לא ג'וןןןן. וכמה שהעונה הזאת הייתה צפויה, היא הייתה כזאת רק ברגע שידענו מי ה-HoH, המתח הגדול היה מי יהיה בשליטה כל הזמן אז באיזשהו מקום זה מן נחמה, בכל מקרה, בתחילת העונה ממש התאכזבתי (במיוחד עקב הגדולה של העונה השלישית) אבל בזמן האחרון זה ממש אבל ממש סבבה ואני נהנה מכל רגע. רק לא ג'ון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש סבבה בזמן האחרון, העונה חלשה מאוד. אני מקווה מאוד שזה שאמרת שאליסון תזכה ותעלה שלב זה ניחוש, כי אחרת היית צריך לציין שיש בהודעה ספוילר עתידי ואז לא הייתי פותח אותה... וכן, טל, אריק וליסה עשו סקס. זו לא פעם ראשונה.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני מנחש שהיא תזכה, תאמין לי שאני לא רוצה לקלקל לעצמי, אני לא דביל :) אריק וליסה עשו הרבה דברים אבל לא זיון (סליחה על המילה) ממש עם חדירה והכל, אם עדיין לא הבנת אני יכול לפרט עוד מה הם עשו שאף אחד אחר לא עשה =\

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 29

אליסון לא הפתיעה אף אחד, והבכי שלה היה כל כך מזוייף, אבל היא יודעת מה היא צריכה לעשות בשביל שיהיה לה סיכוי לצאת עם הכסף. ממש לא אכפת לי מה ייקרה מעכשיו והלאה, העונה הזו ממש הרבה פחות טובה מעונות קודמות, למרות שבשביל ג'אנקי כבד כמוני זה עדיין עושה את העבודה.

למעלה