ביבי לאן?

eliram

New member
ביבי לאן?

מישהו מוכן להמר באיזו קבוצה נראה את מייק ביבי בעונה הבאה?

אני מחזיקה אצבעות

שישאר בסקרמנטו אם הוא ישאר יש להם סיכויי לקחת את האליפות לא השנה הבאה אבל אולי עוד שנתיים שהם היו יותר מנוסים תחשבו על זה הקבוצה הזאת היא היחידה שסחטה את הלייקרס במשך הפליאוף וזה אומר המון

portland

New member
אני לא מבין....

למה שהוא יעזוב? מה החוזה שלו היה רק לשנה?

עידו17

New member
ביבי שחקן חופשי

ביבי סיים העונה את חוזה הרוקים שלו שנחתם עוד בואנקובר, שהוא לארבע שנים. הוא שחקן חופשי שיכול לחתום בכל מקום שירצה, והוא נתן את הכדורסל של החיים שלו דווקא ברגע הנכון. היכולת שלו בפלייאוף הזה הקפיצה את הערך שלו מבערך 40 מליון לשש שנים, לסכום המקסימלי המותר - מעל 70 מליון לאותו פרק זמן, ואין ספק שזה בדיוק מה שהוא יקבל.

עידו17

New member
רק בעוד שנתיים

קיד מסיים בעונת 2003/4 חוזה בשווי 54 מליון דולר שחתם עם פיניקס. יש לו אופציה להשתחרר אחרי העונה הבאה, והגיוני שיבחר לצאת לשוק החופשי כבר בקיץ הבא כדי לחתום על חוזה יקר יותר.

איזה יופי

אז שגם קיד יבוא לסקרמנטו ואז איין שום סיבה שהם לא יקחו אליפות (אמת יש לי הרגשה שאני סתם מדמיינת בסוף אפילו ביבי לא ישאר והם אפילו לא יכנסו לפליאוף זוכרים מה קרה לפלידפיה השנה קבוצה שכולם תלו בה את התקווה שתחזיר את הכבוד למזרח ובסוף איזה פרש הם עשו)

אני חושב שאתה טועה

ביבי לא שווה מקסימום. קבוצה שתיתן לביבי חוזה מקסימום לוקחת על עצמה סיכון אדיר, שלדעתי לא ישתלם. אין מה לעשות, ביבי הוא שחקן קלאץ´ מצויין, הוא שחקן מוביל אבל הוא לא פרנצייז´ פלייר. הוא פשוט לא כזה.שתי סדרות מצויינות לא הופכות שחקן טוב לכוכב, כמו שהן לא הופכות כוכב לשחקן טוב (אהובי קווין גארנט מוכיח את זה כבר כמה שנים טובות). צריך לתת לביבי זמן כדי לראות אם הפלייאוף הזה הוא מבחינת סטיית תקן או שזוהי יכולתו האמיתית (מי אמר דרק פישר של הפלייאוף שעבר?).

עידו17

New member
ועוד איך יקבל...

לא רק שביבי יקבל את המקסימום, קבוצות יריבו על מי ייתן לו את המקסימום. אין מה לעשות, רכז טוב הוא מצרך נדיר ואחרי שהוכיח מה הוא מסוגל לעשות תחת לחץ, הוא בהחלט שווה הרבה הרבה יותר. עם הגבלת המשכורות שנכנסו ב-99 המקסימום הוא לא סכום כזה אסטרונומי כך שלא צריך להיות פרנצ´ייז פלייר כדי לקבל אותו (ע"ע קית ואן-הורן). נכון שלתת לשחקן חוזה גדול זה תמיד הימור, אבל טיימינג זה הכל בחיים, לא?

ימים יגידו אם הוא שווה את זה...

בכל מקרה - קבוצה שיש לה כרגע מספיק מקום תחת תקרת השכר לביבי העונה ולמקסימום לשחקן בעונה שאחרי הקרבה תעשה צעד גדול לקראת החתמת טים דאנקן, שכל הזמן מדבר על רצונו לשחק בקבוצה אחת עם ג´ייסון קיד (דבר שכנראה לא יצא אל הפועל וביבי הוא הדבר הכי קרוב אליו היום).

roy_ma

New member
../images/Emo127.gif צודקת, אפרת!

למה לשנות? עוד שנתיים לסגל הזה של המלכים, והם הולכים לקראת שרשרת של אליפויות. רק צריך למצוא תחליף הולם לדיוואץ´ הזקן.

shohamz

New member
למה דווקא נטפלת לדיבאץ?

הוא לא החוליה החלשה בקינגס. פשוט הפציעה של פז´ה גמרה לקינגס את העונה. תאר לך את הלייקרס בלי קובי מול הקינגס בריאים. במקום פ´זה היה טורקוגלו שלא היה יציב במשך הסדרה. אין מה לעשות, פציעות זה חלק מה-NBA מקאלה - אתה החוליה החלשה, שלום! (סתם לא קשור)

roy_ma

New member
ממש לא נטפלתי. נהפוך הוא.

לדעתי ולדה נתן פלייאוף מופלא. הגנה גדולה ומובים נהדרים על השאק. רק אני בספק אם בגילו, הוא יוכל לתת עוד שנתיים טובות למלכים.

נכון

עם כול הכבוד לדיבאץ הקינגס צריכים קבוצה צעירה ודומננטית יותר אם הם רוצים לנצח

Jason Terry

New member
אסור לשכוח דבר אחד ../images/Emo47.gif

לפי החוזה של ביבי , הרי שלקינגס יש זכות להשוות כל הצעה שביבי יקבל מקב´ אחרת. זה בעצם אומר, שככל הנראה, הקינגס יהנו משירותיו של ביבי גם בשנה הבאה, אלא אם כן ביבי יקבל הצעה גרנדיוזית מקב´ אחרת, דבר שלדעתי האישית לא יקרה, כי הוא לא סופרסטאר, אפילו לא כוכב...

roy_ma

New member
דוקא מעניין... טרייד בין מכבי

לקינגס. מקדונלד וביבי יתחלפו במדים.....

למעלה