ביבי הרס את השלום

rockninja

New member
ביבי הרס את השלום

הפושע האידיוט הזה הרס את כל קשרי החוץ שלנו וקילקל את תהליך הסכם השלום שאני מאמין היה יכול להגמר לחיוב עם פרס היה ממשיך אחרי רבין... בכלל אני חושב שפרס צריך להיות ראש הממשלה. ביבי הדפוק הזה גנב למדינה כספים (שזה נורא שכלעצמו אבל עוד יותר נורא בהתחשב בכלכלה של המדינה), לא עשה שום דבר טוב ועורר הרבה שערוריות- ובכל זאת ימנים קיצוניים חסרי מוח רוצים להחזיר אותו לשילטון. מתי נקבל כבר שכל?!

במה פשע ביבי?

גם אני לא סובל אותו ולא רוצה שהוא יהיה ראש ממשלה אבל ממש לא ברור לי איזה פשע הוא ביצע. להזכירך גם לרבין קראו פושע ואי אפשר לבוא בטענות לימין אם בשמאל יש את אותה התנהגות.

rockninja

New member
הפשע...

זה כל הגניבות שלו. כל ההוצאות הטיפשיות אך גדולות שלו שהוא רשם שהוצאות במסגרת העבודה או משהו כזה... ספר צמוד לשרה אישתו, הסיגרים, שכחתם מכל זה?

Moledet972

New member
לכל חבר כנסת יש המון הוצאות מיותרות

לכל ראש ממשלה יש סכום כסף מסויים שמותר לו להוציא. אז ביבי בחר להוציא את זה על ספר.. ההוצאות הרבות שהוא רשם על טיסות היו בשל טיסותיו התכופות להודו ולסין בעיקר, כדי לקדם את הסכמי הסחר עם מדינות אלו(כיום כבר יותר ממילארד דולר סחר עם כל אחת מהמדינות הללו). זה שאתה הוצפתה בתעמולה על כל מה שראש הממשלה עשה, לא אומר שראשי הממשלה האחרים לא עשו זאת. אני לא תומך ליכוד, אבל - קשה להתמודד מול העובדה שהוא היה ראש ממשלה שבסוף תקופתו מצב המדינה היה טוב מבתחילתה, מה שאי אפשר לאמר על ראשי ממשלה רבים בעבר.

rockninja

New member
כאילו שהוא גם קשור לזה

זה שלא היו פיגועים בתקופתו זה לא אומר שהיה לו איזשהו שרביט קסם שבזכותו ערבים לא עשו פיגועים. כאילו פוף! ערבים הפסיקו לעשות פיגועים. מילא אם הוא היה עושה משהו כדי לגבות את ההצהרה הזאת, אבל לא. הוא לא עשה שום דבר טוב. הוא קילקל לגמרי כל מה שהיה לו עתיד כמו הסכם אוסלו שאני מאמין בלב שלם שאם רבין היה בחיים והמכוער הזה יגאל עמיר לא היה רוצח אותו, היה מושלם והיינו חיים בשלום עם הפלסטינים.

למעלה