ביבי הוא אפסון.לעומתו שר הביטחון ישראל כ"ץ הוא חזק וקשוח.

אביב 2019

Well-known member
ישראל כ"ץ(בן 69) יודע איך לדבר עם הערבים בשפה שלהם.
כ"ץ הוא חזק.הוא קשוח.הוא אכבר גבר.

הבעיה היחידה היא שמעליו ישנו אפסון כושל שמכתיב את הדברים.##
כל זמן שהאפסון נתניהו הוא האחראי בראש,העם הזה לא ירפא מחוליו האנוש.

כרמיזן

Well-known member

שבשבת בסופת הוריקן קטנה עליך...
יש לך דעה בכלל?
כל 5 דקות מחרטט משהו אחר..

evglev1

Well-known member
מנהל
יש לך דעה בכלל?
כל תוקפיו של ביבי מימין יודעים שכל יריביו הפוטנציאלים בתוך הליכוד היו מנהלים מדיניות ימנית יותר, כן!!! גם אדלשטיין היה מנהל מדיניות יותר ימנית מזו של ביבי.

כרמיזן

Well-known member
כל תוקפיו של ביבי מימין יודעים שכל יריביו הפוטנציאלים בתוך הליכוד היו מנהלים מדיניות ימנית יותר, כן!!! גם אדלשטיין היה מנהל מדיניות יותר ימנית מזו של ביבי.

אני מימין לבן גביר ואני לא גאון כמוכם.
אני מכיר עובדות, היגיון, וניסיון חיים.
אני לא שופט אנשים לפי הבירבורים שלהם בראיונות או לפי בניית בית..
רק אהבל עם עבר פסיכי עושה זאת...

לא פעם יצאתי נגד ימניים שגילו כוכב נולד חדש שיחליף את נתניהו לאחר לכתו,
אחד המגוחכים שבהם היה יוסי כהן, שהפך לשמאל קיצוני בתוך שבועיים.
טיפשים הם סכנה קיומית לכל חברה, למסקנה הזו הגעתי מנסיון החיים העשיר שלי.
מסה קריטית של טיפשים והחברה מושמדת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מימין לבן גביר ואני לא גאון כמוכם.
אני מכיר עובדות, היגיון, וניסיון חיים.
אני לא שופט אנשים לפי הבירבורים שלהם בראיונות או לפי בניית בית..
רק אהבל עם עבר פסיכי עושה זאת...

לא פעם יצאתי נגד ימניים שגילו כוכב נולד חדש שיחליף את נתניהו לאחר לכתו,
אחד המגוחכים שבהם היה יוסי כהן, שהפך לשמאל קיצוני בתוך שבועיים.
טיפשים הם סכנה קיומית לכל חברה, למסקנה הזו הגעתי מנסיון החיים העשיר שלי.
מסה קריטית של טיפשים והחברה מושמדת.
עד שיוסי כהן דיבר נגד הרפורמה המשפטית, ביבי עצמו טיפח אותו כיורש.

Harrington

Well-known member
מנהל
עד שיוסי כהן דיבר נגד הרפורמה המשפטית, ביבי עצמו טיפח אותו כיורש.
משהו שלא ביבי ולא כהן אי-פעם אישרו כמובן. המצאה תקשורתית שגרתית שאין כל סיבה לחשוב שעמד מאחוריה משהו מבוסס (ואגב אני לא בטוח שמדויק לומר שכהן יצא נגד הרפורמה).

evglev1

Well-known member
מנהל
משהו שלא ביבי ולא כהן אי-פעם אישרו כמובן. המצאה תקשורתית שגרתית שאין כל סיבה לחשוב שעמד מאחוריה משהו מבוסס (ואגב אני לא בטוח שמדויק לומר שכהן יצא נגד הרפורמה).
אכן הוא יצא בהצהרה כמו של גלנט בליל גלנט, שהקרע בציבור מזיק יותר מהרפורמה יכולה להועיל וצריך להגיע לקונצנזוס, כך שזה לא נגד הרפורמה אלא דיבור על הצורך למנוע קרע בעם גם במחיר ריכוך הרפורמה.

אביב 2019

Well-known member
יש לך דעה בכלל?
ממש לא.
אני זוכר ריאיון עם ישראל כ"ץ בתחילת דרכו-
הוא מהיחידים שהעריץ את אריאל שרון והלך בדרכו (לפני שאריק שרון
נשבר שמאלה).

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש לא.
נשבר שמאלה).
והוא גם התכוון לתמוך בשרון ז"ל בפרימריז מול נתניהו גם לאחר ההתנתקות. מה שמראה שגם אם במצב היפוטטי עופר כסיף יצליח לרמות ולהיבחר לראשות הליכוד ודרכה לראשות ממשלה, וינהל את מדיניות חד"ש כיו"ר הליכוד, גם אז הליכודניקים לא ייעשה את המהלך הנדרש במפלגה דמוקרטית וזה להדיח את כסיף.

כרמיזן

Well-known member
ממש לא.
נשבר שמאלה).

קרא את תגובתי לאבגלב מעליך... "זוכר ראיון".....
"העריץ", ככה בוחנים אדם?

הודעותיך המופיעות כאן נגועות בחוסר עקביות קיצונית, לכן השבשבת..
לעיתים אתה כותב כמו כהניסט, ולעיתים כמו בוגד שמאלני מצוי...
או שיש לך פיצול אישיות או שאתה סתם מפוזר.

evglev1

Well-known member
מנהל
קרא את תגובתי לאבגלב מעליך... "זוכר ראיון".....
"העריץ", ככה בוחנים אדם?

הודעותיך המופיעות כאן נגועות בחוסר עקביות קיצונית, לכן השבשבת..
לעיתים אתה כותב כמו כהניסט, ולעיתים כמו בוגד שמאלני מצוי...
או שיש לך פיצול אישיות או שאתה סתם מפוזר.
הוא ימני קיצוני אבל מתנגד לביבי, בדיוק כמו ליברמן שתוקף את ביבי ומציע מדיניות הרבה יותר "קיצונית" מזו של ביבי.

כרמיזן

Well-known member
הוא ימני קיצוני אבל מתנגד לביבי, בדיוק כמו ליברמן שתוקף את ביבי ומציע מדיניות הרבה יותר "קיצונית" מזו של ביבי.

גם אני מבקר את ביבי, אך אני לא משתולל כמו כלב נגוע בכלבת.
ביקורת צריכה להיות עניינית ומדויקת, ולא פסיכופאטית כפי שנהוג בשמאל.
אחרת לא נוכל להבחין בין יהודי לבין שמאלני,
כמו שלא ניתן להבחין בין שמאלני לבין ערבי, כי השמאלני מדבר כמו הערבי.

ליברמן שמאל קיצוני, חבר של האחים המוסלמים על מלא, אנטישמי,
בעד מסירת חלקי מולדת לנאצים הערבים...

1ספי11

Well-known member

כץ הוא האידיוט השימושי שנתניהו מפעיל כדי להרחיק מעצמו את הכשלונות.

evglev1

Well-known member
מנהל

זאת בדיוק הסיבה שביבי הפיל על כ"ץ את משבר עבודות על תשתית הרכבת בשבת כדי לפגוע בקידומו בליכוד ובברית שלו עם החרדים, כי הוא הבין שכשישראל כ"ץ אמר כבר ב-2017 שאם היה ראש ממשלה העניינים היו מתנהלים אחרת, ביבי הבין כבר אז הבין שהמדינה הייתה נראית טוב יותר אם ישראל כ"ץ היה ראש ממשלה וביבי שר חוץ או אדם פרטי. מי כמו בן ציון נתניהו ז"ל שהבין שתפקיד שר החוץ תפור על ביבי ותפקיד ראש הממשלה גדול עליו בכמה מידות.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת בדיוק הסיבה שביבי הפיל על כ"ץ את משבר עבודות על תשתית הרכבת בשבת כדי לפגוע בקידומו בליכוד ובברית שלו עם החרדים, כי הוא הבין שכשישראל כ"ץ אמר כבר ב-2017 שאם היה ראש ממשלה העניינים היו מתנהלים אחרת, ביבי הבין כבר אז הבין שהמדינה הייתה נראית טוב יותר אם ישראל כ"ץ היה ראש ממשלה וביבי שר חוץ או אדם פרטי. מי כמו בן ציון נתניהו ז"ל שהבין שתפקיד שר החוץ תפור על ביבי ותפקיד ראש הממשלה גדול עליו בכמה מידות.
התיאוריה לפיה נתניהו פועל 24/7 מתוך חשש לבכירי ליכוד שיגברו עליו, היא תיאוריה ישנה נושנה של הרל"בניקים. דא עקא, מעולם לא הייתה לה, לא כל שכן הוכחה לגביה, אחיזה במציאות :). זאת מהטעם הפשוט שבמפלגת הליכוד לא קיימת חיה כזאת, בכירים שמאיימים על ראש התנועה. זה האחרון, יהא שמו אשר יהא, לא יוחלף על-ידי המפלגה כל עוד יבקש לכהן בתפקידו. ינצח בבחירות כלליות, יפסיד בהן, זה בכלל לא משנה. זאת לא מפלגת העבודה בה מחליפים יו"ר כל אימת שאינו מצליח להביא לנצחון בבחירות הכלליות (לרבות כשהוא זוכה במספר המנדטים הגדול ביותר, אך לא מצליח להרכיב קואליציה :)).

אז התיאוריה חביבה ואין ספק בכלל שהרל"ב ואתה ביניהם ימשיכו להריץ אותה עוד זמן רב. זה שאין לה כל בסיס? לא באמת מעניין מישהו כך נראה. העיקר שזה נשמע טוב.

evglev1

Well-known member
מנהל
התיאוריה לפיה נתניהו פועל 24/7 מתוך חשש לבכירי ליכוד שיגברו עליו, היא תיאוריה ישנה נושנה של הרל"בניקים. דא עקא, מעולם לא הייתה לה, לא כל שכן הוכחה לגביה, אחיזה במציאות :). זאת מהטעם הפשוט שבמפלגת הליכוד לא קיימת חיה כזאת, בכירים שמאיימים על ראש התנועה. זה האחרון, יהא שמו אשר יהא, לא יוחלף על-ידי המפלגה כל עוד יבקש לכהן בתפקידו. ינצח בבחירות כלליות, יפסיד בהן, זה בכלל לא משנה. זאת לא מפלגת העבודה בה מחליפים יו"ר כל אימת שאינו מצליח להביא לנצחון בבחירות הכלליות (לרבות כשהוא זוכה במספר המנדטים הגדול ביותר, אך לא מצליח להרכיב קואליציה :)).

אז התיאוריה חביבה ואין ספק בכלל שהרל"ב ואתה ביניהם ימשיכו להריץ אותה עוד זמן רב. זה שאין לה כל בסיס? לא באמת מעניין מישהו כך נראה. העיקר שזה נשמע טוב.
אבל עדיין יש קרבות ירושה גם כש"המלך" בחיים, כשישראל כ"ץ אמר שאם היה ראש ממשלה הדברים היו נראים אחרת, הוא אמר בעצם שאחרי ביבי הוא צריך להיות ראש ממשלה ולא גדעון סער שהיה אז בליכוד ולא ניר ברקת שיש לו את הכסף שהוא כלי חשוב להתמודדות בפרימריז והדפוס הקבוע של ביבי לגנוב לשריו את הקדיטים על ההצלחות ולהכתיר אותם לאשמים הבלעדיים בכישלונות יכול לנבוע מחוסר נכונות לקחת אחריות על כלום ויכול להיות גם כדי למנוע מהם לצבור פופולאריות ולמנוע מהם לתת לו פייט רציני בפרימריז כמו שהוא נתן לשרון ז"ל וכמו ששרון ז"ל נתן לשמיר ז"ל ויכול להיות שילוב של שניהם, אבל ביבי לא נתן לאף שר אפילו 50% קרדיט על הצלחה כלשהי ומעולם לא לקח אחריות מלאה או משותפת על כישלונות שאפשר להפיל על משרדי ממשלה אחרים.

Harrington

Well-known member
מנהל

הרל"ביקים בפורום יורדים על שר הבטחון כץ מרגע מינויו. הם כמובן לא יודעים להצביע על משהו פסול שעשה, או על מדוע לדעתם הוא כזה והוא אחרת, אבל המסך סופג הכל, אז מזלזלים בו, מכנים אותו בשמות גנאי, הכל הולך בימינו. לך תסביר להם שהם מבזים בעיקר את עצמם (וכך נוהג גם, סתם לידיעתך, מי שמרגיש צורך להתבטא כך כלפי ראש הממשלה מבלי להצביע על שום דבר ענייני).

evglev1

Well-known member
מנהל
הרל"ביקים בפורום יורדים על שר הבטחון כץ מרגע מינויו. הם כמובן לא יודעים להצביע על משהו פסול שעשה, או על מדוע לדעתם הוא כזה והוא אחרת, אבל המסך סופג הכל, אז מזלזלים בו, מכנים אותו בשמות גנאי, הכל הולך בימינו. לך תסביר להם שהם מבזים בעיקר את עצמם (וכך נוהג גם, סתם לידיעתך, מי שמרגיש צורך להתבטא כך כלפי ראש הממשלה מבלי להצביע על שום דבר ענייני).
זה כי הוא החליף שר ביטחון שלדעתם (וגם לדעתי) פוטר שלא בצדק. אז יש רתיעה כלפי מי שקיבל תפקיד כתוצאה מעוול שנגרם גם אם לא היה לו חלק בעוול, זאת כנראה הסיבה שבליל גלנט, דיכטר סירב לתפוס את מקומו כשהוצע לו. כך גם כשיעלון תקף את אלאור אזריה כשביבי כבר נתן לו גיבוי ופוטר מהממשלה, ומאז בוגי יעלון הפך לגיבור של השמאל, אז גם ליברמן הותקף על כך שהוא שר הביטחון שהחליף את בוגי יעלון, בלי שום קשר למעשיו של ליברמן כשר ביטחון. גם רצח רבין ז"ל שימש תירוץ כדי לא לתת לביבי אפילו שנייה של חסד מאז שנבחר כי למרות שלפי כל הסקרים היה מנצח את רבין ז"ל בקלות הומצא שרק בזכות רצח ראש ממשלה הוא עלה לשלטון.

דורי 1981

Well-known member

ביבי הוא אפסון.לעומתו שר הביטחון ישראל כ"ץ הוא חזק וקשוח.​

כ"ץ לא יודע מהחיים שלו. יקחו את השכן שלי שהוא מדריך ריצה, יעשה את הדברים טוב יותר ממנו. ואגב, גם שם המשפחה שלו דומה, רק כץ ללא מרכאות.

למעלה