ביבי אני מתגעגע

ran121

New member
ביבי אני מתגעגע

רק ראש ממשלה אחד ידע להתנהג עם כנופית המחבלים הזאת וזה היה בנימין נתניהו, ביבי תחזור ותתן לנו ביטחון. בהחרתי בשרון אבל הוא אכזבה גדולה. הידה ביבי. הידה ביבי.

צעק יותר חזק...רן!

אולי שרון ישמע אותך וילך הביתה - כל הקריאות לביביהו לא יעזרו, כי שרון יעדיף להרוס עד היסוד, את הליכוד - ולא להשאיר לביביהו להיכן לחזור! (-:

שרוף

New member
אכן בזמנו של הביבי היה קצת

בטחון אבל זה היה בטחון מזוייף כמו הימין המזוייף. כדי להסביר את השתלשלות העניינים אומר כך. לעראפת יש שיטה ,קוראים לה שיטת המקל והגזר תתנו תקבלו שקט לא תתנו יהייה שמח. עראפת רוצה לספח את מדינת ישראל צעד אחר צעד כשהמטרה הסופית שלו היא פלשתין מן הים ועד הנהר קרי הוא חומד את מדינת ישראל. אצל ביבי היה שקט כי ביבי מסר שטחים בעד שקט אצל ברק למשל פרצה האינתיפאדה כי ברק היה מוכן לוותר על כמעט הכל חוץ ממדינת ישראל ולכן ברק העמיד את עראפת בפני מצב בלתי נסבל מבחינתו של עראפת. זאת האמת האלימינטיבית וההגיונית להשתלשלות העניינים לכן חושב אני שהביבי דווקא במדיניותו שיחק לידיו של עראפת ולא ההיפך כפי שרבים חושבים.

איזה ביבי בראש שלך?

הגיע הזמן שתבינו. כל המצב במדינה נגרם אך ורק בגלל הפולטיקאים הרקובים משמאל ומימין שחוץ מכיסא וכסף שום דבר לא מענין אותם, ובטח שלא טובת הציבור. אז כל המנהיגים אותו דבר. המנהיג היחידי שבאמת עשה משהו למדינה הוא בן-גוריון, וחבל שאין מנהיגים כמוהו. לגבי ביבי: מה טוב בו בדיוק? גם בזמנו היו פיגועים, 16 החיילים שנהרגו ביומיים בשטחים בגלל ההרפתקנות שלו. שלא לדבר על זה שאח``כ הוא החזיר לערפאת את חברון, ואמר שהוא מצא ידיד אמת. ועוד לא הזכרתי את השנאה שלו לשמאלנים ולמי שלא חושב כמוהו,ולקינוח: הוא שיחרר את הנאצי אחמד יאסין ואני בטוח ששכחתי עוד כמה ``מעשים טובים`` שביבי עשה.

ran121

New member
ביבי מלך ישראל

אמנם בזמנו של ביבי נהרגו ביומים 16 חילים. אבל ואבל גדול ביבי סיים את זה ביומים,אתם בטח שואלים איך????? אז........ הוא אמר לערפאת אם הוא לא מפסיק את האלימות אז אנחנו נכנסים לתוך שטח A. השיטה למניעת אלימות זה לאיים על השלטון ורק אז יהיה שקט. ורק ביבי עשה את זה. וביבי יחזיר את חברון כי היה שקט וזה יגיע לו. יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו. משפט גדוללללללל הידה ביבי. הידה ביבי

שרוף

New member
צודק הייתי צריך לכתוב שקט יחסי

מעבר לכך כל מילה שלך בסלע.

sanlee

New member
שועל ממתי משווים בין מרצדס לסוסיתא.

איך אתה משווה בין בן גוריון לביבי ? משעמם לך ? בן גוריון מנהיג בעל שיעור קומה מהשורה הראשונה בעולם. ביבי מנהיג וירטואלי מקסימום. הוא יודע לומר תמיד מה רע אצל אחרים. אם בוחרים דוגמנים ,אז אני מעדיף את סינדי בר.

למעלה