ביאוס המאה. איזה באסה! לא ירד פה שלג... בקושי ברד! לא נורא, היה יום יפה
ל לונה לון New member 12/2/05 #1 ביאוס המאה. ../images/Emo88.gif איזה באסה! לא ירד פה שלג... בקושי ברד! לא נורא, היה יום יפה
A AGENT SHESH New member 13/2/05 #3 לא... :-\../images/Emo73.gif אבל קר פה מספיק בשביל שלג, אני משער שהלילה או מחר יהיה... קר פה הרבה יותר מאתמול בלילה...
לא... :-\../images/Emo73.gif אבל קר פה מספיק בשביל שלג, אני משער שהלילה או מחר יהיה... קר פה הרבה יותר מאתמול בלילה...
G Gizmo16 New member 17/2/05 #5 מתי?! איך?! למה?!../images/Emo28.gif כבר היה לכם טיולשנתי? לנו יש באמצע מרץ כזה... אני צריכה לדבר איתך על זה במת
מתי?! איך?! למה?!../images/Emo28.gif כבר היה לכם טיולשנתי? לנו יש באמצע מרץ כזה... אני צריכה לדבר איתך על זה במת
M Me 4eVer New member 17/2/05 #6 כן...../images/Emo34.gif לפני שבוע.. גם אמרתי לך לפני שיצאתי, את סתם סנילית. אמצע מרץ זה כמעט תכף. אמצע מרץ זה יוםהולדת לי~!
כן...../images/Emo34.gif לפני שבוע.. גם אמרתי לך לפני שיצאתי, את סתם סנילית. אמצע מרץ זה כמעט תכף. אמצע מרץ זה יוםהולדת לי~!
G Gizmo16 New member 17/2/05 #7 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואלה../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif וואו, אז בכלל צריך לדבר... אני אתקשר איתך היום (מה גם שיש לי הופעה של מוניקה סקס היום שהזכירה לי אותך )
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואלה../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif וואו, אז בכלל צריך לדבר... אני אתקשר איתך היום (מה גם שיש לי הופעה של מוניקה סקס היום שהזכירה לי אותך )
ל לולו המשוגע New member 17/2/05 #10 אף אחד../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif המממ, פשוט ראיתי איפשהו ששכבה י"ב וי"א מרבין ובגין יצאו למקום עם שלג לפני איזה שבועיים וזהוD: אני זוכרת אותך, את זאת שהיתה הע"ז של נל"נ באילת? מה את עכשיו שם? את כבר בוגרת?X: בלהלבלהלבה [עוד קצת תוכן]
אף אחד../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif המממ, פשוט ראיתי איפשהו ששכבה י"ב וי"א מרבין ובגין יצאו למקום עם שלג לפני איזה שבועיים וזהוD: אני זוכרת אותך, את זאת שהיתה הע"ז של נל"נ באילת? מה את עכשיו שם? את כבר בוגרת?X: בלהלבלהלבה [עוד קצת תוכן]
M Me 4eVer New member 18/2/05 #11 ../images/Emo98.gif../images/Emo34.gif מראים אותנו. עכשיו אני כזה, פורשת.:X אבל הייתי אמורה להיות בוגרת אם באמת היו מבגרים אנשים בי"ב. אני גם זוכרת אותך~! את ליאת.
../images/Emo98.gif../images/Emo34.gif מראים אותנו. עכשיו אני כזה, פורשת.:X אבל הייתי אמורה להיות בוגרת אם באמת היו מבגרים אנשים בי"ב. אני גם זוכרת אותך~! את ליאת.