:(( ביאוסה.

Merlin194

New member
:(( ביאוסה.

חיכיתי לסרט מסוים המון זמן. סוף סוף הוא הגיע לארץ (שבוע קודם לטרום בכורה..ואני מתה לראות אותו. והבחור מתפנק חסר כוחות בבית... אני אף פעם לא מבקשת כלום, לא מבקשת ממנו לבוא איתי למקומות... (אלא אם כן זה משתלב בדברים שאני יודעת שהוא ישמח..) לא סוחבת אותו לשופינג, לא כלום... רק ביקשתי שיבוא איתי לסרט היום, כי אני ממש רוצה לראות אותו... אז הוא רוצה לנוח בבית.... למה אני תמיד צריכה לוותר???

אולי יש לו סיבה טובה...

יכול להיות שהוא עייף מהעבודה, או מהלימודים אולי הוא לא אוהב ללכת לקולנוע או שסתם אין חשק ( גם זה קורה לפעמים), מקסימום את יכולה ללכת לבד עם חברות זה לא כזה נורא.

Bassיסט

New member
חחח איזה סרט?

צבי הנינג'ה?!! סתם... אל תיתבעסי... אני יודע שזה קורה... תגידי תודה שהמצב לא גרוע יותר... לי ולחברה שלי יש את הסרט שראינו "שודדי הקריביים 2" וכל הזמן היינו מדברים על זה שיצא השלישי נלך... היום אנחנו כבר לא חברים אחרי קשר של שנה! ונחשו מה? הסרט השלישי ממשמש ובא! כל הבעסה... בכל אופן תלכי עם חברות או... שתלכי איתו לסרט רק לא ביום של הבכורה... צרות עשירים אני קורא לזה...

Merlin194

New member
גוסט ריידר :) מארבל לפנים :)

ואני עוד בחורה! חלומו של כל חנון..

Bassיסט

New member
חחחחחחח אכן סרט מעולה...

לא שראיתי אותו אבל אין על מארבל... חוץ מהענק הירוק!!! ואכן חלומו של כל חנון אם כי אני לא חנון בכלל ואני מת על סרטים של מארבל... במיוחד על טרילוגיית אקסמן!

Merlin194

New member
אקס מן :)) יאמי.

התפשרנו... שבת בערב...אם הוא לא יהיה עייף.

אז אולי זה בדיוק הזמן המתאים

לצאת עם חברה טובה או שתיים, ולבלות איתן קצת
בן זוגי אוהב סוג סרטים שאני לא מתחברת אליו בכלל ולפעמים הולכת איתו, ולפעמים הוא הולך עם חברים או עם אחיו, ואם הוא לא מתחבר למשהו שאני אוהבת- אני הולכת עם חברות, או שגם לפעמים מתפשרים, כי העיקר זה הבילוי ביחד.

למעלה