בט"ר צנחנים

בט"ר צנחנים

איפה הבסיס טירונים של הצנחנים? אני מבולבול כי פעם אמרו לי שזה סנור, ועכשיו אמרו לי שזה נבי מוסא וחמאם אלמליח..מישהו יכול להסביר לי איך קוראים לו ואיפה הוא? תודה

nedved

New member
הצנפים נמצאים בנבי מוסא

לא כדאי להגיע לשם ואני חושב שזה בבקעה.

nogitt

New member
נבי מוסא.... סנור וחמאם אלמליח

בסנור כבר לא עושים טירונות צנחנים- עושים שם דברים אחרים. נבי מוסא - מירושלים לכיוון ים המלח - שם עושים טירונות צנחנים. מדבר, הרבה חול וגמלים. משהו בנזונה. חמאם אלמליח - ממה שאני שמעתי (מכל מיני ציפפורים קטנות שלחשו לי) זה הולך להיות בסיס טירונות חדש עם מתקנים חדשים והכל לטירונות של צנחנים ועוד יחידות (לא ננקוב בשמן של היחידות האחרות). יכול להיות שיחליטו להשאיר את צנחנים רק בנבי מוסא ולא לאפשר טירונות צנחנים בשני בט"רים. אבל מי יודע? (מח"ט צנחנים, קצין צנחנים ראשי, אכ"א, הרמטכ"ל, מז"י וסביר להניח שאם יתחילו שםם טירונות צנחנים אז עוד הרבה ידעו).

............

נביא מוסא זה חצי שעה מירושלים לכיוון ים המלח, זה בט"ר צנחנים והמחאם זה גם בסיס צנחנים ובסנור כבר סגרו את הבסיס עוד איזה 4 חודשים יהיה הבסיס החדש שהולך להיות מקום מחודש שכולם ירצו להגיע אליו.... זה איפושהו בדרום.... אני יכולה לברר בדיוק איפה את אתה רוצה.

תותי-בת

New member
חמאם אלמליח חמאם אלמליח יש שם אחלה לשבייה- ויש שם לא מעט חפ"קים ליציאה למקומות כמו טובאס שזאת עיירה עויינת ויש אחלה עלייה עד שמגיעים לשם... חמאם- אפשר לקרוא לו בסיס אימון המתקדם של צנחנים עורב גולני"אנחנו זן נדיר ציפוא משונה" מי ארנבי?

MK4

New member
הבט"ר החדש

נמצא ליד שומריה 10-15 דקות מבאר שבע

MK4

New member
הבט"ר החדש

נמצא ליד שומריה 10-15 דקות מבאר שבע

למעלה