בט"ר זיקים יש פה אנשים בזיקים? (אם כן, תנחומיי :P)
C carmen17 New member 27/3/10 #7 המממ.. אם רגיל לך מדי, אתה מוזמן להחליף איתי.. ממ זיקים.. הייתי שם יום שואתי אחד בינתיים... אני מקווה שישתפר..
המממ.. אם רגיל לך מדי, אתה מוזמן להחליף איתי.. ממ זיקים.. הייתי שם יום שואתי אחד בינתיים... אני מקווה שישתפר..
B bitom New member 27/3/10 #16 לא מגלים הפתעות, וחוץ מזה... טוב שיהיה לך על מה לפנטז בלילות הקרים של זיקים
C carmen17 New member 27/3/10 #17 הו, עוד דבר לחשוב ולחכות לו רק כדאי שתתחיל לארגן, לא נשאר לך עוד הרבה זמן.. רק עוד חודשיים וחצי =\
B bitom New member 27/3/10 #18 חודשיים וחצי זה המוווווון זמן ../images/Emo13.gif קחי בחשבון שזה אומר שאת צריכה להיות נחמדה אלי בחודשיים וחצי הקרובים, וזה בטח יהיה לך לא קל =)
חודשיים וחצי זה המוווווון זמן ../images/Emo13.gif קחי בחשבון שזה אומר שאת צריכה להיות נחמדה אלי בחודשיים וחצי הקרובים, וזה בטח יהיה לך לא קל =)
C carmen17 New member 27/3/10 #19 אתה לא מעודד אותי :S זה לא הרבההה זמן... זה בינוני.. וזה יעבור מהר... נכון..? אוי שיט, אני אצטרך להיות נחמדה אליך :O לא אמרת לי את זה קודם. עכשיו אני כבר לא רוצה מסיבה ^^
אתה לא מעודד אותי :S זה לא הרבההה זמן... זה בינוני.. וזה יעבור מהר... נכון..? אוי שיט, אני אצטרך להיות נחמדה אליך :O לא אמרת לי את זה קודם. עכשיו אני כבר לא רוצה מסיבה ^^