בטשיזדו אבאדה

טפיוקה

New member
בטשיזדו אבאדה

מי שלא היה לא יודע מה הוא הפסיד!!!!! היה את הבטשיזדו הכי מדהים בעולם!! היו הופעות גדולות, אנרגיה מדהימה, אנשים מקסימים... רותם ופורטו קבלו ירוק!! פשוט מדהים.. ואני צהובה כתומה!!!! אייייי

היה גדול!!!

בהחלט הבטיזדו הכי טוב שיצא לי לנכוח בו!!! (ובאמת באמת שלא בגלל שאני השתתפתי בו, או בגלל שהוא האחרון שהייתי בו... פשוט היה מדהים!) הנה כמה תמונות מה"אטרקציות"... הורדתי את האיכות כדי שאני אוכל להעלות אותן.

דברצ'יק פולקלורי של באהיה שאני לא

זוכרת את שמו... אבל השיר בעברית ובפורטוגזית פשוט היה מרגש! מישהו יודע איך קוראים לו ואיפה אפשר להשיג?

The New Green...

רותם ופוטרו (טפיוקה - "פורטו"?! מה נסגר?!...
)

עוד דברצ'יק ששכחתי את שמו

שהתפתח לסוג של סמבה-ריקוד-הצעדים-מאולתר-ואינטרקטיבי... משמאל אפשר לראות את פרופסור מונטיה שר בפורטוגזית. מימין הייתה בחורה שקוראים לה ליאת אם אני לא טועה ששרה בעברית, ולא רואים אותה בתמונה הזו. שניהם שרו את "ארץ טרופית יפה" בעברית ובפורטוגזית. זה אמנם לא היה עיבוד-מתי-כספי, אבל היה מספיק מגניב בהחלט. (אותו צמד שר גם בדברצ'יק הראשון שפרסמתי כאן...)

ובהזדמנות זו- חלק מהקיר של החדר שלי

סתם כי צילמתי את זה בהתחלה כדי לבדוק אם המצלמה מתפקדת ובא לי להשוויץ קצת... לא נראה לי שפרסמתי את זה בתקופה שכתבתי פה, ואם כן אז יש לי זכרון קצר... בכל זאת, זה היה מזמן
אני עדיין צריכה לתקן את החול, אבל גם ככה התמונה לא תופסת את כל הקיר ולא באיכות משהו, אז זה נראה סביר... (מימין אפשר לראות חלק מדגל ברזיל שתלוי על הדלת... משמאל יש 2 בירימבאו'ס שעונים על הקיר...) whatcha think?

ו... החלון בחדר הישן שלי...

למרות שאת זה נראה לי שכן פרסמתי פה בעבר - נתקלתי בתמונה הזו פתאום ואני מתגעגעת אליה. כמו שאפשר לראות - ציירתי על החלון את האחורה של החולצה שקניתי בברזיל. רק שעל החלון כתבתי את התוכן באנגלית ("ביחד נשתלט על העולם"). מאז כבר הלחי של "מוח" תוקנה, והספקתי לעבור דירה, אך החולצה עדיין מנוצלת
(again - whatdcha think?)

Kalimac

New member
שירי נסחפה עם התמונות ../images/Emo3.gif

סתם! אחרי שבוע מחוץ לבית ושהות בחיפה, אפשר בהחלט לומר שלמדתי הרבה, ואני מרגיש קרוב יותר לקבוצות בצפון.
נראה אתכם שוב ביום שני בערב! טפיוקה, אגב, הגעתי הבייתה בחמש בבוקר. גרר כמה שאני עייף...

ארג!

יש לנו בגרות במתמטיקה משש עד שמונה... לא להאמין כמה שמשרד החינוך זונות! תהנו מי שבא היום

טפיוקה

New member
כן שירי..

לפעמים אני מתבלבלת בין אותיות... מה לעשות... ויש לך מזל שזאת התמונה מהמקוללה...(חחחחח) יש לך עוד תמונות אני אשמח מאוד לקבל אותן... וחבל שהפסדת את התחרות היה גדול!!!(נעם לקח מקום ראשון!!)

איך את הגעת?!

גם לך הייתה בגרות משש עד שמונה, לא?! ארג... אני מרגישה מרומה... כן, יש לי עוד די הרבה תמונות, אבל הן לא כאלה משהו ברובן... בכל מקרה, אני אצרוב לך דיסק איתן...

למעלה