בטריות בקור

amirmk

New member
בטריות בקור

היום לפנות בוקר חזרתי מיום עבודה מעולה בליטא (כמה מעולה? תפתחו ידיעות ומעריב). לפני המשחק היו לי כמה שעות לשרוף ויצאתי לצלם קצת, אך להפתעתי הבטריה נגמרה אחרי 100 תמונות בלבד. בד"כ היא נגמרת אחרי קרוב ל-300. פחדתי להשתמש בבטריה אחרת, כדי לא לגמור את הבטריות שלי. האם יש פתרון בדמות בטריה עמידה בגודל נורמאלי (לא בטריות חצוניות של חצי מטר ושני קילו), כמו שיש לפלאשים? בתודה מראש, אמיר.

ted

New member
שום סוללה לא עומדת בקור גדול.

פשוט משתדלים שלא תקפא או לוקחים סט נוסף. ברוסיה, זמן החיים של הסוללה ב D100 שלי התקצר בגלל הטמפרטורה בכ 10%.

amirmk

New member
10% לא היה מפריע לי

אבל קיצור חיים ב-70 אחוז כן.

ted

New member
אין צל של ספק שהגיל לא משבח את

חיי הסוללה. למיטה ידיעתי סוללות LION יותר עמידות מ NIMH לקור.

amirmk

New member
לדעתי זה יותר קשור להיותה NIMH

לעומת הליתיום של יוסי. תודה.

פטנט שקראתי, ניסיתי והצלחתי:

סוללה אחת בכיס פנימי, לחימום, ומדי פעם מחליפים עם זו שבמצלמה.

amirmk

New member
קצת לא פרקטי

אלו לא סוללות AA, הן גדולות וכבדות, ומקומן בתיק יחד עם שאר הציוד. חשבתי על משהו כמו הבטריות שמתחברות לפלאשים ומאפשרות שמוש ארוך ורב יותר.

ted

New member
יופי של תמונות בעיתונים. אתה אי-פי?

מה המתח שהמצלמה שלך צריכה? אולי יש לי פתרון מעניין.

amirmk

New member
כמדומני 7.2, או 7.4.

אני אי-פי. הייתי שמח לזרוק לכם עצם, אבל אני לא יכול, זאת הפרנסה שלי, אני לא יכול למכור לגוף תמונה, ולהעלות אותה כאן חינם. מצטער.

old

New member
למה לא אתה טוחן איזה כמות

גדולה ואתה בטח לא מעביר להם הכל או שאני טועה.

ted

New member
הפתרון שאני מכיר עובד עם 6 ו-12

וולט. יש סוללות אוניברסליות עם קיבול גדול ומתח יציאה של 7.2 וולט שיכולות להכנס לשקע ה DC. חוץ מזה, מתקן קטן שמחזיק 6 סוללות NIMH במתח כולל של 7.2 וולט (בחיבור טורי) עם תקע מתאים ומטען סטנדרטי הוא אתגר די פשוט לבנייה עצמית. ניתן לקבל הספק גדול מאוד מהשילוב (למעלה מ 14 VA) עם סוללות NIMH של 2000 MAH.

amirmk

New member
הבנתי,

אבל מה ימנע מהמכשיר הזה להתקרר? אני חושש שלא ירדתי לסוף דעתך. ניר, אני לא מוכר את כל התמונות, אבל את כל הטובות. ועל השאר ישנה סוגיה משפטית שפתרנו בנינו בכך שלא אוכל לפרסמן. מצטער, זה עובד אחרת מעיתון, אנחנו לא מציעים רק אקטואליה אלא גם חומר שהוא אולי קצת ישן, אבל שמושי לכותב כלשהו.

maxos

New member
אם הבנתי נכון את טד

אתה יכול להכניס את מתקן לכיס (או למקומות חמים אחרים) מאחר והוא מחובר עם כבל. וזה אמור לעזור.

למעלה