בטרוף שלנו ג

מורן א

New member
בטרוף שלנו ג ../images/Emo34.gif

6 ´´יובל?´´ ´´כן?´´ שאלתי בהיסוס, לא זיהיתי את הקול. ´´זאת זיו´´. לא האמנתי. אחרי כל-כך הרבה זמן. ´´זיו? מה שלומך? לא חשבתי שאשמע ממך´´. ´´אני בניו-יורק´´. ´´כן, נורית סיפרה לי´´. ´´יש לי בת זוג כבר כמה שנים, מלני. אבל אם דיברת עם נורית, אז את בטח מעודכנת´´. צחקתי. נורית תמיד הייתה פטפטנית. ´´אני נשואה ויש לי שני ילדים´´. ´´ואוו, שני ילדים. תמיד ידעתי שאת הטיפוס האמהי´´. ´´אמא? את יכולה לבוא רגע?´´ זאת היתה שי, שהחזירה אותי למציאות במהירות. ´´אני באה חמודה´´ קראתי לעברה ומיד פניתי להתנצל בפני זיו ´´הבת שלי חולה ו...´´ ´´לא התכוונתי להפריע, בעצם יש סיבה לכך שהתקשרתי´´ שתקשתי. ´´יובל? אני צריכה אותך. את זוכרת שאמרת לי פעם שכשאצטרך אותך, לא משנה מתי, גם אם יעברו שנים וגם אהיה מעבר לים, את תהיי שם בשבילי?´´ זכרתי. אלה היו בדיוק מילותי האחרונות לפני שנפרדנו. הפרידה היתה קשה ומאולצת. שתינו בכינו אבל הרגשנו שאי אפשר יותר ואני אמרתי לה שתמיד אהיה שם בשבילה בכל זמן ובכל מקום, גם אם יעברו שנים וגם אם תהיה מעבר לים. ועכשיו היא זוכרת. ´´כן´´. ´´אני צריכה אותך. כמה מהר תוכלי לעלות על מטוס ולהגיע?´´ ההזדקקות שלה היתה כנה, אבל אני הייתי במקום אחר ולא ידעתי אם הצעד מתאים לי. ´´זיו, אני צריכה לדבר עם גל, בעלי´´. ´´בוודאי, לא חשבתי אחרת. הנה מספר הטלפון שלי´´ היא הקריאה לי, ´´ונהיה בקשר o.k?´´ ´´זיו?´´ ´´כן´´. ´´מה כל-כך חשוב, שאחרי עשרים שנה את צריכה אותי?´´ ´´יובל, אני חולה´´. 7 כל היום לא הצלחתי לחשוב בבהירות. זיו פתאום חזרה לחיי בסערה. תמיד רציתי שתמצא אותי, אבל לא ככה. לא במצב כזה, חולה? מי יודע במה? ואיך אני מספרת לגל? וככה פתאום לעזוב הכל ולתפוס מטוס? היה לי ברור שזה מה שאעשה וקיוויתי שגל יבין. אבל איך מסבירים לגבר שלך שהאישה היחידה שאהבת בחייך רוצה אותך בחזרה. ואת שהיית בטוחה עד עכשיו פתאום מבולבלת. ´´גל, יש לי משהו לספר לך.´´ ´´זה נשמע חשוב.´´ חייכתי וליטפתי את ראשו. ´´בוא נשב במטבח, הכנתי קפה.´´ ´´קפה? טוב, זה בטח רציני.´´ ישבנו במטבח עם שתי כוסות קפה ועוגיות מעשה ידיה של אמא של גל. ´´רציתי לספר לך על תקופה שהיתה לי לפני שהכרנו. זה היה בשנה הראשונה שלי באוניברסיטה. חייתי עם אשה, קראו לה זיוה, זיו, היא היתה המתרגלת שלי´´. הוא הניח את הכוס על השולחן וויתר על העוגיה שרצה לאכול. היה לו מבט קפוא ולא כל-כך ידעתי איך להמשיך. ´´זיו ואני היינו ביחד ארבע שנים שהיו נפלאות וטובות והן הסתימו, מזמן.´´ גל עדיין שתק, ניצלתי את הרגע והמשכתי. ´´אנחנו לא בקשר, עברו עשרים שנה. היא חייה בניו-יורק עם מישהי. היא התקשרה והיא צריכה אותי, היא רוצה שאבוא לניו-יורק, היא חולה.´´ הרגשתי שדברי האחרונים היו משפטים קצרים וקטועים וכל אחד מהם הפיל משהו אחר על גל. ´´אני לא מאמין.´´ ´´מה?´´ ´´ראשית, שהסתרת ממני עובדה כל-כך חשובה, שאת לסבית´´. ´´גל אני לא לסבית´´ התרעמתי. ´´שנית, שהיית עם הזיו, זיוה הזאת או איך שקוראים לה ארבע שנים. ודבר נוסף חשבתי שאין בינינו סודות. יובל אני לא מאמין´´. ´´גל אל תעשה מזבוב פיל. היו לי ארבע שנים יפות במחיצת אישה אז מה?´´ וידעתי שאפילו את עצמי אני לא משכנעת. ´´אז מה? אז מה? מה קורה לך יובל. ופתאום היא מתקשרת ואת כבר טסה לניו-יורק?´´ גל התחיל לעכל ולכעוס בו זמנית. ´´גל. אני אוהבת אותך, אותנו, את הילדים, אנחנו משפחה והיא חולה. למה אתה לא מבין?´´ ´´באמת למה אני לא מבין? האישה היחידה כנראה שאהבת בחייך רוצה אותך בחזרה ואני צריך להבין´´. ´´היא לא רוצה אותי בחזרה. היא פשוט צריכה אותי. למה אתה מרגיש מאוים?´´ גל קם מהכיסא במטבח וניגש לסלון. פתח טלוויזיה וקבע עובדה. השיחה הסתימה. הלכתי אחריו לסלון. ´´גל?´´ הוא לא ענה. החלטתי להניח לו והלכתי להשכיב את שי ועומר במיטות. אח´´כ נכנסתי למיטה שלנו וניסיתי להבהיר לעצמי את המצב. גל מרגיש מאוים, אני מנסה לשכנע אותו אחרת ואפילו את עצמי אני לא מצליחה. לא חשבתי שקשר כל-כך ישן, שכנראה לא נתתי לו את מלוא החשיבות, יפתיע אותי כל-כך בעוצמתו ויאיים לקרוע את המציאות שלי. ניסיתי לברר עם עצמי מה אני מרגישה ולא ידעתי לבטח. מה שכן ידעתי, זה שאני נוסעת.

מורן א

New member
בטרוף שלנו ד ../images/Emo34.gif

8 ערב לפני הטיסה עוד ניסיתי לשכנע את גל שזאת רק טובה לחברה ותיקה שנמצאת במצוקה ושאין בינינו כלום. בסוף הוא השתכנע, די בכוח. הבנתי את החששות שלו. ´´את לא תעזבי אותנו?´´ ´´אני לא עוזבת, זה רק ביקור.´´ ´´את לא תתאהבי בה עוד פעם, נכון?´´ ´´אתה נשמע כמו ילד קטן. אני אוהבת אותך, אנחנו נשואים וכך נשאר, בסדר חמוד?´´ בתוכי קיוויתי שיפסיק. ידעתי שאני אוהבת אותו, אבל מה שהיה לי עם זיו היה בעוצמה כזאת שלא היתה לי עם אף אחד אחר. ההבנה הנשית, השילוב בין שתי נשים, הקשר הנשי, הייתי מודעת לעוצמתו. אף פעם לא הכנסתי את עצמי למסגרות, להגדרות וגם עכשיו נמנעתי מכך, אבל זה כבר לא כל-כך פשוט לעשות מה שטוב כשאת לא לבד, גל, שי ועומר, מלני, זיו. כל זה בראש שלי ואין לי מושג עם היא תרצה אותי בחזרה, אם אני רוצה אותה בחזרה. אני שוכחת באיזה מצב היא, בעצם אני בכלל לא יודעת באיזה מצב היא וכבר אני עושה ספקולציות. ´´גל, אני נוסעת לשבועיים ואני חוזרת´´. חתמתי את השיחה. בלילה הוא התעקש שנשכב. הוא רצה לוודא שלא אשכח אותנו, את מה שיש בינינו. שכבנו וחשבתי על זיו. על הפעם הראשונה שהשכיבה אותי בסלון שלה על השטיח, על הפעם הראשונה שסיפקה אותי. רציתי אותה שוב. 9 הטיסה היתה איומה. פעם ראשונה שטסתי לארה´´ב. כל-כך הרבה שעות זה לא היה קל והמחשבות לא הוסיפו לי. איך היא תראה? איך נגיב כשנפגוש האחת את השנייה? היא תבוא לבד או אם מלני? לקחתי את המזוודה וצעדתי לכיוון היציאה. המוני אנשים בכל מקום. עיניי שוטטו לכל הצדדים. מחפשות. חשבתי שמעתי את שמי ממרחק. ´´יובל?´´ הסתובבתי כמה פעמים לכל הכיוונים ולא ראיתי פנים מוכרות. ואז יד נגעה בכתפי. הסתובבתי והיא עמדה שם מולי, כל-כך יפה כמו שזכרתי עם חיוך שלקח אותי למחוזות רחוקים. כמעט שלא השתנתה. התחבקנו ודמעות צצו בעיניי. ´´לא השתנת´´ היא פסקה. ´´גם את. באת לבד? איפה מלני?´´ קיוותי שתאמר שאיננה. ´´הייתי חייבת לראות אותך לבד´´. ´´הנה אני´´. ´´טוב לראות אותך. איך היתה הטיסה?´´ ´´איומה´´. ´´כן, היא תמיד איומה בהתחלה´´. ´´בואי אלי´´ היא חיבקה אותי שוב והרגשתי שאני לא יכולה לעזוב, התרגשתי. נסענו לבית שלהן, כל הדרך החלפנו חוויות. היה לנו הרבה מה להשלים. זיו שלחה את מלני להורים שלה בפלורידה כדי שנוכל להיות לבד. מאוד הערכתי את זה, מלני כמובן לא אהבה את הרעיון אבל זיו כבר החליטה. השיחה שהחלה במכונית נמשכה כל הערב לתוך הלילה עד הבוקר עד שנרדמתי באפיסת כוחות. כמובן אחרי שדיברתי עם גל והרגעתי אותו שאני בסדר והכל בסדר ודיברתי עם שי ועומר והבטחתי להביא מתנות שוות מאמריקה. התעוררתי. זיו ישבה לידי מלטפת את ראשי. ´´יובל, יש לי סרטן´´. עד עכשיו פחדתי לשאול לדבר מחלתה ויותר פחדתי מהתשובה. ´´איזה סוג? מתי גילית?´´ ´´סרטן השד. לא מזמן´´. ´´זיו, אני כל-כך מצטערת. מה עם טיפול?´´ ´´ישנו טיפול ניסיוני בבי´´ח קרוב. הם קיבלו אותי, אני צריכה כבר להתחיל.´´ הנהנתי בראשי. לא ידעתי מה לומר, איך מגיבים במצב כזה. ´´תפסנו את זה בשלב התחלתי, לכן יש סיכוי. אבל לא רציתי לעבור את זה לבד.´´ ´´למה לבד? יש לך את מלני.´´ היא התביישה בשאלתי, אבל הרגישה צורך להסביר. ´´מלני ואני יחד שנתיים וחצי. אני אוהבת אותה והיא אותי, אבל... אבל זה לא כמו שאת ואני היינו´´. שתקתי. היא המשיכה. ´´אני אוהבת אותה אבל אני רוצה אותך. אני רוצה את מה שהיה בינינו. עכשיו שאני פה ואבא נפטר, את בטח יודעת, אני חופשייה להרגיש, אני רוצה להרגיש, אני רוצה את מה שהיה לנו והפסקנו´´. לא ידעתי איך להגיב. ´´מלני יודעת?´´ ´´לא´´. ´´זיו, אני...´´ ´´יובל, אל תעני. בבקשה. בואי נבלה את השבועיים האלה שאת פה כאילו מעולם לא נפרדנו ואח´´כ נחשוב מה אנחנו רוצות לעשות עם הקשר שלנו´´. הסכמנו לא לחשוב יותר מדי, רק להנות. זיו לקחה חופש מהעבודה ולקחה על עצמה להראות לי כמה שיותר מניו-יורק. אלה היו השבועיים היפים של חיי במחיצתה של האישה של חיי, לא היו ספקות. אני אהבתי אותה יותר מכל דבר אחר, לצערי יותר מגל. למרות שהתגעגעתי אליו ואל הילדים, ברגעים אלו לא ראיתי את עצמי עוזבת את זיו. היום כששתינו נשים מנוסות במערכות יחסים היינו בשלות האחת לשנייה ולא רצינו להרפות, אבל היו מכשולים. זיו לא ראתה את עצמה עוזבת את ניו-יורק ואני לא ראיתי את עצמי עוזבת את הארץ ואת הילדים שלי. החלטנו בתום השבועיים שאנחנו רוצות אחת את השנייה אבל לא יכולות לממש זאת. טסתי חזרה לארץ. הפרידה מזיו היתה קשה מנשוא. לא האמנתי שאני מותירה מאחורי את כל מה שיקר לי וחשוב לי, את האשה שלי, אך לא היתה ברירה. הבטחנו להיות בקשר וזיו הבטיחה שאם מצבה יחמיר היא תקרא לי מיד. ´´יובל, אני אוהבת אותך, תמיד אהבתי´´. ´´גם אני´´. ´´גם את אוהבת אותך?´´ שתינו צחקנו לשמע הבדיחה הישנה. ´´אז למה את לא נשארת?´´ המשיכה. ´´זיו, חמודה, אני לא יכולה לעזוב את הילדים שלי, הם קטנים וזקוקים לי. למה שלא תבואי לארץ?´´ ´´הרבה סיבות, הזכרונות, אבא שלי, הכל יחד´´. התחבקנו, בכינו וצחקנו.

api

New member
נו.......?

איפה ההמשך??????????? באמצע המתח????? רק אל תגידי שזה עוד בשלבים! sound too good to be true !

d a r k b l u e

New member
במילה אחת-וואו...

מדהים מה עם הפרק הבא? אני אישית מחכה בקוצר רוח...

למעלה