בטעם של צביקה - המלצה

בטעם של צביקה - המלצה

מאז שהפסקתי עם מוצרי החלב, אני קצת בבעיה בבקרים. מה שמים בלחם? מצאתי בסופר סלטים מגוונים של "בטעם של צביקה". אני טעמתי את החציל במיונז, חציל בטעם כבד וסלט אבוקדו וכולם מצויינים. המחיר לא זול בעליל - 17 ש"ח ל 250 גר', אבל טעים טעים. מומלץ

noa555555

New member
תאמיני לי, קני לך אבוקדו טעים ופשוט,

בכל מיני דרגות הבשלה, שיספיק לכמה ימים. על זה למרוח מיונז, מלח פלפל, ירק כלשהו אם בא לך.(אפשר מלפפון, בצל ירוק, עגבניה, פלפל אדום, מה שאוהבים, ולהוסיף קצת חסה) אין יותר טעים מזה. אם את אוהבת אבוקדו זה הפתרון המושלם והבריא בשבילך. אני טיפ טיפה נגד סלטים מוכנים על בסיס קבוע של כל בוקר או כל יום. פה ושם כן, אבל לא קבוע. גם לא הכי בריא וגם יקר מאוד לדעתי, יחסית.ומכיל חומרי שימור וחומרי טעם משונים (בעיני). מעבר לכך, הייתי במקומך מכינה כמה סלטים שיהיו במקרר ויחזיקו כמה ימים: טחינה ביתית, שממש לא בעיה להכין וזה לוקח שניות, ירקות אנטיפסטי שאפשר להכין אפילו במיקרו ,מתאים לכל ארוחה. מדי פעם סרדינים, למרות השימורים, כי זה המון סידן, המקור הכי חשוב לסידן שיש לנו, בגלל העצמות (אם את אוהבת) להכין סלט טונה מטונה במים עם מיונז ותוספות שונות כמו ביצה קשה , בצל ירוק, או מה שאת אוהבת. אפשר גם פשוט ביצה קשה או סוג אחר של ביצה, למרוח מיונז , לשים את הביצה ,עגבניה. מה רע? או להכין בשניות סלט ביצים, שאפשר לערבב גם עם המיונז והאבוקדו, או סלט מיונז ביתי שיהיה מוכן לכמה ימים, הקלאסי, עם תפוחי האדמה, טעים בטירוף, להכין ממרח פסטו שיהיה מוכן בצנצנת במקרר, מחזיק יופי, עם שמן זית בריא וטוב. ואפילו ממרח בטעם חלבה: לוקחים טחינה גולמית ומערבבים עם כמות שווה של דבש או סילאן. מעדן , אם את אוהבת גם מתוק על הבוקר על טוסט אחד, לקינוח. ובריא. אפשר לקחת המון רעיונות מארוחות הבוקר של אמירים, ולהכין כל מיני סוגי סלטים קטנים ומגרים שכאלה. וצבעוניים . אפשר גם להכין מראש. מעין ממרח בטטות , או בטטות דלעת וגזר, לא חסרים רעיונות. אפשר לתבל בצורה מעניינת עם אגוז מוסקט ו/או קינמון. אפשר להכין בקלות צנצנת חמוצים כיפית , לפי בחירתך, ולשלב אותם בסלטים. כל זה על קצה המזלג. בתאבון

פנומן 72

New member
זה לא באמת טעים ...

את פשוט משכנעת את עצמך שזה טעים על מנת להצדיק סכום מופרז ובלתי סביר שכזה. 17 ש"ח ל-250 ג' ? מה הם שמים בקופסא - סמים ?

למעלה