בטעם רע

אוהדאדם

New member
בטעם רע

אני קורא את הכתבה הזו על לסביות בטלוויזיה, היא לא משהו, הכותב אומר שהומואים בטלוויזיה זה "מובן מאליו" כאשר במציאות הם נמצאים במיעוט קטן מאוד מהסדרות, ועובר דרך הקטע שבריטני מ-Glee היא לסבית? חשבתי שהיא בי, בכל מקרה, מגיע לסוף הכתבה ויש פרסומת לקסטרו ומה הכותרת של הפרסומת? "תפנו מקום בארון!"

יענו, קצת טאקט אולי?

Apikachu L

New member
לפי מה שכתוב בכתבה בריטני נדחית כי היא בי

"בריטני (האת'ר מוריס) וסנטנה (נאייה ריברה), שתי נערות מהדרמה המוזיקלית של רשת FOX האמריקנית. מתחילות את מערכת היחסים שלהן כחברות, אולם לאחר מכן הופכות אותה אותה לרומנטית ואפילו זוכות לכינוי - בריטנה. אחרי לא מעט מריבות וסצינות קנאה, בריטני מתוודה בפני סנטנה על היותה לסבית ועל אהבתה אליה, אולם זו דוחה אותה בטענה שהיא ביסקסואלית ומאוהבת גם בגבר."

לא מדובר באף סדרה שצפיתי בה, אבל האמת היא שלא יצא לי לראות את הפרסומת לקסטרו.
יש לי חוסם פרסומות כתוסף לכרום...אז אני כמעט לא נתקלת בהן יותר.

אבל נו, לא הייתי מצפה לפוליטיקלי קורקט מטמקא. הם מביבי האינטרנט. אולי שווה באמת לשלוח להם תלונה על הפרסומת.

Apikachu L

New member
ואם כבר

אז כל הכתבה נודפת מריח של סקסואליזציית יתר של אהבה בין נשים, אם התלהבויות יתר על המזמוזים, והכל מלא בסרטונים שלהן מתנשקות, שלא נפספס בעצם למה אנחנו רוצים לסביות על המסך.

חשתי גם אי נוחות מסויימת גם מול הפסקה הזו:
"בהמשך הבלאגן בחייה של אדריאנה נמשך וכך גם ההתחבטות בכל הקשור לזהותה המינית. במקרה הזה, קצת קשה לקרוא לה לסבית מן השורה, אלא יותר נערה מתבגרת ומבולבלת, אך בעצם העיסוק בזהותה המינית של אדריאנה, ניכר בסדרה המסר החינוכי המתקדם והליברלי."

למעלה