בטן תחונה

varui

New member
בטן תחונה

כבר כמה שנים אני סובל מכאבים לא חזקים לפעמיים בבטן חתונה בצד ימין אפילו אם אין לי כאבי בטן ומישהו יגיעה לי שם בצורה הכי קטנה שם אני מרגיש כאבים שם לפני כמה זמן היתגלה אצלי אבנים בכיס מרה כרגע אמרו לי שאין צורך לנתח אותי מיכבן שהם במצב טוב וגם לפני כמה זמן אמרו לי שכניראה יש לי IBS ! שאלה האם IBS הוא יכול לגרום לכאבי בטן באזור תחונה בצד ימין אבל כאבים הם באים לפעמיים לכמה שניות או לכמה דקות אבל לא תמיד ממש חזקים נגיד בסולם זה 4 הכי חזק זה הייה אצלי 8 אני בעבר עברתי קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה ותוצאה היו תקינות ואני לא יכול להבין ממה היא יכולה להיות בעיה הזאות מיכבן בזמן אחרון היא נהיית יותר חמורה בערך לפני שנה אני היתחלתי לקבל ריטלין וכמו כתוב שם תופעות לוואי יכולים להיות שם זה כאבי בטן אבל בעיה אצלי היא החמירה רק לפני כמה חודשיים בלבד ! אזה אני הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות במצב הזה אני לא רוצה לפנות לרופא מומחה שהוא ישלח אותי לעוד בדיקות כי גם כך אני בן 24 + ואני נימצא הרבה אצל רפואים ! תודה וחג שמח

כאבי בטן תחתונה

אם כל הכאבים והבעיות הרפואיות לא נפתרו על ידי הרבה רופאים שביקרת אצלם, עליך להניח שהם לא יפתרו גם בפורום הזה. ההמלצה הכי טובה שיש לי כרגע- בחר לך רופא אחד| שיש לך קשר טוב איתו ומערכת של הבנה ואמון, והמשך איתו לאורך כל הברור. נשמע לי שעליך לבחור ברופא פנימאי או גסטרואנטרולוג. בהצלחה

למעלה