בטן של ילדה

vered4

New member
בטן של ילדה

קישרתי להודעה של דסי אשר בפורום לגיל הרך. שדנה במאמר על ההתעללות המינית בילדה בת ה14 על ידי יעקוב העליון- מאת אבירמה גולן. בעצם הנושא נוגע לנו, ההורים למתבגרים. איך הילדים לומדים להעריץ אנשי חינוך וחוששים להאשים. דווקא במקום פתוח וליברלי יש נטית יתר לסגוד (לדעתי) למחנכים היותר "קולים".

yalyul

New member
לפני הערצה כל שהיא

מגיל צעיר מאוד לשנן להם , אף אחד לא נוגע גם אם אתה מכיר, גם אם מציעים תמורה, גם אם מאיימים - לא לפחד לבוא ישר ולספר יכול להיות שאם מישהו היה משנן לי את הדברים האילה היו נמנעות ממני כמה הטרדות - שלא אשכח לעולם.

בהיותי משתתפת בפורום אחר

הנושא לא יורד מהכותרות כולל אי אילו שרשורי משנה למינהם. כל שרשור תופס נפח מכובד... ויש עוד תינוקות חדשים שצצים כל יום בנושא. מזכיר לי נורמות של חברה שמרנית(אפשר גם חרדית,לא חובה) בעצם לא האדמו"ר אשם ,אלא בת הרב -היא המפתה. למי שיש כוח ועצבים לקרוא כל כך הרבה דברים מכעיסים(ויש שם הרבה!!).

AYELET1

New member
קראתי חלק מהדברים המכעיסים.

הגישה של "בת הרב אשמה" היא גישה נוחה להפליא- ישנו כאן איזה נצלן מניאק? מה פתאם... בעצם בכלל הוא הקרבן, זה שפיתו אותו... כך מורידים כל אחריות (אגב, רק בתחום זה מעבירים אחריות למישהו אחר במחוזותינו? לאו דווקא...)

yossi_gu

New member
אני לא מבין את

המעשים לא מבין את הלגיטימאציה לכעורה לתחושות של עושי המעשים הללו שבאה לידי ביטוי בדיונים בפורומים השונים. בהחלט רואה בזה ניצול של, לא יודע, אולי תמימות, אולי משהו אחר אבל כאחד שעובד עם נוער באופן קבוע אני יכול לספר על מקרים רבים, יומיומיים, שבקלות ניתן להגדיר כהטרדה. הטרדה של גברים על ידי נערות. אני מדבר על רמזים, לעיתים בוטים ביותר, עליהם יעקוב העליונים למינהם היו מאבדים את מקום עבודתם ואולי אפילו מגיעים לכלא. אני מדבר גם על מגע פיזי, כאילו כדרך אגב, שמהר מאוד ברור שהוא בכלל לא מקרי. אני מדבר על שמיעה מקרית של קטעי שיחה. לא מבין את הנערות הללו, כגבר לעולם לא אבין. לא מבין כיצד הופכת נערה צעירה לאובייקט מיני עבור קשיש. לא מבין את אותם גברים "מחוזרים" שנותנים לדבר להחמיא להם ולא מבינים שזה צורך כלשהו של בנות מסויימות בגיל הזה, שזה לא קשור אליהם באופן אישי (לגברים), הם פשוט היו שם כשהצורך התעורר. לא, אני לא מבין לרגע כיצד זה מוביל להענות מצד אדם בוגר. לא מבין את הגברים האלו, לעולם לא אבין.

למעלה