בטן נפוחה

pisikusha

New member
לא הבנתי

תור למה? חמואמא-בסדר.די צלולה למעט מקרים בהם היא לא.... אוכלת קצת יותר ,בעיקר אוהבת את הגלוצרנה והאיזישייק.מבקשת כל יום משהו אחר-החל מפדיקוריסטית ועוד כהנה וכהנה רצונות שישי למלאן בזריזות.כלומר:היא חזרה אל עצמה וזה יפה. תבדקי עם הרופאה הפנימית אם אפשר לתת לאימך קל-בטן.כדור שדי עוזר.מקווה שכבר לא צריך.... יום טוב

ענתי44

New member
תור לגסטרו

אני אמורה לעבור קולונוסקופיה. וכבר מ- 30.7.09 מנסה לקבל תור ונדחית. בקשר לאמא גם היום הבטן התנפחה אבל לא במימדי אתמול. מחר אני הולכת לרופאת המשפחה ונראה מה היא תגיד ואם תאשר לי את קל בטן לתת לאמא. ה"עכשיו, ותיכף, אופייני לחולים. אם אמא מסכימה לאכול ואני מתעכבת מעט זה אבוד והיא כבר לא רוצה לאכול. טוב שהיא אוהבת את תוספי המזון כי הם מחזקים אותה.

אגסיל

New member
ענתי יקרה, מאחלת לך לעבור את הבדיקה בהצלחה

אני עוברת את הקולונוסקופיה כמעט מדי שנה. אני בטוחה שתעברי את הבדיקה בקלות, הדבר היחידי שמעצבן בבדיקה הוא הנוזל ששותים יום קודם בבית על מנת לנקות את המעיים אבל גם זה עובר. בזמן הבדיקה תקבלי זריקת טשטוש ולא תרגישי כמעט כלום. מאחלת לך תוצאות בריאות. חיבוק ענק לרפואה שלמה. דרך אגב מתי הבדיקה.

ענתי44

New member
זו לא הפעם הראשונה שלי

עברתי אותה לפחות עשר פעמים בעבר. כשתמיד יש פוליפים שמוצאים. מבחינת הרופא שלי הייתי עושה את זה כל שנה אבל נאבקתי והגענו לפשרה פעם בשנתיים. לפני 4 שנים כשעשיתי לאחרונה חל סיבוך ובלילה אושפזתי בבית חולים עם דימום כבד. הפחד מקנן בי ולכן לא הלכתי לפני שנתיים לעשות. ואגב, הורידו את הבקבוקים הקטנים לניקוי המעיים והחזירו את המרוקן החדש 3 ליטר של נוזל נוראי וזו עוד סיבה שאני חוששת. הבדיקה תהיה די מהר אחרי הביקור אצל הרופא. הוא תמיד מכניס אותי לתור הדחופים.

טיפ לשתיית הנוזל

קראתי באינטרנט ומישהי אצלנו יישמה את זה , לשתות יחד עם ספרייט אז תחפשי קצת ותראי איזה פטנטים יש כדי להצליח לשתות את כל הכמות הזו מאחלת לך שיהיה מוצלח הפעם בלי סיבוכים נשיקות ולילהטוב, טובה

ענתי44

New member
והטיפ שלי

שאמא של חברה שלי נתנה לי זה לקנות סוכריה על מקל מהסוג הישן והטוב של ילדותינו ואחרי כל שתייה למצוץ מהסוכריה. לי הספרייט המוגז עשה רע ושתייה אחרת, למעט מים אסורה. תודה יקירה על הטיפ.

pisikusha

New member
בהצלחה בבדיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ורפואה שלמה.מעניין מה תאמר מחר הפנימאית .גם אני מחר בלי נדר הולכת לפנימאית על מנת לקבל מרשמי תרופות ולהתייעץ לגבי הנפיחות שלה ברגליים.בכלל מחר זה יום הטיפול שלי בה ,שמתחיל בשש וחצי בבוקר יקיצה,הורדת 2 הכלבים לטיול קצר,ריצה לסופר הקרוב לבייתי לקנית גביניות שיוצאות מהתנור לבקשתה,ואחר כך נסיעה אליה להרצליה לעריכת קניות שבועיות מקיפות עבורה במגמה להיות בשמונה וחצי כבר אצלה בבית כי המטפלת יוצאת בשמונה ומשם לעוף לרופאה ולסופרפארם כשבן זוגי נשאר לשמור עליה.מזה חודש שחמואמא (מאמצת את הכינוי המוצלח) צלולה למדי,אך הערב אמרה:"שקלתי 65 ק"ג לפני שהגעתי למקום הזה".היא שוב חושבת שהיא לא בבית......מקווה שלא תמשיך לייצר חומרים מהסוג הזה.מוזר כמה שהיא צלולה ולפתע יציאה שכזו... לילה טוב,מקווה ששתייכן מרגישות יותר טוב

ענתי44

New member
את פשוט מדהימה בטיפול בחמואמא../images/Emo24.gif

זה מדהים אותי תמיד הרצון שלהם ללכת הביתה והמחשבה שהם במקום זר. אתמול במיון אמא שהיתה צלולה אמרה לי " אני בבית חולים קפלן" אבל בערב היא שאלה אותי מתי כבר נחזור הביתה? מאחלת הצלחה אצל הפנימאית מחר. את יכולה להתחיל לשווק דיאטה כי עם כל הריצות היומיות שלך .... אפשר לקרוא לה חמואמא דיאט.

ענתי היקרה...

בהצלחה מחר אצל הרופאה, שהבדיקה תהיי בקרוב, אני לא בעלת ניסיון בבדיקות האלה, למזלי, אבל שמעתי שלימון עוזר להעביר את הטעם של הנוזל הנוראי הזה... וכמובן שהבדיקה תעבור בשלום ועוד יותר התוצאות... וברוך שפטרנו מצרתו של עכבר... הצעה קטנה שימי מלכודת עכברים ליתר ביטחון, ותמנעי מצרות כאלה בעתיד...

hregev1

New member
ענתי - שיהיה בהצלחה בבדיקה המגעילה

דרך אגב גם לי הרופא המליץ לעשות את הבדיקה הזו מכיון שלאחי כורתים מידי פעם פוליפים מהמעי הגס ועד כמה שידוע והוא גם ציין את זה בתיק האישי שלי, זה מצב של סיפור משפחתי, אבל אני עדיין לא הלכתי לעשות כלום, אולי בגלל הפחד מהממצאים. בהצלחה חני

ענתי44

New member
חני אל תחששי

רוב הבדיקות לא מוצאות כלום. למשל לאחי עשו, בגלל אבא ולא מצאו כלום. וגם אם מוצאים פוליפ ישר מוציאים אותו לפני שהוא מתפתח לסרטן. למרות החששות שלי זו בדיקה חשובה.

zs1957

New member
ענתי בהצלחה בקולונסקופיה

שיהיו תוצאות טובות זהבה

למעלה