בטן מתי כדאי?

fireblade900rr

New member
בטן מתי כדאי?

רמי אלי וכל מי שיודע אפשר לעבוד על הבטן כשאני קם בבוקר יש לי בעיה אני לא יודע מתי לעשות אחרי האימון משקולות אני ממש לא רוצה ולא אוהב לעשות כי אני עייף לאללה וזה גם גורם לאימון להיות ארוך מדי אז הקיצר מתי ביום אני יכול לעבוד על הבטן, הכי אני רוצה לעבוד בבוקר הכי נוח לי אז האם כדאי עם לא מתי?

איפה הדילמה?

תתאמן מתי שנוח לך!!! אין ספק שיש שעות אפקטיביות (10 בבוקר פחות או יותר) אבל מאחר ואני מניחה שכל מה שאתה מחפש זה לשמור על הכושר ולהתחטב ולא להגיע לאולימפיאדה, אתה לא זקוק לשעות יוצאות דופן. תתאמן בשעות שבהן אתה ערני, עם מרץ, ושלום על ישראל. תרגילי בטן רצוי לעשות לפני העבודה על המשקולות כי הטכניקה מאוד חשובה וכשעייפים בד"כ מזייפים.

amitdd

New member
לפני המשקולות?

את בטוחה? כי כל הזמן אמרו לי שבטן עושים בסוף, כי אם היא תהיה עייפה בזמן האימון עמוד השדרה עלול להיפגע(הבטן והגב התחתון מייצבים אותו)

ronen222

New member
בכיף בכיף כדאי ורצוי

ובמיוחד שנוח לך אני עובד על הבטן מדי פעם לפני המקלחת וכמעט אף פעם בחדר כח

fireblade900rr

New member
השאלה היא???

עם לעבוד בבוקר זה אפקטיבי? יאני יהיה שיפור באותו קצב כמו שאני יעבוד בצהריים שהגוף כבר עבר פעילות ודבר שני נגיד שבבוקר אז האם זה בסדר אחרי שינה של לילה ולא אכלתי כלום ואפשרות שניה בבוקר היא אחרי ארוחת בוקר שזה ממש לא אפשרי אחרי האוכל ואחר כך יש בי"ס אי אפשר אז מתי?

ronen222

New member
מכיוון שהסוגיה היא בטן...

לא ממש עקרוני אם בוקר או צהריים אם כי צהריים בסביבות 13:30-14:30 יהיה אולי קצת יותר יעיל אולם בכל מקרה המטרה סיבולת וחיזוק

igal30

New member
בטן

רק לאחר אימון משקולות הבטן תומכת בגב בזמן האימון!!!

שאקל

New member
גם בלילה זה מצוין

מנסיון אחרי שעשיתי כפיפות בטן בכל שעה אפשרית ביום לא נתקלתי בבעיה כלשהי בשעה מסוימת. העיקר זה שתעשה אותם 3-4 פעמים בשבוע. באיזה שעה ומתי? זה החלק הכי שולי. תשתדל רק לא לאכול חצי שעה לפני העבודה על הבטן. זה נותן תחושה לא מאוד נעימה בזמן הפעילות. זה הכל.

אימון בטן

אימון בטן עושים א-לפני אוכל מכיוון שאכילה מזרימה דם לקיבה ואימון גם ב-במשך כל היום=לדוגמא: הכנסת (כיווץ) שרירי הבטן בנהיגה בשיעור בכל רגע פנאי ג-לאימון מרוכז = יש ליקבוע שעה קבועה כל יום או לפחות אחת ל48 שעות*נא לשים לב שזה רק לשרירי הבטן או הישבן* ד-לגבי תחילת או סיום אימון זה לפי הנוחיות שלך והרגשתך - לגבי הזיוף: יש היום מכשירי עזר לשמירה על הגב.

טוב שאתה אחד מיני רבים

קודם כל פיספסת פרט פיזיולוגי בסיסי שנקרא עקרון הספציפיות. אם אתה רוצה לרכז דם בקיבה אתה צריך לגרות את הקיבה (אכילת מזון, שתיית נוזלים, הקאה). אם אתה רוצה לרכז דם בקיבה ע"י כפיפות בטן אתה יכול לעשות כפיפות בטן מהיום עד חג שבועות הבא אבל שום דם לא יגיע לקיבה. הדם יתרכז במערכת שרירי הבטן ובשאר המערכות הקשורות לאספקת הדם כמו לב. דבר שני, אם ברצונך לבצע אימון אפקטיבי למע´ שרירי הבטן רצוי לבצע אימון בעל רמת עצימות גבוהה (בין 3- 5 סטים ו8-15 חזרות). אימון כזה צריך לקחת כ10 דק´ אם מבצעים אותו כמו שצריך.

למעלה