בטן מסרבת להמשיך =/

crackerz

New member
בטן מסרבת להמשיך =/

למרות שזה נשמע קצת מוזר אני ינסה להסביר אני עובד כבר כמה זמן על הבטן והגעתי לתוצאות מאוד טובות ( כנראה שיש גם יתרונות בלהיות רזה ) הגעתי למצב שלמרות שאני ממשיך להתאמן הבטן נשארת אותו הדבר . האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להמשיך את הגדילה , או הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה אירובי כדי שייראו אותם יותר טוב ?

תנסה ..

להוסיף התנגדות למרות שזה כמעט ול אפשרי לבצע הפוטרפיה בשריר הבטן אבל עבודה כנגד התנגדות עדיפה ! ותוסיף גם אימונים אירוביים ולא לשכוח - מאזן קלורי שלילי

GHSI

New member
מי אמר לך שזה כמעט לא אפשרי?

אפשרי ועוד איך

crackerz

New member
כמה דברים ...

קודם כח , שכחתי לציין שאני מתאמן בבית .... אז בעצם אני צריך תרגילים חדשים או משהו שאפשר לעשות בבית . דבר שני זה לא שאין לי תוצאות , להיפך יש לי תוצאות מדהימות אבל אני חשוב שאפשר לשפר ושואל אם יש דרך אחרת להתקדם א שהאפשרות היחידה היא פשוט ךעשות אירובי כדי שייראו יותר טוב

GHSI

New member
שוב פעם בטן

משולש הקסמים...תזונה אירובי ועבודה עם התנגדות! השאר לא בשליטתך(גנטיקה)

crackerz

New member
אני רואה שאתם לא מבינים ....

אתם מדברים כאילו זה הפעם הראשונה שאני והלך להאתמן על הבטן .... עבדתי כבר בעבר , ואני רזה ! השאלה שלי היא איך אני יכול לגוון ולעשות עוד תרגילים בבית כדי להמשיך את הבטן חוץ מכפיפות בטן רגילות ( אף פעם לא ניסיתי עם משקולות כי אין לי מושג איך התרגיל מתבצע )

GHSI

New member
טוב

תנסה להתלות על מתח ולהרים את הברכיים לחזה,ולהוריד אותם ל90- מעלות לא יותר למטה. שים משקולת מאחורי העורף ותעלה עד 30 מעלות לא יותר שמור על הצוואר בקו ישר עם הגוף. אולרים

crackerz

New member
אני יודע שזה הולך להישמע מטומטם אבל

איך אני בדיוק " שם " אותם ? זה יעזור מאוד אם תביא לי תמונה או משהו שרואים איפה ואיך שמים אותם ואיך עולים איתם ( ואם אין לך תמונה , אתה יכול פשוט לנסות להסביר בצורה ברורה =)

GHSI

New member
או קיי

תקח פלטה של משקולת ופשוט תחזיק אותה מאחורי העורף.... תנסה למצוא את הדרך הכי נוחה לך ושאתה מרגיש שאתה מפעיל את השריר

למעלה