בטן או מוח ?

בטן או מוח ?

לפעמים יש תחושות בטן שאומרות לכם לעשות דברים בחיים , לעיתים הם נוגדים כל הגיון. למה אתם מקשיבים ?

אושרת3

New member
היי מיילס טג ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

תשמע מאוד מוכרת לי שאלתך... מתוך האני הפנימי שלי........ ואותי לימדו דבר אחד ברגע שאתה שומע לאינטואיציה והיא ענתה לך (הקול הפנימי) זה הדבר שעליך לעשותו. ברגע שאתה מתחיל להסס אז כבר נהיה קונפליקט פנימי שלא מתחבר עם שום דבר עליך מיד להקשיב לכל הפנימי המובהק הברור והאוהב ראה שירשורים קודמים... ןהתחושות בטן הם האינטואיציה ועליך ללכת לפי הם ולא לפי ההגיון לפעמים מטעה אותנו....... בהצלחה

לב ?

אני לא מדבר על בינו לבינה ? אני מדבר על כל מיני החלטות בחיים שלא תמיד קשורים לזוגיות שלא תמיד קשורים לאהבה. למרות שעם השנים למדתי לא לסמוך על הלב שלי שהוא יודע מה טוב בשבילי, ניראה לי שגם הבטן וגם המח יודעים יותר טוב ממנו.

הכוכבת

New member
כן, לב !

גם אני לא דיברתי על בינו לבינה...אלא על כל תחום ותחום בחיים. אתה קורא לזה בטן...אני קוראת לזה לב. אצלי משם הכל מתחיל ומשם הכל נגמר. גם אם אתה חושש לסמוך עליו, תן לו צ'אנס. אתה עלול להיות מופתע.

אולי לצורך העניין אני יקרא לו גב.

למרות שאני מוצא שאפשר לעשות הבדלה בין כל השלושה לב- חוסר רציונל , רגש טהור. בטן- אינסטינקט, אינטואיציה, מודעות שניה. מוח- 1+1=2

איל באש

New member
שאלה יפה שבמהירה את הקונפליקט

את ההפרדה ואת הבילבול הנובע מתוך החלוקה לשכל ולרגש. אני אישית מקשיב לתחושות הבטן ומאפשר להן להשתלב עם המחשבות שלי. האינטואיצייה מדברת אלי מהבטן.

למעלה