בטלת חורף

WinteRain

New member
בטלת חורף../images/Emo113.gif

נגיד שיש לכם שבוע ללא לימודים, ללא עבודה... ללא שום התחייבות! בחוץ חורף מגניב... קריייר
כיצד תעבירו את הזמן??

ayaliar

Well-known member
חלום...

חצי מהזמן אני אשב ולא אעשה כלום.. אשחק זומה עד שיכאבו לי האצבעות ואשמע את כל הדיסקים החורפיים האהובים עלי בלופ אחד ארוך בחצי השני של הזמן אני אלך לטייל בחוץ. אני אמצא סיבות ללכת לאנשהו רק כדי ללבוש סוודר ומעיל וצעיף ולהרגיש את הקור על הפנים. אם יהיו לי כמה הופעות (של אוהד למשל) ללכת אליהן, עוד יותר טוב. חורף זו העונה הכי מהממת והכי רומנטית בעולם והלוואי שהיתה נמשכת 10 חודשים

ayaliar

Well-known member
רק לחלק השני

את החלק של הזומה תצטרכי לעשות בעצמך עם עצמך

נגיד ויהיה לי שבוע כזה..

למרות שאני לא ממש חושבת שלהתבטל יעשה לי טוב... אם כן יהיה לי שבוע כזה או לפחות יום אחד שכזה, שיירד גשם והשמיים יהיו קודרים, אז אעביר את היום הזה בצפייה בסרטי אימה לבד או עם חברה שלי דורית (שתמיד אני והיא צופות בסרטים כאלה יחד) עם פוך, ומלא כריות קטנות מסביב, עם שוקו חם ומלא קצפת
לצפות במרתון סרטי אימה,זה תמיד טוב!

ranch22

New member
הו...

הלוואי! אני אמצא זמן לעשות פגישה שאני חייבת לעשות..עם שוקו חם. ו..אשאר ערה כל הלילה כרגיל. ובימים אשן. יש לי הרבה מה לעשות למען האמת. יותר מידי פגישות עם אנשים חשובים.

WinteRain

New member
חורף!!

אני... סביר להניח שהייתי נשארת ערה כל הלילה בחלק מהלילות... והייתי אוכלת גלידה.... כי אני אוהבת גלידה בחורף!!! ושותה שוקו חם!!! כמו כולםםםם ויוצאת לטייל הרבה בחוץ עם כל הלבוש החורפי שלי גרררר והייתי מתכתבת במחשב עם כל העולם... או סתם יושבת לצפות בגשם... וכמובן.. שומעת שירי גשם נהדריםםםםם!!!! אוייי שיהיה לי שבוע כזה!!! אין כמו חורףףף!!!!

למעלה